Narozeninový poprask (23.1. - 30.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hroudov

hroudov Vévoda fóra

jé já si myslela, že je akce až do 31.1. a ona je jen do 30.1., tak to mam smůlu a nedodělám ani Ingrid natož zebru, s tou se můžu definitivně rozloučit :cry:

2. spuntka

spuntka Magnát fóra

Dodělala jsem s odřenýma ušima stonky a víc už nestihnu.
    Škoda, o zebře si nechám jen zdát.:sleepy::sleepy:

3. vaklaf

vaklaf Zelenáč fóra

za mě tedy palec dolu, celkově dost náročné na padátka ( která nepadala ), a souběžné hry a Ingrid, která byla závislá na dalších úkolech, prostě velké mínus

4. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Skali, že Ty mně koukáš přes rameno ;):D
    Jinak velká gratulace všem, co tuhle akci dotáhli do zdárného konce :), z téhle akce tentokrát odejdu jak spráskaný pes s ohonem k zemi :D Ale krapítek po novém přepočtu akční, jsem malinko dodatečně ještě popohnal malinu, na baha nasadil papouchy. Do zebry mi zbývalo ještě dnes odpoledne cca 19x miniher (a ve mlýně ani jedno celé album), nyní staženo na pouhých 6x, padátka nyní opět v podstatě na nule, ale za sedm a půl hodiny jich bude dost na to, že když to nepoguáním, tak pruhovaná možná přece jen přistane "doma". V pět ráno pro mne akce jako vždy tradičně končí. Ovšem na splnění byť jedné strany, to ani v hodně bláznivém snu nemám xD
    A propó, Skali, vím že se to už tady jednou probíralo při nějaké akci...., fakt, ale fakt není možná "přesvědčit, ukecat, či jakoukoli jinou metodou přimět RT, aby posunuly konec akcí ze 14:00hod., na dejme tomu 17:00hod.? To už pracující mohou být doma a akce "dorazit" a ne jen bezmocně smutně koukat při šichtě, že je dalších osm hodin ztraceno.... ;)
    edit: tak na pruhovanou potřebuju posledních 215 bodů , to se dá...:)
    Y_n_O: Tvé pojetí rubání uhlí a návoz do elektrárny mi náhání husí kůži, to už bych raděj v tý elektrárně točil klikou od dynama xD

Naposledy upraveno: 29/1/19
  5. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

Ahojky, vytočila jsem si bonus 100 procent do stodoly, poprvé co hraju, druhý stonek mám hotový, ale nějak mi nejdou minihry. Najdi během 90 s, ta mi nešla vůbec - nejlíp mi jde hledání rozdílů, ale asi můj starý PC už tak nestíhá..Na Zebru mi chybí takových 20 her a to už nedám,snad se mi ji podaří získat jinak. Prima hru a ať se Vám daří dosáhnout na to, po čem toužíte. Děkuji moc všem, kteří nám pomáhali vkládáním obrázků.

6. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

taky jsem ho prošvihl - 2 dny na vybrání je málo pokud chci někomu něco dát tak to nechám aspon týden

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mija.kecka - můžu to napsat do reportu ;)

Pro nás, středoevropany, je odpoledne, "raňáci" jsou ještě v práci..., ale teď si vem, že v jiných časových pásmech jsou na tom třeba ještě hůř - buď mají půlnoc, nebo zrovna vstávají....vždycky na tom bude někdo bit.

8. johanka58

johanka58 Zelenáč fóra

taky jsem dárek prošvihla.

9. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak na všech farmách oba stonky už fungují ( samozřejmě i Ingrid hotová) zebry jsou taky doma.Za mě velká spokojenost,škoda,že jsem jela pořád 10 předmětů,ze začátku jsem zkusila 90 vteřin a moc mi to nešlo,zkusila jsem to teď ke konci a bez problémů najdu všechny předměty.Na všech farmách jsem se posunula o level,takže paráda.Ze začátku jsem nevěřila,že se dostanu tak daleko.Ale příště,pokud bude nějaká akce rozdělená do víc akcí,tak asi ani nezačnu. :)

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak mi chybí pouhých 50 bodů do florenů vpravo, takže 25 florenů bude mých, ještě čekám na poslední sklizeň akčních a na noc naházím něco, co ráno akorát bude, já semelu a pak taky budu - hotová z toho to ráno v polotuhém stavu odklikat. Dneska jsem přišla z práce a jak to tam taky není růžový, tak se mozek nepřepínal a po dvou dnech jsem měla jen 122 bodů, to jsem zvědavá na to ráno... Na druhou stranu mi už o nic nejde, bohužel na poslední BZ asi nedosáhnu a jinak tam není co tak atraktivního honit, na poslední floreny vlevo naděje není, tak budu spokojeně spát :).
    Mám hotových 127 miniher a sama sebe obdivuju, že jsem na ně sehnala padadla i akční, jsem normálně sama sebe překvapila. xD Průměr mám 118,8 bodu na hru, stále mi to přijde neuvěřitelné. A pravá strana bude příští hrou hotová - jako fakt. o_O:)

11. karbar

karbar Vévoda fóra

Končím, na mobilu minihru zítra nedám.
    Levá strana hotová.
    Pravá chybí poslední dva.
    Jinak tedy moc zdlouhavé. I když rostlina krátkodobka ale akce je moc dlouhá až nekonečná.
    Gratuluji všem co dokončily a přeji štěstí těm co ještě mohou a zkusí dokončit.

