Narozeninový poprask (23.1. - 30.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Potřebuji 27 alb do druhého stonku. To asi nehrozí:(:p;)
    Zebry mám dvě, antilopu taky, jenom ten poník ne a nechce na moji farmu.:eek:

2. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

stonky mám všechny,teď úkol zebra,dál to asi nepůjde

3. elen45

elen45 Magnát fóra

jsem na 139 hrách, tak snad to dám - na pravé něco chybí, ale to už nestihnu (nevadí tak nebudou bedny, zelené kapky a 25fl) hlavně, že je ta pruhovaná

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chybí už je 1438 bodů na pravou stranu, vypadá to fakt slibně, levá hotová a 50 Fl doma :p
    Z celé akce jsem napočítala 100 Fl, je to možné, že RT je tak štědrý? ;):music:

Naposledy upraveno: 29/1/19
  5. avotram

avotram Rádoby autor

zdravím farmáři,
    akce hotová...samozřejmě díky nějakému tomu bonusu +1 a pak hlavně díky ašada01,screny moc pomohly..opravdu velké díky
    přeji všem co nejlepší výsledek..

6. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Zebra u mě zatím bydlet nebude, ale i tak jsem došla dál než jsem doufala. Dala jsem si cíl 1. stonek, pak 2. stonek. Pořád mi to bylo málo, tak další meta bylo uhrát 105 her kvůli TBZ a zisku ZB. Nějaký čas ještě zbývá, tak si dojdu i pro SH na pravé straně. Tohle už bude zřejmě konečná. Víc nestihnu kvůli nedostatku padátek. Ale celkově jsem spokojená...odměny parádní a minihra mě fakt moc baví :inlove:

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Fakt na mrtvicu..chybí mě 25 bodů na koňa v pyžamu. A to jsem už přestal sázet akční..teď abych znovu rozpěstoval z těch cca 150 co mě zbylo po namletí "tak akorát" kusů. No jo,to bych se nesměl zarazit na jedné pi to mé dekoře a 70 nestačilo.Poslední plocha,poslední mletí,beru zebru a pádím co nejdál vodtuď.

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Už jen 3 hry na stonek, to snad večer bude. :)

9. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Nakonec jsem udělala víc, než jsem si na začátku myslela, levá strana celá, pravou neudělám celou, ale tu hlavní zebru mám a ještě něco navíc. Dělám rozdíly ostatní mě moc nejde ty nové zahrada a ostrov to už vůbec ne, je to mrňavé a kolikrát ani nevím co mám hledat ty názvy mě nic neříkají.

10. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak zjískané floreny jsem hned vyměnil za zvěřinec a z lišty jsem zjistil, že už se stal útulek přestárlých zvířat co nikdo nechce.
    Akci dnes dodělám komplet - dopěstovávám už jen na baha, ale kdybych musel chodit ještě do práce tak to nedám také.
    Líbí s mě, že stonek byl v polovině akce a zbytek už podle toho kolik času chcete věnovat farmě.

11. stěby

stěby Hvězda fóra

Ne, ne, nemusím. Já už ji vidím! [​IMG] Bude zebra, budééééé :music::D!

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Celou dobu jsem hrála jen na hledání 10 předmětů. No a dneska když tu všichni chválí hledání předmětů za 90 vteřin, tak jsem to zkusila také a musím říct, že bývalo by to bylo lepší, že bych těch bodů nahrála podstatně víc. Ale teď už to nedoženu, do konce nedohraju, ale chybama se člověk učí a tak si to budu pamatovat alespoň pro příště.

Teď mám odehráno 127/130, teď jsem navýšila svůj cíl na 135 her kvůli BZ a tím skončím. Na pravé straně mně zas tak nic neláká, zeber jsem měla 5, mám jich 6......, banánů dostatek a kvůli 25 florenům se neuženu[​IMG][​IMG][​IMG]

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

JAKÝ Narozeninový dárek?? To mi tedy asi něco úplně uteklo...
    Jako ono je toho fakt málo, dvě akce děsivka tři minihry pro zpestření... Nedokážu vyloučit, pokud se mi rozsvítilo něco v liště pod označením Narozeninový dárek, že jsem si myslela, že je to k akci Narozeninový poprask - záměna pojmů... jinak teda nevím.

