Narozeninový dort (3.1. - 8.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Štika

Štika Mistr fóra

Hotovo, stonek na dorty peče,že to ale byla fuška ,papír a tužka to jistila až když jsem si našla systém tak už to šlo bez chyb,ale vůbec se nebudu zlobit když už nám tuhle zdobící akci nenabídnou,jinak chyb jsem měla určitě šest možná to bylo i víc.
    Šlechtění sobů moc nepomohlo,chtěla jsem jen SK a ozdobný strom.

2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Přede mnou ještě 2,5 políčka do stonku doufám že se to povede,ale s těma sobama to jde také dobře buď vyšlechtit andělskýho soba což nevim zda se podaří a nebo vyšlechtit dárkové sobi na 2 kupóny chtěl bych stihnou obě akci i úkol,ale podle toho jak to vede tak ten úkol s medaljemi kde sou ti andělé vynechám,ale ty 3 kupóny by pomohly.Mě vyloženě stačí když si zkrátím cukrárnu a tak mám zaručeno že to dodělám

3. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, před chvílí napadaly kousky kuponů na poslední dort. Takže hotovo. Většinou za plný počet - asi 2x s jednou chybou, když jsem po sobě nepřečetla správně písmena. ;)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

A je to tady zas... stejně jako posledně, i když to mám ve vedlejším okně na screenu, přeříkávám... ještě že to slyší jen kočkodaní smečka... pruhovaný růžový jahody, bílá modrá šlehačka, růžový bílý ovoce... končím chlíveček 345, snad to s dlouhodobkama na den i noc dám i s pracovním procesem a inventurou... 8)

5. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Jen se divím jak jsem ty sladký nesmysly dopatlal do stonku,dál nejedu i kdyby z těch patlanin padal zlatej JC.
    Kdo ještě trojčí s telefonem jako já tak ať se daří.

6. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Uff, hotovo :cry:o_O, ale byl to "mazec", za necelých 24hodin nahnat 22 celých lupenů. Dokonce se to obešlo aj bez zeleného dopingu :D. Není nad to mít farmu dobře vytuněnou, na čemž ještě budu muset makat :D
    Jen na tu podporu jsem ještě nenapsal -.-Asi jim tam po šichtě zašlu aspoň info... . Skali, posílají odezvy od hráčů dál, co se týče chodu hry na počítačích?

edit: zdarsky79: kdyby z toho měl padat zlatej JC, tak tu malinu budu osobně tahat za stonky aby ještě rychlejc rostla ;)xD

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

A je to:D:D.Cibuľka sa na noc osvedčila už mám aj nad limit.V debničke som našiel cukinový koláč.Kto má naň chuť a vymení za kus šunky:D:D?

Naposledy upraveno: 7/1/19
  8. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Stonek pracuje, do konce akce ještě pár dortíků vytvořím. Jela jsem zastaralým způsobem tužka-papír. Dva pokusy nebyly za plný počet. Jednou jsem si napsala nečitelné poznámky. Podruhé se mi podařil dvojklik a jeden dort byl bez korpusu (šedý).
    Takové akce by se mohly stát pravidlem. Farmařím si, jak potřebuji a z toho, co při tom napadá, si zahraju minihru a splním. Žádné rozpěstování, žádné tisíce akčních kytek. Na mýtině jsem nechala zvěř, na zbytku mám půlpole na expertní kytky do družstva (půlpole proto, že ty jsem ještě ochotná uklikat 2x za den ručně, nemám pomocníky), bez JC (nemám), bez kaštánků (nemám) a hlavně bez počítání, kolikrát ještě sklidit a kolik vypadlo, sadím, co chci, na jak dlouho já chci, naprostá pohoda. Odměny tentokrát neřeším, za takovou pohodovou akci naprosto dostačující.
    Tímto prosím modíky o report, že akce bez pěstování akčních kytek by mohly být pořád (nebo aspoň hodně často).

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Už je to uděláno, už je to hototvo ,-). Napečeno, nazdobeno, z bedny smetanový koláč.

10. nikolka1

nikolka1 Zelenáč fóra

Ahoj všichni, nevím, jak ostatním, ale mně se stává, že se mně neukáže korpus, nebo poleva a tak mám dost často chyby. Zkuste to prověřit, nebo nevím, co dělám špatně.

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Sázím Čtyřlístek, Svízel, Červené zelí, vyšpekulovnou Cibulu, Květák a stejně to nepadá. Takže nestihnu. Už mě to přestalo úplně bavit.

12. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Tak já mám hotovo ale bez papíru a tužky bych to nedala :D pro každé jsem si udělal zkratku :) obvykle první písmeno a píšu si to do sloupečku jak to jde po sobě například 1P H Pos. - bílý s pruhem, hnědý krém, růžová posypka nahoře a druhý dort do sloupečku vedle. :) třeba to někomu ještě pomůže :)

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  13. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

jak se dá zkrátit cukrárna?

Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mám zatím navíc 8 her, včera jsem jednou nesklidila cukrárnu, nějak nebyl s dětmi čas.
    Štve mě to, že než spustím mini hru musím aktualizovat, snad to dají do kupy.
    A povedlo se mi dodělat alchymistu na 5 tý stupeň, teď zbývá jen pekárna.

15. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Tak už i já mám upečeno a to jsem původně akci ani nechtěl dělat. Ale když nebylo nutno pěstovat žádnou akční, tak jsem to zkusil... Vyšlechtěná růže přes den a šípek přes noc dalo uspokojivý výsledek.... Ale bez mobilu bych to asi nedal... Jedině s papírovou pomocí... Nojo paměť už taky není co bývala... Gratulace pro všechny co už mají hotovo a držím palce všem co bojují, ještě máte čas....

16. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj všem, tak i já se přidávám mezi hotové šťastlivce narozeninového dortu :). Ale také se musím přiznat, že mobil mi byl velkým pomocníkem, bez něho bych neudělala plno těch senzačních dortíků :) :). Stále ještě hraji, už jen pro zábavu a nějaký ten bonus k dobru, také dobrý. Těm, co nemají hotovo přeji štěstí, času je ještě dosti :). Všem krásný mrazivý den

jindrasofr, bursuk59 a radyn.m tohle ocenili.
  17. elbedna

elbedna Znalec fóra

Konečně jsem ráno taky dopekla.:):)
    Ještě že mám zásobu papíru a tužek. Paměť už moc neslouží.
    Držím palce všem kdo ještě finišuje.

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

zvoneček - cukrárnu urychlíš boosterem, tím, kterým prodlužuješ čas u dortů ;)

19. burds

burds Titán fóra

Akce ráno hotová.Padalo to mizerně a bez tužky,papíru a boosteru bych to neudělala.

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak myslím že nejjednodušší je foto na telefon.
    Začal jsem před chvilkou a za chvilku bude hotovo.
    PS: není to podvod?
    Myslím že ne, vzhledem že mozek cvičím na jiném, nemám ani jednu jedinou výčitku svědomí...
    :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.