Narozeninový poprask (23.1. - 30.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Kuchyňa,stodola a dvor to mi nerobí problém v hľadaní to už viem kde je čo. Horšie to je v tých nových tam potrebujem 3-4 lupy.Ale časom to pôjde lepšie;);).

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jelikož jsou vždy první tři nové, vesele trénuji na vedlejších farmách, než se to trošku naučím, kde co je, než pojedu naostro, aby to odsejpalo :music: už mi to jde podstatně rychleji a potřebuji tak 1-3 lupy

3. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Stálice fóra

Mega narozeninový balíček jde zakoupit pouze jednou. Opakovaně jde zakoupit - malý, střední, velký a obrovský.

jindrasofr, Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  4. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak při průměru 80 bodíků potřebuji 190 pokusů,což je něco přes 120 000 kytiček,no potěš koště,to uvidím všude kytky ještě na Velikonoce a to jsou letos až ke konci dubna.xDxDxD

5. burds

burds Titán fóra

No sichrose já dam těch 70 a to ještě s lupou tak je vidno,že to nedám ale tu vikingskou ságu bych dodělat mohla.Na trhu BD tradičně není hnojivo tak že bych zkrátila růst ani náhodou.Tedy pouze vodou.

6. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Vyzkoušela jsem všechny mini hry,ale nejvíc se mi líbí najdi 10 předmětů,ty tři staré obrázky jsou v pohodě,ale ty dva nové mi ještě sem tam dělají problémy něco najít,plný počet bodů se mi ještě nepodařil,ale 95 už víckrát,většinou je to 80-85.Myslím,že je to docela v pohodě.Zatím jsem vlevo 25/28 a vpravo 2115/2220.Myslím,že to není špatné.No a pokud se nedostanu až na konec,tak se taky nic nestane,je to jen hra a hry jsou od toho,aby si člověk u nich odpočinul a ne se nervoval,jestli to stihne všechno.Takže u mě probíhá všechno v klidu.Hezkou hru všem a ať nám ta alba dobře padají.:);)

Jo a trh AJ také bez hnoje. :)

7. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Hezký den přeji. Dnes ráno před sklizní jsem vyzkoušela KŠ a asi bude nějak příznivě nastaveno vzhledem k počtu akční kytky, protože jsem vytočila na první pokus +100% do stodoly na 24 hodin!! :D Zrovna dnes se to hodí, budu sklízet i v noci (pokud prac.povinnosti dovolí). Navíc jede děsivka a rostlinky krásně přibývají. Minihry jsem ještě nezkoušela. Nasyslím si fotoalba a dám se do toho možná až po víkendu, jelikož ho mám pracovní.
    Tak hodně štěstí i ostatním na kole štěstí :);)

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, Obrovský narozeninový koš ( 215 Kč) by měl jít zakoupit opakovaně, tak mrkni, zda se snažíš koupit ten správný (bo je tam ještě ten Mega balíček a ten lze zakoupit jen jednou).
    koše.png

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Až bude cena hnoje vysoko, nabídky se objeví...
    Do té doby by řešením mohlo být částečné "časové" rozdělení farmy (třeba na Farmeramu a Baha) s posunem řekněme 30 minut. Má-li hráč hnojiště o velikosti 800, na Farmu potřebuje 588 ks hnoje, na Baha potom méně. Takže po prvním hnojení mu zbyde 212 ks hnoje, následně během 30 minut se mu musí podařit dokoupit hnůj do požadované kapacity Baha (532 ks) a pak má přes 2 hodiny na to, aby zase doplnil hnojiště ...
    Je to sice vopruz, ale mohlo by to tak jít. Taky by mohlo být řešením mít premium (pokud mají tito hráči větší kapacitu hnojiště, jak tomu snad bývalo - nikdy jsem premium hráč nebyl).
    Na trhu AA stav hnoje: 0

Jinak po 24 hodinách mám namleto 35 Narozeninových fotoalb (24,6% ze 142, resp. spolu s darovanými 3 pokusy 26,2% ze 145). Bude to sice náročné, ale rostliny na pokusy se asi podaří napěstovat (zda to vyjde i s padátky, se ještě uvidí*).

*Zatím jsem získal 35% potřebného množství padátek (lupy nepočítám), ale v tom je zahrnut pochopitelně i prvotní příspěvek z Farmeramy pečlivě připravené na počáteční sklizeň.

