Narozeninový poprask (23.1. - 30.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

Dobré ráno,ještě jsem stihla poslat dárky a posledních 5 her ,levá strana celá a pravá chybí 2500 bodů.Nemrzí mě to ,co jsem chtěla mám.Na farmu se dostanu až večer,gratuluji těm co dokončili a těm co ještě můžou hrát ,ať uhrají co nejvíc:)

radyn.m, Helena1313 a tykadlo tohle ocenili.
  2. martina19751

martina19751 Analytik fóra

dobre ranko, tak i ja dneska rano splnila 2 stonek, jeste neco napestuju, tak uvidim, co bude

3. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

Dobré ráno, 145 her bude, i když mě to stálo dost SH. Pravou stranu nedodělám, tak dobrá, abych měla každou hru s plným bonusem nejsem. Teda, že to byl ale poprask, takový maratón jsem nečekala, jsem ráda, že končí a uvedu farmu do původního stavu.
    Gratuluji těm, co stihli, to co chtěli stihnout :) :).
    Přeji pěkný den.

Helena1313 tohle ocenil(a).
  4. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ahoj. Finišujeme ještě domelu a jdu si pro zebru a tím oslavu končím. Včera jsem nic nenapěstovala, napadl sníh, vytáhli jsme sáně a mladé jsem názorně ukázala jak může sáňkování dopadnout, zadek, kyčel a celá levá strana začíná hrát barvičkama. Mám aspoň padadla, něco už dorůstá a snad mi to bude stačit na zebru. Když nemám hledače pomocníky dokážu udělat kolem 90ti, s nimi se to nedá, jdu kliknout na nalezený předmět a najednou mám před očima dvoje ruce tam tam každý hlásí co našel. Sama jsem tajně odehrála 7 her a trochu nám vylepšila průměr ;). Proč se dělají tuby s mazáním pro šikovné tak malé, matlám na sebe kde co a stejně si to budu muset odskučet. Pokaždé když jedu na dovolenou domů se na nečem zničím. Jednou žebřík včera sáňky ale jo bylo to bezva si po pár letech sjet kopec. Hned jak urvu pruhy za zásluhy nahodím pohopole a farmo čau, pár akcí určitě vynechám a radši nebudu číst co za splnění nabízejí. Děkuji všem sousedům, škoda že se denně dá poslat méně dárků aby došlo na každého ještě aktivního sousedíka. Tuhle akci nevím jak mám hodnotit, u Ingrid 5 vývarů není za co směnit takže neodházeno, odměny ano byly celkem slušné ale nestal se ze mě fanda her na pokračování. Ke konci jsem si říkala že by to byla škoda nedojet po zebry když už si dáváme tak dlouho námahu ale tentokrát jeden výběh stál hodně úsilí. Přitom jsem byla doma, na farmu se dalo dostat...levou stranu dorazím a pravá bude jenom po zebry, dál už ani ň naprosto dobrovolně. Všem kdo zvládli gratulujeme a finišujícím držíme pěsti pro štěstí.

7.36 pyžamo je doma a tímto farmu ukládám k ledu. Hřbitov přesazený, pohopole na 22. hodin a zatracenou zebru jsem nedala na plochu, chjooo

Naposledy upraveno: 30/1/19
  5. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak jsem akci dodělala celou, zbylo 254 akční a 144 padátek, nějak jsem stále pěstovala bez velkých prostojů, v noci jsem spala, jednou koupila nehorázně drahý hnůj na farmu, také pomohlo 7 JC, stále i přes noc jela akční, jenom si neumím představit, kolik jsem asi napěstila akčního kvítí, když jsem měla průměr kolem 90 bodů, ani o tom nechci přemýšlet, SH jen na rozpěstování, až na 3 chlívky, všude akční, tolik lístků ať zelených a PL co jsem protočila na kole a nakonec celkem bylo asi 3x +1, i za to děkuji, hlavně moc děkuji hráčům a hráčkám za skvěle popsané místnosti při hledání, do 90 sekund jsem nebyla rychlá, dávala jsem si hledej 10 předmětů, ahoj

Naposledy upraveno: 30/1/19
    jindrasofr, L.Lady a Helena1313 tohle ocenili.
  6. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Pekne rano tak splneno obe strany sh na minimu drzim palce tem co finisuji :)

7. anvan

anvan Dozorce fóra

Hotovo, komplet. Ke konci už mi těch 90 sekund šlo jak když bičem mrská..ale mám dojem, že moje huhlání "kanystr, kalendář, oči ve skle, vata, sluchátka, podprda...." je tak akorát výzvou pro Chocholouška. Prosím, takový maraton už ne! Máme si přece hrát a ne běhat dostihy. Jako oslava narozenin mi to přišlo trochu hektické. A ty chlebíčky a šampáňo jsem doposud nenašla...:p

8. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Tak po splnění cíle (stonky, zebra, vývary) s jistotou 95 za 10 předmětů, jsem včera jela 90s hru. Během několika her už s jistotou plný počet. Mám splněné vše, tak bohatá (floreny) jsem nikdy nebyla. Nejhezčí na 90s hře krom velkého počtu bodů je pak ten uklizený čurbes, škoda že ho hned zakryje infocedule.
    A protože mě hledačka baví, mám odehrány další 4 hry pro radost a na Baha, kde mám jako všichni zásob tuny, roste ještě kytka na poslední 3 hry.
    Moc se mi líbí dobenův nápad s mapou - státy, města nebo třeba státy podle vlajek - to bych hrála o sto šest.

jindrasofr, Helena1313 a davidson00 tohle ocenili.
  9. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

atˇdělám co dělám, celé to neudělám a to makám a makám jak můžu/holínky prošoupané/, je na to málo času a za 1 minihru vpravo max 85 bodů,takže o zebře se mi může jen zdát,to mě mrzí

10. Janiine

Janiine Rádoby autor

Ahoj :D Mohu se zeptat,která políčka jsou prosím lepší na sázení? Jestli 1x1 nebo 2x2 při akcích? Když se to průměrně spočítá? Děkuji za odpověd :p

Helena1313 tohle ocenil(a).
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Janiine - při akcích je nejlepší pěstovat na polích 1x1 s MJS a jakýmkoliv bonusem, čim víc políček, tím víc rostlinek ;)

jindrasofr, Janiine a Helena1313 tohle ocenili.
  12. lott_lott

lott_lott Stará škola

Tak jsem to právě dotáhla k druhému stonku, zlikvidovala jsem si všechno SH, zuzi a punčochy (ty kvůli padátkům). Gratuluji všem, co to dali celé - na mne to bylo moc. A příští akci vynechávám, na farmě zavládl klid a mír :)

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mám oba stonky i zebru - ostatní odměny taky oceňuji, připadaly mi dost velkorysé - konce obou sloupečků mám sice na dohled, ale ne na dosah, takže tím končím.
    Myslela jsem, že to bude větší problém, docela se to dalo. Pravý sloupeček bych byla zvládla v pohodě celý, kdybych od začátku dělala minihru 90s a ty ne druhé dvě.
    Docela by mne zajímalo, jestli ten levý šel zvládnout bez použití SH nebo vrtulí (mimo rozpěstování, samozřejmě ;)), ten potřebný počet akční mi připadal dost brutální.

14. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

SKALI mija.kecka - můžu to napsat do reportu ;)

to by jsi byla hodná i když nevím jestli to nepovede k tomu, že tu dekorku dají jako nákup za florenyxD
    a ted z jiného soudku AKCE KOMPLET HOTOVÁ

15. koljan74

koljan74 Aktivní autor

Tak narozeniny letos smutné - ani jeden stonek... Zkrátka jsem minulý víkend musel do práce a výpadek dvou dnů je vidět. Akce je nastavená na nonstop sklízení (nejlíp i s budíkem přes noc)… Trochu moc stresu na oslavu...

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Komplet finíto xD ještě mám na 7 her, 413 rostlin, 75 alb. Dál hrát nebudu, nechám si to proplatit, budu bohatá. Takto dlouhou hru nepamatuji, mám hotovo obvykle za 2-3 dny, ale týden se v tom hrabat, to tedy moc často nechci, tedy vůbec nechci, příště si rozmyslím, zda do spojených akcí půjdu, bo se mi to absolutně nelíbilo
    :eek::p

17. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Vlevo jsem na 112,napravo mám zebru,ovšem přiznám se,že jsem za floreny dokoupila alba,abych ji měla,jinak by mi o kousek utekla;)

jindrasofr, L.Lady a Helena1313 tohle ocenili.
  18. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak i já jsem zdárně dokončil,tentokrát docela náročné ale cestu jsem si zvolil sám,pořád jsem jel Najdi 10 předmětů za 95.Na posledních 10 her jsem zkusil 90s a kdybych to jel od začátku tak mám hotovo o dva dny dříve,pod 120 jsem nešel.
    No nic tak příště.
    Mimochodem jsem farmu vůbec nepředělával,nikdy ji nebourám,jen jsem vyměnil u vodopádů zvěř za akční které jsem napěstoval okolo 100 000 ks.Doufám že to nebude pravidlem.Celkem jsem se trefil na počet...

...a se zbytkem si procvičím mozkovnu.;)

19. Janiine

Janiine Rádoby autor

Děkuji moc

jindrasofr a evoku57 tohle ocenili.
  20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Jsem na mizině.
    Stal jsem se navzdory všem předpokladům a trampotám (zkombajnoval jsem si neprozřetelně kaštanový řádek,
    na který jsem spoléhal s padátky) majitelem pravděpodobně nejdražšího pyžmoně na světě.
    Zásoby SH a vrtulek jsou fuč. Netušil jsem, že i já jsem schopen napěstovat takové množství býlí a přinést takové oběti.
    :DxD
    Jestli se ta zebra brzy normálně objeví v odměnách, nejspíš mě klepne pepka.
    Už nikdy nechci vidět žádnou trojkombinaci. Leda by to byla slivovička, rum a borovička.
    :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.