Narozeninový poprask (23.1. - 30.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak máme poslední den, stonky mam, ale zebřičku bohužel, bylo to opravdu moc hektické, složité a překombinované, na oslavui opravdu šílené, a to kdybych nemarodila, tak jsem neměla nic, doufám, že tu zebru budem emoci brzy získat jinak;)

2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Druhý stonek mi utekl o 3-tři- fotoalba. Škoda, o půl dvanácté odjíždím, jinak bych zaúkolovala SH:cry:xD

3. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

Ja sa tentokrát nedostanem ani po druhý riadok, nie ešte na koniec akcie ...bola to jedna z akcií, kde bolo treba bez bonusov z KŠ zbierať pravidelne a nestrácať čas, čo sa mi ako študentovi počas skúškového nepodarilo.
    V priebehu akcie som sa prihlasoval len 2x, výnimočne 3-4x za deň, čo mi nestačilo na dokončenie akcie a ešte aspoň 2 dni by som potreboval
    Odmeny vyzerali byť fajn, minihry tiež, ale keď raz nie je čas, nedá sa s tým nič robiť :)

4. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Přijela jsem domů až ve 3 ráno, tak jsem si trochu přispala. Obě strany hotové a farma už jede po svém. Stále není kalendář na únor, tak jsem zvědavá, co na nás vymyslí příště.
    Dala jsem na plochu všechny tajemné stromy a stáje, co jsem měla v liště nahromaděné a čekalo mě několik příjemných překvapení. Na farmě stáj pro poníky, dva jilmy a tulipánovník, na baha zebra, výběh pro mořské poníky, růžové anakondy a růžové pandy.

Edit
    Přehlédla jsem Mixovací párty

.

5. vlasaty-had

vlasaty-had Pisálek fóra

Zaujímavá akcia ale prejsť ju bez zakúpených košov nemožné. Poctivo som odpestoval po dlhých mesiacoch celú akciu, každý deň prihlasený niekoľkokrát v čase zberu, aby som mohol opäť sadiť a došiel som tesne po druhú stonku čiže 100 fotoalbumov, a minisúťaž po úroveň 75. Výbeh pre gazely potešil, ale keby som nemal týždeň voľno, tak to nemám šancu dať. Ukončiť celú hru bez €€€ nereálne v tejto akcii.

Helena1313 a myš59 tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vlasaty-had - akce se dala zvládnout i bez zakoupení košů celá. Ale chtělo to mít štěstí na nějaké bonusy ke sklizni z kola štěstí, nebo použít boostery (stimulátor) pro akční rostliny, superhnojivo atd. - kdo co má... co si kdo našetřil z odměn např. v jiných akcích atd... ;)

7. ENeMy_D[a]Ve

ENeMy_D[a]Ve Zelenáč fóra

Nevím jak vy ostatní, ale u mě většinou u každé akce chybí padátka. V této akci mi chybí odehrát 2 hry, abych měl splněný celý pravý sloupeček. Ale pro ten levý ještě 27 her :)
    Plodiny jsem měl nakonec dostatek díky 200% bonusu ze všeho na 12h. A bez toho bych měl taky namále. Už tak jsem kvůli tomu asi 3-4 dny vstával. Narozeninová akce a oni nách chtějí takto vyčerpávat :)

8. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,končím takhle:
    vlevo: vpravo:
    [​IMG] [​IMG]
    Škoda,že jsem nedotáhla do konce.Ale mám hadice,gazelu i zebru i pár florenů :inlove:

9. myš59

myš59 Vévoda fóra

abych měla druhý stonek,tak ač nerada,koupila jsem velký koš, páč mi chybělo přesně 5 alb:(:cry:ještě mi něco roste, tak snad něco vypadne a stihnu si ještě zahrát,ta časovka mne baví, škoda,že jsem ji nejela od začátku,mohla jsem mít víc dárečků

10. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Kolem poledne jsem zjistila, že padátek napadalo na ještě 8 alb. Jenomže nemám dost akční. Opravdu hodně mě mrzí, že jsem včera přes den ještě nepěstovala akční kytku. Na 4 fotoalba by padátka byla a vyšlo by mi to bodově i na zebru :(:(
    Připadá mi, že to začalo trochu víc padat, ale kdo to mohl tušit. Je mi líto, že mi to uteklo o takový kousek. Jdu se vyplakat do kouta :eek:

11. vladca

vladca Stará škola

koniec ... 125/12425
    pôvodne som chcel aspoň vľavo dokončiť, ale dotiahol som to aspoň na 125-ku ...
    5 levelov poskok na Baha za tých 47mil TBZ ... konečne odomknem plumériu :D

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Toz jsem se 2 hod. pred koncem tehle nesmyslnosti hecla a dokopala ji komplet. Jenze co to? Zadny vyrazne pozitivni pozitek se nedostavil, tak vlastne ani netusim, proc jsem to delala! Proste blazen, hodte na me sit xD

13. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

haleluja....právě jsem dostala zebru;) stav111/11029 bodů bez kupování košů, ještě si 5x hodím u Ingrit a pak kouknu na novou akci,co nás čeká a nemine

14. xxxxx74

xxxxx74 Pisálek fóra

právě jsem taky došla až k zebře a získala ji. musím ale říct, že kdybych nebyla nemocná a chodila do práce, tak nemám šanci. dík všem za tipy na hledání co nejvíc předmětů, škoda, že jsem to zkusila až pozdě

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Matlafous, jsem na tom stejně, to to KFC, když člověk začne něco dělat, tak to dotáhnout do konce, při té práci je dobrý pocit, po se nějako vytratí nebo je opravdu jen krátkou chvilku xD a v životě je to lautr to samé, za něčím se ženeme a za malou chvilku na to hážem bobek nebo úplně zapomeneme o_O:music:

16. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Help!
    Už jsem dlouho nepoužila Kaštanový řádek... A asi jsem to zblbla...
    Kaštanový řádek + Bílá nevinnost + SH + vytuněné Karafiáty

Co mi tam ještě chybí?
    Zasela jsem na pohoda pole.
    Mělo to být "pouze" na velká pole?

EDIT: Jé ještě Vánočka!!!

Naposledy upraveno: 30/1/19
    evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

K.vítek na jakákoli pole, ale chybí ti vánočka :p

k.vitek, Helena1313 a kaolín11 tohle ocenili.
  18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Co dobrý pocit,ale u mě veliký úspěch,jinak jsem byla moc pomalá,prostě už není ta rychlost a ani postřeh;) Jinak je to u mě a pro mně výhra

Naposledy upraveno: 30/1/19
    evainfo, Helena1313 a evoku57 tohle ocenili.
  19. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, právě jsem dokončila celou akci. Musím napsat, že s odřenýma ušima. Ke splnění jsem musela použít oba boostery na akční, kaštanový řádek na padátka, vypatlala jsem všechno SH i Zuzinu, nakoupila hnůj za spoustu melounu a to se mi dokonce podařilo 3x vytočit +1 do stodoly a jednou 100% na 24 hod. Opravdu vykutálené narozeniny. Ale musím uznat, že ceny byly opravdu hodnotné. :D:D

20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tož...
    1) pobrala jsem nějaké vývary, "dojela" jsem Ingrid a mám stonek.
    2) úspěšně jsem chňapla po 2 stoncích z Narozeninového poprasku.

Konečná zastávka:
    LEVO - 39. (114/115, max. 145, tj. splněno 78,6 %) a
    PRAVO - 85. (9.554/9635, max. 15.140, tj. splněno 63,1 %)

Chjo, chtěla jsem Zebru, nemám...
    A maximum FL by se také hodilo k další hře...

Šla jsem na jistotu a hledala jsem 10 věcí - vypilovala jsem na zisk 95 bodů.
    Nakonec jsem včera i párkrát zkusila 60 věcí za 90s a několik pokusů bylo tristních 77 bodů a tak... nakonec jsem se dnes dostala i na 100 bodů.

Závěr pro mě: příště si takovouto zběsilost zakážu. Hraju Farmu pro relax, a toto relax nebyl. Pro mě určitě ne. A ještě, narozeninová oslava?!? Pro koho? To ta Královna byla narozeninovější.

Ups... a ještě jedu sklidit Hřbitov.

EDIT po 2 min. po sklizni Bubu-kytek:
    A nemluvě o vypatlání SH a nákupu hnoje za spoustu, ehm, desítek milionů...
    Takhle už nikdy.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.