Narozeninový poprask (23.1. - 30.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

2. jirinasinova198

jirinasinova198 Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud potřebuješ něco dopsat, použij tlačítko "upravit". Děkuji Skali
    Mám o strategii také jasno :p co napadá to napadá co zaseji to také sklidím a co stihnu to stihnu:D, včera jsem si chtěla přestavět farmu, ale jak jsem přišla z práce tak jsem na to zapomněla xDa seděla jsem do dvou hodin v noci nad matikou, no jo, když se člověk středního věku zblázní a jde se zdokonalovat při práci do školy a pak u maturity vybouchnexDxD tak doufám, že nevybouchnu i na farmě.

Tak to bych potřebovala taky a kolikrát i zvětšit, abych poznala co to je, asi zabavím synovy jeho školní noťas má v něm nainstalovaný ZOOM TEXT to je zvětšovací lupa, která na něho ještě navíc mluví. Do akce jdu uvidím co z ní zvládnu už se i těším.:D

Skali děkuji za připomenutí :)

Naposledy upraveno: 23/1/19
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak, pomažu pro kluka do školy, (koupím mu svačinu na zítra), dojdu ke kotli a pokud se nic ne... stihnu začít na čas. Nejspíš dopadnu jako vždy, půl h zpoždění, snad mi to chybět nebude. Než vyroste první sadba, napíšeme úkoly, nakrmíme zvířata, pak přesadím, odehraju zkušební minihry. Pak si udělá farmu kluk. Chjo, synovec slíbil notebook, švára má v servisu druhý a tohle střídání na jednom je hrozně zdlouhavý... (zvlášť, když mladej nedočkavec prudí, že nic nestihne). :sleepy:

4. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Po první sklizni 805 prázdných fotoalb (23,8% pro variantu jeden stonek/17,8% varianta 2 stonky)...
    Všem přeji, aby měli kam vkládat své jistě skvělé fotky (hodně prázdných fotoalb)!

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Vypadlo 715 albíček a 100 lup. Jsem spokojená. Teď jen udělat další popisy 3 místností, ať se můžem pustit do hledání. A to jsem ještě nekontrolovala, jestli tři odminula zůstaly stejné, jinak bych musela dělat 6.

6. jirinasinova198

jirinasinova198 Pisálek fóra

Bez přípravy mi vypadlo 279x fotoalbum a 27x lupa, celkem spokojenost :)

7. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Tak ja mam padatek podstatne min, 315 fotoalb a něco přes 100 lup... Zkusila jsem všechny 3 minihry a lupy teda budu potrebovat. Jinak.... Hodne velky masakr, alespoň pro me! Mno, snad se do konce teda nezblaznim, protože tyhle minihry jsou fakt sileny - minule me hledani hodne bavilo, no tohle nevim

8. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak po první sklizni napadalo 88 lup a 384 fotoalb

9. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Alba 500, lupy 104. Asi tak průměr, na místnosti jsem ještě nekoukl ....nechám to na indy ;)

10. Baroland

Baroland Ikona fóra

Hodil jsem tam chlévy,bo alba napadaj z akčního.Mám 255 lup..snad vystačí,tech 377 alb nepočítám,ty do večera zdvojnásobím.Hlavní budou kytky,ježkovivočitěchje.

11. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Fotoalba 1009. lup 36, měla jsem vesměs políčka jenom pár chlívků které nikdy nebourám, teď už to bude horší, zatím budu pěstovat jenom akční a s těch to tak padat nebude.

12. vladca

vladca Stará škola

372x fotoalbum a 90x lupa ... celkom fajn

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já se pořád nemůžu rozhodnout, která ta hra mě bude sejřit nejmíň.

Minihra najdi 10 rozdílů, mi přijde asi nejméně komplikovaná
    Minihra na nalezení 60 předmětů za 90 vteřin nepřipadá do úvahy. Už tak mám nervy a ještě se stresovat časovým limitem, mi teda nepřijde jako dobrý plán na získání bodů.
    Minihra na hledání s lupou, kterou už známe z minula, mi připadá nejlepší. Oko už ji zná a mozek si sám taky brzo vzpomene jak to vyřešit nejlíp.

14. Borek51

Borek51 Rádoby autor

Zkusil jsem hledat a debakl- jsou nové místnosti- hrůza.

15. sirchose

sirchose Analytik fóra

Taky jsem zkusil každou variantu a je to opravdu masakr:p:p:p

16. jitikw

jitikw Perspektivní autor

tak jsem zkusila prohýřit všechny 3 pokusy zdarma. A zároveň vyzkoušela všechny 3 typy minihry. A teda děs. Zdá se, že jsem měla pořád stejný motiv,ale rozmístěním všech věcí si nejsem úplně jistá. Nejhorší varianta je těch 90 sekund>:(, opět nevím jak je co pojmenováno a dostala jsem jen 25 bodů. Pak klasické hledání 10 věcí za 85 a rozdíly za 75 bodů. TAkže zatím vede hledání 10 věcí a pro obměnu si dám někdy rozdíly... Tak hodně štěstí !!! ;)

17. myš59

myš59 Vévoda fóra

alb 257 a 47 lup do mini her kouknu taky později, príma hru všem;)

18. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Jsem na tom úplně stejně jako jitikw

19. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Nemohla jsem se dočkat až akce začne, pomalu si stříhám metr a odpočítávám minuty a pak padne 14 hodina a všichni si najednou vzpomenou, že potřebují to či ono a samozřejmě hned, čili začínám zase se zpožděním skoro hoďku, chjojo :(
    Alb 330, ty mě netrápí, těch ještě napadá mrak při sklizních akční, zato lup jen 251, a to jsem všude narvala extra chlívky a výrobny, co se dá dělat, budu muset jet minihry dost naostro … :D
    A teď jdu zkusit jak moc (ne)mám bystré oko a nezkalenou mysl. To bude vejprask, to vidím. o_O

Edit: to teda byl nervák, vyplácáno všech 15 lup na tři hry, "nejlíp" jsem dopadla v najdi rozdíl - 80 bodíků, v klasice najdi 10 předmětů - 75 bodů, a v devadesáti vteřinách naprostej propadák - 49 bodů. Sodoma Gomora. :cry:

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

343 alb a lup jen 76,vytočila jsem si na KŠ 200,tak obětují nějaké SH, at to pořádně využiji;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.