Narozeninový dort (3.1. - 8.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kesmar

Kesmar Zelenáč fóra

Teď se mi stalo to samé. Do včera bylo ale vše ok. A začátečník nejsem, tak kde se co děje???

spuntka tohle ocenil(a).
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kesmar - zkus mrknout třeba TADY (klikni) na příspěvek od kolegy :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. X-mole

X-mole Znalec fóra

Ajoj ;)
    Krasný nový rok všem :inlove: Promiňte, že tak pozdě, nějak nestíhám - přát, hrát, číst, posílat dárky...
    Prohraný boj s leukémií u kocoura z útulku, nový zubožený psík v dočasce, slípky bestie měsíc nenesou, na ibiškách molice (teď v zimě!?..to je panečku pomsta), barák jak po výbuchu, počasí na pár facek.. už jen čekám, že dojde i manželovi trpělivost xD.

Akce ale zdárně dokončena, v tuhle chvíli s přebytkem cca 380 pajdátek.

Proč sem se ale dokopala příspěvek napsat. Taky u mě se dvakrát jedna část dortu nezobrazila. Neřeším to, kdybych si to tu nepřečetla beru to jako jeden z rozmarů farmy a Farmeramy. Je to spíš postřeh pro modíky, přičítala jsem to hlavně tomu, že jsem čučela jinam (což je pravda) a klikla kousek mimo výseč dané oblasti a tím pádem jsem si "jako nevybrala". Dodávám, že noťas mám třetím rokem, střídám místa i wifiny, jedu na vidlích, prohlížeč Mzilla a (kuřata, prosím toto nečtěte), nikdy jsem neudělala nic pro bezproblémový chod farmy.
    Občasné chybky sem tam vyskočily, ale do pár dnů se farmička vždycky umoudřila a jede se dál.

Hodnocení akce 78% - oblíbená.
    + : bez akční kytky, celkem svižná, vhodná i pro zapomělivé, či méně bystré - já používám Print Screeny
    Ať se Vám daří, pusa :)

4. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Ahoj, no nevím, sám jsem na tu dekorku poněkud zapomínal polovinu akce, tzn. sklizeň jednou denně :D, až později jsem si to o dekorce přečetl tady na fóru, jak ji krátit :). Přesto jsem měl lístků spoustu jen z padátek a tato akce je první, kde jsem nemusel kápnout zelené ani jedinou kapičku :). Zeptám se možná hloupě: na kolik máš "vytuněnou" živoucí legendu? :) (u mne 29/30). JC na stromě nepočítám, sám jsem jej tam nedal a ani dát nechci z různých důvodů, odpočívá mi momentálně na lesní mýtině a dorovnává menší počet políček ;), což mi momentálně ke štěstí a padátkům stačí :D
    Skali: když tak čtu, jak vám to dobře šlape na starších compech, tak mne napadá, že by u mne možná mohli dělat neplechu doplňky ve firefoxu... . Inu, příště pokud to bude blbnout, zkusím to spustit bez doplňků a pro jistotu v Sandboxie :D. Ovšem s Renzem toho moc nenadělám, zkusil jsem balónky aj na mobilu v androidu, sice luxus je bouchat, ale povětšinou i když vybouchaný všechny, tak odměna 4 lupeny xD)

Naposledy upraveno: 8/1/19
  5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak to já mám tak na 2,3 lístky do stonku doufám že budou jen ty dva tak pokud ne tak až se vrátím domů tak se asi picnu

6. anulinka200013

anulinka200013 Pisálek fóra

Já to asi nestihnu,ty kupony mi padají málo,neposlal by mi někdo?

7. -kanistr-

-kanistr- Pisálek fóra

Takhe zmatlanou akci jsem co hraju nezařil nadlabejte se těch dortu sami když je jdu zdobit po prnim dortu se dva už neukaži čas vyprši a je po liskach a po bodech .Už mě to udělalo ale po 5 a nikdo s tim nic neděla hlavně že se všechno na farmě caluje jak v kasinu

8. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Šmankote, jakou dekorku krátit o_O
    Chcete mi říct, že jsme měli od začátku k dispozici nějakou dekorku, která dávala kupon? -.-
    To mám z toho rychlo-farmaření a z toho neprostoru na pořádné pročtení infa :cry:

EDIT: No nevím, momentálně jsem v takovémto stavu... Podle vašich večerních odhadů mi chybí ještě cca 10x zadortovat

Naposledy upraveno: 8/1/19
  9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

k.vítek: Cukrárna, dává jeden celý kupón a můžeš hned zdobit, trvá 6h po zkrácení budíkem 3h, škoda, mohla jsi mít hotovo ,-)

10. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Ahoj všem. Akce hotová, řádek v nebi spuštěn a ještě mi zbylo pár kupónků na další hry a pár odměn navíc... Celou dobu jsem pěstovala Bér italský, pěkně to z něj padalo a zvládlo se to i bez urychlovače k cukrárně. Tak a teď zase chvilku oddych. Přeji všem pěknou hru ;)

11. myš59

myš59 Vévoda fóra

včera jsem si vzašlechtila, na noc špenát + ty stromy kolem a nějaké výrobny a světe div se, do rána mi napadalo na posledních 7 lístků;),takže i já hlásím hotovo;)Dorty jsem skládala díky print a malování, ze začátku jsem pár dortů zkazila,ale pak to šlo jak po drátku

12. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

U této hry se mi to nestalo, ale u té minulé jsem nedostala vyhrané dekorky. Psala jsem na podporu a do teď se nikdo neozval. Také jsem byla naštvaná, takže Tě chápu... >:(

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  13. lindaxa

lindaxa Pisálek fóra

Hezký den. Nevím co se stalo, od včera večera mi nejdou kompletovat dorty. Tedy jdou, ale ze třech mi vždy jeden vynechal buď polevu nebo korpus nebo zdobení. Řekla jsem si, nechám to být, ráno to bude lepší. A dnes? Z prvních dvou kupónů po jednom dortu. Takto tu akci nedodělám, ale píšu to proto, abych podpořila ty, kterým to dělá taky a není to počítačem. :cry:

radyn.m, švestinka a bursuk59 tohle ocenili.
  14. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, hlásím, že jsem akci dodělala jenom kvůli radám zde na fóru, tímto chci poděkovat všem, kdo tak činí, je to prostě paráda, když si farmáři takhle pomáhají.

15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Po ranní sklízni jsem si vyzobla navíc 6 dárků;)a tím pro mne akce končí Držím palečky těm,co finišují,pěkný den přeji u nás zase šumelí

jindrasofr, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Nejenže mi to mizerně padá - ani 20-ti hodinovky nějak nefungují, navíc mi a ne jednou vyleze...
    Pak mám akci dodělat, krucinál... Ani čištění a restart nepomáhají...

17. milteska

milteska Expert fóra

tak já mám taky od včera hotovo,padalo mi to celkem dobře-mám 13 dortů navíc odklikaných. Ze začátku jsem se 2x překlikla,jinak úplně v pohodě všechno fungovalo. Pracuji na notasu+ tužka a papír.

jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-kanistr-
    lindaxa

Ahoj, problém není ve hře (bylo by takto postižených daleko víc) - zkus vyčistit prohlížeč a také data flash playeru přes webové rozhraní.
    Pokud to nepomůže, můžeš se obrátit do technických dotazů a nebo napiš na herní podporu.
    Odkazy na návody údržby PC jsou zde: Návody na údržbu počítače

Právě jsem umatlala 18 dortů na dvou farmách a vše bez problémů.

Ahoj - pokud jsi napsala na herní podporu, musel ti přijít automatický potvrzovací e-mail, že tvou zprávu přijali a problém budou řešit. Tato automatická zpráva ti přijde na e-mail, na který je tvá farma, ze které na podporu píšeš, registrovaná. Takže se se podívej do svého e-mailu, zda tam není a prohledej i složku Spam.
    Jinak pokud píšeš na herní podporu, musíš vyplnit správně kontaktní formulář a zpráva musí obsahovat nejméně 140 znaků (pokud je kratší, doplň ji třeba tečkami.....

janaj - napiš na podporu.

Vefro_CZ, radyn.m a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. -Zojja-

-Zojja- Pisálek fóra

Tak tentokrát se mi fakt nevyplatilo číst fórum a diskuzi. Cukrárnu jsem přehlédla a nesplním :( Nechápala jsem, jak se to dá splnit, když tam mám pořád stromy a k tomu vytuněné karafiáty a růže a nic moc nepadá...ach jo...honila jsem se zbytečně...

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Skali - to bych sice mohla, ale stejně to nic moc nevyřeší. Jestli akci nedojedu, oni mi ji nedodělají :D

GordonSargent a Honzulka05 tohle ocenili.
  21. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak poslední padátko dopadlo, poslední hra odehrána (navíc s č.17)... fajn akce, mohla by být častěji, jen s lepším padáním nebo menším požadavkem na "útržky" místo 50ks jen 25ks. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.