Naposledy upraveno: 24/1/19
  10. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

Tak jsem vyzkoušela minihry a moje strategie je 90s hra... sice to bude opruz a možná to po čase přehodnotím a přejdu na 10obr., ale jak jsem myslela na začátku, jakmile jsem se to naučila, tak s přehledem najdu všechny předměty a ještě mám časovou rezervu. I kdyby se to nepovedlo vždycky, tak průměr kolem 130 by to mohl být, cílem je druhý řádek a zebry a na to by mi tedy mělo 100 pokusů stačit

11. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Narozeninová akce ale kvítího je potřeba jak na pohřbu.

12. Baroland

Baroland Ikona fóra

Konečné rozhodnutí : nejlepší minihra není ani jedna !
    Už jen to,že jich musím odehrát 75,abych dostal stonek je opruz.
    Kolik jich budu muset udělat,abych dostal 20 kakáčů pro Husu víjenpánbů.
    A dostat k narozeninám 30 kupiček hnoje --no,co čekat od RT...
    Du stavět město.

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Kvítího napěstováno asi přes pětdvacet tisíc, což je myslím dobrý začátek.
    Namleto víc jak hubou, to proto že jsem v práci.
    A to vše jeden mlýn a tři políčka

Bahamku nepřestavuji páč se bojím krokodýlů.
    Nic nutně nepočítám neb mně to nebaví a určitě bych si zbytečně kroutil závity!
    Všem prima hru...

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zkusila jsem 90s a bylo to fiasko, vracím se k 10 rozdílům-až namelu- tam je 80 jistých vždycky:p;)

15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

odehráno 20 her a na pravé straně stav 1780/1825 ,dám si pohov a zas budu jen pěstovat a pěstovat;)

16. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

Tak naostro na hlavní farmě odehráno 28 her se ziskem 3581 bodů, což je krásný průměr skoro 128 na hru. Předpokládám, že se ještě vylepší, začátky na starých obrázcích nebyly valné, ale dostala jsem se do toho... jen ten venkovní statek mi pořád nejde, neměla jsem ho ráda ani minule a pokračuje to :)
    Jinak tedy je asi jasné, že hraju zatím výhradně 90s minihru a po natrénování ji dávám komplet za 75-80s, jednou se mi povedlo i za 70. Lupy nepoužívám, zbytečně to zdržuje.
    Pěstuje se dobře, jen padátka brzy začnou zaostávat, tak pak budu muset nasadit dlouhodobky. Ani úvodní nadílka přes 1000 alb nebude brzy stačit.

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Odehráno 32 her za 2887 bodů, průměr 90,2. Na tento průměr bych potřebovala 168 her, abych splnila pravou část a to určitě nedám, levou stranu možná splním, ale pravou ne
    :sleepy::p
    Zajímavé, natrénovala jsem nové 3 místnosti, ty dávám za 95, ale už jsem zase zapomněla co je ve starých 3 místnostech a to dávám za 85
    xD

18. burds

burds Titán fóra

Hurá.Právě jsem vytočila 200% sklizně.Sice jen na 8 hodin ale to jsou dvě sklizně a pomůže mi to.

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Vůbec mi to nepřibývá. Třeba jsem divný já, možná RT, ale tohle mě fakt moc nebaví. Milion kytek, úplně zbytečně, když by stačilo snížit počet akční kytky na výrobu knížky a tím by klidně mohly zkrátit čas celé akce.
    Nechápu proč mám na výrobu dávat 5 000 nesmyslů, když můžu dát jen 50, čímž by se akce zkrátila z 2 měsíců na 5 dní.
    Nebaví mě to. Pěstuju a pěstuju a pěstuju a pěstuju ...... farmu už předělávám 5x týdně, protože v 3 akcích je potřeba tohle a tohle a na jinou zase tohle a tamto, a aby toho nebylo málo, tak tady je potřeba tohle a tam zase něco jiného.

Protočil jsem 139 zelených lístků a 73 modrých, a bonus mám jen jeden jediný a to "+1 na výrobny"
    Ještě mám k dispozici asi 1 000 beden kde by mohly být lístky (fakt nevím přesně - bedny už neotevírám asi 3 měsíce) ale nemá to evidentně smysl, když z tolika lístků, mi kolo nabídlo nějaký bonus asi jen 5x ?
    Nebaví mě to. Nebaví. Jsem zvědavý, kdy přijde akce která bude na 100 dní a bude na mletí nějakého akčního nesmyslu potřeba 10 000 kytky na jedno mletí. Navyšování počtu akční kytky a navýšení počtu této kytky na umletí potřebného produktu a tím i navýšení času akce, podle mě totálně postrádá smysl.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak se mi zdá,že tentokrát to RT s těmi počty krapet přepísk!:p Při mé šikovnosti,bych musel napěstovat alespoň 100.000 kytek. A to se mi fakt nechce.Myslím že tentokrát floreny oželím.o_O
    Zatím napěstováno 26.361 ks akční plodiny:music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.