Ale fakt je to nuda, měli by ještě dvě tři akce přidat, zejména cílit na pracující, aby měli soustavně k výběru z dvou až třech akcí na stejné ploše a podmínit třeba možnost zapojení do akcí splněním některého družstevního úkolu, jinak se z toho stane přehledná strategická hra a to by neměli dopustit...
    K akci - opět zpomalení, v práci se nedá, hotovo 123 a vpravo plním předposlední úkol, už toho moc nenapěstuju, ráno do práce a návrat až po ukončení akce. Ale nemusím se bát, věřím, že mi budou nabídnuty hned 2-3 další xD:cry::D:D

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Sovinka - narozeninový dárek tady

maribeja, Pitrýsek47 a Sovinka tohle ocenili.
  15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, tak to máš u mňa zase očko:inlove:;), hej, viem, že sa mi naň môžeš zvysoka..:D:p, mám malú výhradu, keby si to napísala na začiatku diskusie, hneď by tu bolo lepšie počteníčko, teraz ku koncu sa tu už celkom dá, čítať;).
    (a zas Ti neverím, že tých 75 fl. si nenecháš preplatiť u šéfaxD)

Akcia sa mi páčila, aj som zistila, že mi stále dobre funguje mozog - oči - ruka, a k tomu ešte rozum, "hrám" sa tam, kde chcem, zábavu si vyberám8)

napr. teraz sa zabávam výrobou neonóveho kuracieho trusu:p, na AR ide od 8-10 tis.

edit

Sovinka, neviem, či Ti to pomôže, ale ak nestíham fórum, narýchlo si prečítam len Dnešní akce[​IMG]

16. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Mám víc,než jsem doufala že budu mít.Stonek sice jen jeden,ale díky za něj.Mini hry jsou fajn,možná ještě nechám zařádit dítko a zlepší mi průměr :music:.

17. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahojte,tak aj ja som sa dostala k prvemu stonku,ale druhy a zebru doma mat nebudem,tento tyzden ranna tak este nieco zomelem a dodam a rano zase viac nestihnem,aspom som dokoncila sagu tak aspom ten riadok este pribudom,drzim palce vsetkym ;)

18. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Já jsem prvně dělala najdi 10 předmětů a bylo to většinou za 85 bodů někdy i 95 a víc bodů. Pak jsem přešla - no až po 100 hrách na najdi během 90 s co nejvíce předmětů. A asi po 8 hrách, když už jsem si pamatovala, kde co je (i díky najdi 10) jsem to dávala za plný počet bodů - za 135. ;) Už chybí jen 11 her do 145 - čekám na padátka, napěstováno už mám. :)

19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Skali, moc díky. To mi vážně úplně uteklo.
    Je toho moc. Pak když se děje tolik akcí naráz, zapomenu hledat ještě v dalších oznamovacích odděleních. Ne že by vůbec nebyl čas, ale ani mě to nenapadlo - no, asi narozdíl od ostatních nemám za sebou tolik narozenin a dárek jsem vůbec nečekala - těch souběžných akcí bylo darováno sdostatek :p;).
    Tak nic, no, člověk nemůže mít všechno. :music:

Edit: Danka722, díky, bojím se právě, že u tohoto (by) mi to nepomohlo, protože název je velmi podobný - asi jsem to opravdu i zaměnila, protože většinou to vyskakuje i oknem ve hře - vůbec jsem si toho nevšimla. Ty akce byly nové skoro všechny, nic mě netrklo...

Edit2: Skali, nene, tentokrát ne, bylo toho totiž v novinkách hodně, vím o řádku, nebyly taky nějaké akční balíčky? Zkrátka v pár dnech tam pořád svítila červená a poctivě jsem to proklikala, ale dárek jsem z toho vůbec nepochopila - vážně asi nepochopení, že jde o něco dalšího než akci Narozeninový poprask. :oops:

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Sovinka - tak ono to bylo v novinkách, ale jasný, jak to chodí - vybere se fofrem denní dárek, novinky se zavřou a šup sklízet. Znám to a chápu to ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.