Narozeninový poprask (23.1. - 30.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Lupy mám pouze tři a snad jich víc potřebovat nebudu, i když ony napadají z chlívků a obrchlívků, které nikdy neuklízím, ty jsem měla sklizené dopoledne :p

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně při tom hledání předmětů sejří, že si autor, překladatel pod určitým pojmem představuje něco docela jiného než já.... to se pak blbě hledá.

3. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já měla úplně všude nejdelší stromy co mám (20 hodin a výš), a s Legendou 30/30 a bez jediného JC mi vypadlo 430 alb. Tolik padátek z jedné sklizně jsem ještě neměla. Příště, když to bude padat i ze stromů, je dám zase.

4. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

551 alb a rovných 100 lup tak uvidíme, teď přemýšlím co nechat a co zbourat na ploše a kolik mít políček na sázení :sleepy:
    Vyzkoušené všechny tři varianty hledání :oops: no masakr, doufám že časem už půjdeme na jistotu, že si budeme pamatovat aspoň něco málo.;)

Naposledy upraveno: 23/1/19
  5. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny den vsetkym.....mam dotaz..viacej tych filmovych burin sa nedalo dat na jedno mletie fotoalbumu???Mohli to zaokruhlit hned na 1000ksxDNo nic vyzva velka,,,len nech je dostatok casu a bonusov a pojde to snad...nemam rada kombinovane akcie ako tieto aj desivka..:wuerg:

Nech sa vam vsetkym dari....:p

Naposledy upraveno: 23/1/19
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Hneď prvú minihru ma šuplo do nejakej záhrady,alebo lesa a bol som jasný!Je tam toho strašne veľa,ale na piaty pokus to hádam pôjde.;)Nech sa darí!

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já mám alb 426, u mne nadprůměr... lup 26, neb doufám, že jich moc potřebovat nebudu, takže chlívky a výrobny zůstaly jen v počtu na dochování do limitu... Rozpěstováno mám, než teď půjdu z práce, snad sklidím těch prvních 100 rostlinek a hodím na další rozjezd. Než dojedu domů, mělo by být připraveno na malá políčka do začátku...

8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já jen doufám, že se počty akčních plodin nesčítají a že jich tedy není potřeba přes 100000? To by se mi moooc nelíbilo.
    Jinak v hledání ztracených předmětů jsem borec.

9. rampusak

rampusak Veterán fóra

Já 452 takže myslíš že to by šlo? Nemívám extra vysoká čísla a dala jsem dost chlívků, lup mám 125 Rozpěstuji a na noc hodím asi všude ještě 22hodinovky,zítra se rozhodnu jak dál. V hledání jsem "borec".

Helena1313, bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  10. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Taktéž jsem vyzkoušela všechny minihry a marně hledám vhodné slovo - ale poprask je určo málo, možná katastrofa ???

11. maurehata

maurehata Osvícený autor

Stejně jako minule, očekávám, že se budeme postupně zlepšovat. Na vedlejších farmách jsem probendila všechny tři volné pokusy, tedy dohromady 6. Zkusila jsem to hledání 60 předmětů za 90 vteřin a bodů teda málinko, ale zase jsem se naučila zhruba, co kde je. Teď na hlavní farmě jsem tedy šla na jistotu, hledání 10 předmětů, což jednou bylo i za tuším 95 bodů, to mi přijde dobrý. Další obrázky už známe, ty půjdou líp. Postupně, až se obrázky naučím, zkusím zase to hledání předmětů za 90 vteřin, bo je z toho nejvíc bodů. Ale když to nepůjde, zůstanu asi u klasiky, ty rozdíly nevím, nevím (musím teprve vyzkoušet).
    Co se týče padátek, po rozpěstování a po počáteční sklizni saguara, šafránu a dvou ploch chlívků a výroben vypadlo 605 alb a přes 100 lup, když tady čtu vaše počty, myslím, že jsem dopadla docela dobře (nepoužila jsem JC, m ám dva, ale furt mi dřepí v liště :D)

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Děcka, to půjde, screeny místností už jsou, tak jukněte.
    Alb 485 (2 vypadla i 1/2 pole hrozna). Lup 73, ale něco jsem použila na hledání. Nejlépe mi jde najdi 10 předmětů.

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký narozeninový dník :) tak na nové plochy jsem koukala, jako opice z jara ... hlavně ta zahrada a než jsem se rozkoukala, co to je za kytky, bylo počítadlo prázdný xD ale 70 bodů dobrých :p. Jsem tentokrát obětovala necelých 5 ploch, nějaké stromky a zvířátka tam nechala. Fotek vypadlo 668 a lup 81 to zatím stačí. Tři plochy mám na 2x1, pokud nevyplýtvám SH to tak nechám a dvě už na pidi jen s vodou a hnojem. Bonusek na kole žádný, booster jsem si nechtě zrušila, ale mám ještě dárečky u Jacka, tak dobrý :p.

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Taky jsem zkusila na vedlejší farmě z každé hry jednu a vůbec nevím, kde co je - tmavý park připravený na oslavu, ale binec jak v tanku, jdu zkusit na další farmě 3x stejnou, abych věděla, jak jdou obrazy za sebou :music:

15. stěby

stěby Hvězda fóra

529 fotoalb, rozpěstovávám. Z "darovaného koně" bída s nouzí - hledání v devadesátce 45 bodů, hledání 10 předmětů za 75, najdi 10 rozdílů za 80 :wuerg:. Vždycky lesní park s lavičkou a óbrbincem. U většiny předmětů jsem čučel jak tele na nový vrata :cry:xD.

Sbohem, zebry -.-.

16. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím. Opět reklamace překladu. Hledám jako blázen "loď v láhvi", abych pak po použití nápovědy zjistila, že loď vůbec v láhvi není.

Obnovila jsem ti tento příspěvek ve vlákně Narozeninový poprask - screeny atd - obrázky máme směřovat tam. Skali

Naposledy upraveno moderátorem: 23/1/19
  17. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Kdo si počká,ten se dočká,tak já ještě počkám,myslím že ašada slíbila že dá screen i s popisem.

18. stěby

stěby Hvězda fóra

Beznoska - A není ti to blbý :p? Není lepší si to vyzkoušet na ostro a pak tady smutně hýkat, jak to vůbec, ale vůbec nejde ;)?

xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ze tří zkušebních-darovaných- alb jsem zjistila, že pro mě je nejlepší najít 10 rozdílů..95-90 bodů k tomu dvě lupy.;):p

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

.evalumar. - postoupila jsem to dál ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.