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ani som s tým nepočítal,že sa tak ďaleko dostanem.Keď že farmu nebúram a mojím slimačím krokom zajtra budem mať do obeda celé hotové.Chýba mi ešte 19 pajdátek tie mi už dopadajú a ešte pár bude navyše;);).Všetko stíham aj desivku.To teda bol narodeninový poprask alebo výprask:D:D?

13. doben

doben Ikona fóra

Tak už mám také kompletně hotovo. Před poslední sklizní jsem ještě záměrně zašel na KŠ, jelikož za celou akci mi zatím padl jen jen bonus +1 při sklizni polí na 6 hodin. Výsledkem bylo, že se mi na 9 PL podařilo vytočit toto. xD Tak alespoň jsem si aktivoval řádky na zeleninu a točím mrkev.

Jinak pro mě tohle byla za poslední dobu nejlepší akce a zase mě díky ní začala farma o něco více bavit. Hrál jsem pouze rozdíly, což bylo rychlé a nemusel jsem se učit pozice předmětů. Příště bych ocenil, kdyby některé předměty byly větší, aby se na ně lépe klikalo. Také by příště mohlo přibýt nějaké užitečnější pozadí na naučení např. mapa světa, na které by se hledaly jednotlivé státy. No a nakonec bych příště uvítal, kdyby byl u všech miniher maximální počet bodů stejný.

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak zebra ziskana, dalsi +1 se vydarilo, ale jake bude finale, to netusim... uz jedu prescas a stale malo : 127 her / 11649 bodu, jen 91,72 prumer...
    Jen musim davat bacha na desivku, tam to je taky jen tak-tak...
    Ale navic jeste prescasove hody pro Ingrid... je toho moc...

Vypadavat ma 772 albumu/den, v tuto chvili ma byt 4843 (nebo chybet 557 ), mam 6675 (chybi 0 ), mam 123% hotovo.
    Stav kinofilmu : idealne 68328 kusu (10886/den ), mam 86216 z 76200 (113% ).
    Zatim uplynulo 89% casu, zbyva 17 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn na fotoalba pro moje schopnosti tak kolem 120 kusu.

15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Do stonku,chybí 5 her,ve mlýně mám 7 alb, takže to dám. Po raní sklizní, taky ještě něco namelu a s časovkou se vpravo o něco posunu;)Škoda,že jsem se nerozhoupala dřív pro časovku:(

L.Lady, danielka0000 a Y_n_O tohle ocenili.
  16. maxikov

maxikov Aktivní autor

Tak opět nedodělám,připadám si jako když jsem začínala a to jsem lv 153.Můj názor je,že když má farma narozeniny (díky nám hráčům,kteří neúnavně hrají a sypou penízky ),tak bychom měli mi hráči dostat dárek z kterého si sednem na zadek a né akci u které se budem honit jako blázni a stejně nás spousta nestihne dodělat ani ke konci.RT poslední dobou velký palec dolů.

hroudov a marketka47 tohle ocenili.
  17. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Tož takový napnelismus už u nás dlouho nebyl.Po přečtení fóra a výpočtu co bude nejlepší hrát,jsem se do toho pustila.
    Zvítězila 90 sec.hra,neb tam je největší zisk ,že?Tož jsem se učila obrázky a pozice ,díky tímto moc Ašadě a spol!Pak jsem zasedla k PC a jala se hrát 110 her.To jsem ovšem netušila, že mi to zabere tolik času,rodina řvala, že má hlad,kočka mňoukala že chce taky do misky,do pokoje furt někdo lezl;)),copak oni nechápou, že hraju farmu a musím,prostě musím uhrát co nejvíce bodů na hru nejlépe 135 a nikdo opravdu nikdo mě nesmí rušit?Já přece nemůžu za to že to takhle RT nastavil,ať si o večeři zavolají do Bigpointu , že?
    Takže 50 her bylo slabších,už jsem myslela, že to vzdám,získala jsem cca113 b na hru.Raději jsem šla nakrmit rodinu,aby je náhodou nenapadlo mi zavolat nějakou pomoc,že maminka se zbláznila ,že je závislá na nějaké hře.
    Po kratší pauze jsem na to vlítla znova a věřte nevěřte,dávala jsem to za 135 b.
    Mám odehraných 118 her,průměr tedy 125 b na hru, oba stonky, i zebra se pase, ale dál už nejedu,nejsem otrok. Napěstovat ještě dalších 22 tisíc kytek a přes 1500 padátek,to je na další 2 dny.Škoda, že jsem promarnila 50 her,kdyby to měla pokaždé za 135 viděla bych cílovou pásku.Zůstávám však pod vrcholem.
    Gratulka vítězům,čest poraženým.

Naposledy upraveno: 30/1/19
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tři hry do stovky, jedna sklizeň těsně po půlnoci a mám druhý řádek. Snad, když to nezvojtím u minihry... Pak na farmu šupnu vytuněný květák, pokrácený čajot na Baha na padátka. V procesu bych zítra mohla sklidit kinofilm ještě dvakrát, snad i odehrát hry xD Budou plusové body; na zebru to stačit nebude. Třeba ji vyhraji v kostkách... 8)

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dobene - to považuju za skvělý nápad :D Takový nenásilně naučný projekt, který by nám aspoň něco přinesl ;)

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Skali, jako vážně? Slepé mapy jsem v zeměpisu bytostně nesnášela... I kdyby byly barevné jako v Atlasu světa, tohle nereportuj, prosím 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.