Narozeninový dort (3.1. - 8.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobrá práce, já jsem s jedním pruhem nepsal, jen barvu, je tam jen jednou: B, H, R (bílý korpus, hnědý krém, růž.šlehačka), hnědý s dvěma pruhy byly dvě čárky ,-)) hnědý pez pruhu H, ale každý si může vytvořit svoje zkratky.
    Na padání si nestěžuji, něco bylo ze šlechtění a z cukrárny za 3h.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Teď jsem zjistila, při zapisování, že to jde zkrátit pro ty, co nestíhají. Když jsou tři dorty, tak zapsat jen druhý a třetí, přejít na první a ten si zapamatovat, což je docela snadné si 3 věci zapamatovat.
    Taky jsem jela jen H,B,R,Z,C - hnědá, bílá, růžová, žlutá, červená a modrá poleva vlastně taky byla C, někdo to má číselně označené 1-5, někdo písmenka, tak jak to každému vyhovuje. Mám už téměř 2 A4 hustě popsaná, bo jedu i na vedlejších farmách, zatím jen 2 chyby a to jen tím, že bylo písmenko nečitelné nebo ruka rychlejší

o_O
    Edit: Skali, taky jsem neměla sebemenší zádrhel při hře, nikdy mi to nic nepřeskočilo a že těch dortů opravdu dělám dost, čistím tak 1-2 měsíčně a stačí to, ale u Renza tedy ne, tam raději nelezu, všechno se mi seká mimo piráta, tak to tomu zlodějovi dám a on občas něco vrátí
    8):D

Naposledy upraveno: 7/1/19
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, ono jde fakt o to, jaký máš PC a v jaké ho udržuješ kondici, jaké máš připojení atd....
    Já mám vcelku stařečka, poskládaného z různých komponentů (i ze šroťáku) a problémy nemívám. Dorty naprosto v pohodě bez jakýchkoliv zádrhelů. Pokud se někdy něco sekne, stačí mi restart hry (event. prohlížeče) a šlape to. Jedině u Renza zaznamenávám občas sekání, takže restartuju hru a pak vlezu přímo na jarmark a pokračuju dál a pokud to zlobí i nadále, jdu od toho a vlezu tam třeba večer...Občas PC pročistím (podle návodu ve FAQ) a nazdar. Vyndejsi mám 7. Na PC mám rozdělené disky - na céčku jen systémové věci a vše ostatní na déčku....ale nejsem ajťák ani nic podobného, takže v tomhle nebudu nikomu radit, s tím bys mohl do technické sekce.
    PS: Ani od kolegů jsem neslyšela, že by měli problémy u dortů. Tož tak :)

4. gibi75

gibi75 Pisálek fóra

Ahojte.

Neviete náhodou, že prečo sa už ďalej nedá hrať po skončení poslednej úlohy? Mam ešte 6 ks poukážky na tortu.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  5. Skali

gibi75 - byla hlášená chyba, ale dá se hrát. Zrestartuj hru a můžeš pokračovat ;)
    (Nejlépe zavřít a znovu otevřít celý prohlížeč)

Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  6. Rajanka

Rajanka Zelenáč fóra

mohl by mi někdo poradit, jak získat kupony kromě mletí v mlýně?

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Rajanka - kupony získáš i z dekorace Cukrárna, kterou jsme dostali se začátkem hry a která se dá boostrem zkrátit na 3 hodiny, také můžeš kupony získat ze souběžné akce Sobí, kde v úkolech jsou odměnou kupony, pak asi už opravdu jen namlít části kuponu na kupony
    ;)

Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  8. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj,mám radost i já dnes ráno dodělala akci,něco jsem i vyšlechtila a ráno dopadali poslední ústřižky,já tedy dělám dorty s telefonem a nemohu si stěžovat,vyfotím a jde to super,řádek je v nebi...

9. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak já jedu již nad plán, dnes poprvé jsem dostala 2x 1 banán, 1x 2 RM, 1x 6SH, jinak je to BZ, dost x KR, ZUZI, PONOŽKY, celkem asi 5x 4SK, asi 3x 2*, je to krásný dárek za jenom sklízení do stodoly,

10. Rajanka

Rajanka Zelenáč fóra

děkuji moc za odpověď, už jsem ji umístila na plochu, tak snad mi to do zítřka pomůže, ale asi mě to už teď nezachrání a akci nedodělám

11. Skali

Rajanka - z akce Příval sobů lze získat 10 kupónů. No a pak už jedině koupě košíků (u velkého a obrovského můžeš získat další cukrárnu). Části kupónů můžeš získat od farmářů a sousedů jako dárky - můžeš požádat o padátka i ve vlákně Zasílání a výměna dárků. Útržky kupónů se dají také dokoupit ve farmářském obchodě. :)

bursuk59 a maribeja tohle ocenili.
  12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Hotovo, větev je na stonku.
    Dva dny jsem teď hrála po telefonu, tak se mi nastřádalo přes 30 kupónů, na dojezd hry stačilo 12, zbytek pojedu nad plán.

13. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Také hotovo, hurá :D Ještě kupodivu nějaké kupónky nad plán. To je dobře, protože zítra do dvou se k farmě určitě nedostanu...

14. safira65

safira65 Zelenáč fóra

Tak já melu a melu ale nemůžu domlít,stále se vrací čas.

maribeja tohle ocenil(a).
  15. Skali

safira65 - zkus zavřít celý prohlížeč, pak se znovu přihlaš. Mohlo by to pomoct ;)

Pokud by problémy i tak přetrvávaly, obrať se do technických dotazů. Nebo můžeš zkusit provést vše pro bezproblémový chod hry

Naposledy upraveno: 7/1/19
    safira65, maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. stěby

stěby Hvězda fóra

Mám dodortováno, i když jsem na začátku měl první 2 dny všude chlívy kvůli kukle. Ráno můžu o 5 minut dýl spát 8).
    Vracím se zpátky do houští...;)

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak, i já se dohrabal do zdárného konce![​IMG] o_O
    Nedoporučuji a hlavně u toho nekoukat na televizi!xD
    Jinak hraji na předpotopním,rozpadajícím se noteboku *** , Windows XP Profesional. Dokonce nějakej ten měsíc bez nainstalovaného antivirového programu a žádný problémy jsem nezaznamenal!8)
    Na dorty používám program Lightshot + malování. https://prnt.sc/m42tda :)

*** odstraněna značka ntb (reklama). Skali

Naposledy upraveno moderátorem: 7/1/19
  18. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

Tak tato akce se mi konečně líbila :). Žádné pěstování tisíců akčních kytek, žádné bourání farmy (což už nějaký čas nedělám a akce ignoruji), vcelku slušné odměny :):). Po dlouhé době dávám palec nahoru ;):):p.

F 150
    B 392

19. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

O soboty hotoivo a nalovené lístky + to, co vypadne z cukrárny mi dá cca 15 -20 her za den (podle toho, kolikrát sklízím a dostanu se ke kompu), tak stále jedu, nestojí mne to nic, než čas a zase tak špatný zisk to z obyčejné sklizně není. Jára

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Právě jsem konečně aktivovala stonek, a ráno ještě nějaké kupony budou, tak je honem pomelu a něco ještě vyzobu;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.