Narozeninový dort (3.1. - 8.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nepoznám oranžovou od růžové, co k tomu dodat? Zase jeden dort v nenávratnu:p;)

2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

4 185 hotova poslední 4 čísla ještě se snažím nahnat kupóny v sobím úkolu kde jsem se docela rozjel na plno

3. zuzanka11221410

zuzanka11221410 Perspektivní autor

Vyzerá to tak, že akciu dokončím asi až zajtra. Neviem, ale mám pocit, že je to zdĺhavé. Odfoť, čakaj, kombinuj, predveď.... a stále dookola. Aj keď na druhej strane musím povedať, že je fajn, že si môžeme pestovať čokoľvek. Keby sa dal aspoň preskočiť ten čas, kedy sa ukazuje, aké torty sa požadujú. Ja to odfotím a ďalších 10 sekúnd musím čakať, kým to zmizne a ja môžem začať kombinovať.

maribeja, evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taaak, je hotovo, stonek nahozen, namleto dost navic, tak to uplatnim... uvidime co jeste vyzdimu z cukrarny, boostery uz delam po jednom - je rychlejsi nez cukrarna :)

5. babina51

babina51 Veterán fóra

Ráno jsem dokončila stonek ,ale když chci pokračovat dál tak se musím vždy odhlásit a znovu přihlásit aby se mi objevilo spustit minihru a já mohla hrát.Tak raději střádám kupony,abych se nemusela pořád přihlašovat.Děje se to jen u mně ?????
    FA202....BAHA438

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

chjo, mě to vůbec nejde... už jsem tak dobré 4 kupony projela... asi jsem stiskla málo PrintScreen, protože do Malování se mi zobrazila předchozí fotka... boostery nemám žádné. A jsem ráda, když občas něco namelu... To je to, že na Farmu nemám v reálu tolik času a vždycky je to mikroprostor, kdy letím a honem, honem sklidit... A to zrovna na tuto akci není vhodná metoda.
    Ponaučení: zapomeň, že dojedeš do zdárného konce akce :D A jestli jo, bude to příjemné překvapení...

Časomíra do konce akce 47:56 hod.

7. elen45

elen45 Magnát fóra

tak cukrárna také hotová, tak zase vyndat výrobny - ze začátku to vypadalo bledě, namlela jsem asi 10 boosterů na cukrárnu, ještě mám 2 navíc, tak ještě pár her udělám, konec je za 2 dny, po začátku jsem také dělala chyby, než jsem si zvykla

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nedeje se to jen u tebe. Dela mi to od vcerejska taky, ze mi zmizi moznost spusteni minihry.
    Po restartu zas jede normalne.

9. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak už zbývají necelé 2 dny do konce akce s dortíky, už teď vím, že to nestihnu, neb mi ani při dlouhodobkách nepadají útržky, při sečtení všech zbývajících položek( 330+345+350 a 2 z 320) mi to vychází na 21 pokusů, ale za den jich mám maximálně pouze 5, takto bych na dokončení potřebovala ještě minimálně o 2 dny delší akci, všem, kdo má hotovo, veliká gratulace a my ostatní, jako já holt máme smolíka. To jsem i dost poršlechtila SK (asi 400 kusů), ani tak mi to nestačí.

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

babina: Chyba je nahlášena, řešit se bude až v pondělí viz Technické, Aktuální problémy ve hře.
    U mě v pohodě ,-)

11. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Ahoj tato akce je super foták bude v pohotovosti.

bursuk59 a jindrasofr tohle ocenili.
  12. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tak tuto akci nedodělám ani náhodou a to jedu přes foto, gratuluji všem co mají hotovo......pro ně můj obdiv, já nejsem ani v polovině, sázím dlouhodobky, stromy, výrobny i stáje, ale padátka nejvíc jich naskrblím, tak 300, to je šestkrát dort za den......víc mi to nedá:wuerg:

13. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

Ještě jeden dárek a má taky hotovo. Potom už jen co stihnu. Akce za mě pohodová, ;)

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Booster do mleti, jak se domele tak s rezervou dojede Cukrarna za 3 hodiny, takze hlavni porce 6 listku je tady... pestuju co chci, chlivky jsem vyndal po prvnim porovnani co vypadlo z prumernych kytek a co z chlivku (tedy nechal jsem si ty co mam trvale) a druha porce listku prisla... tak 20 her uz jedu nad plan, takze by se to melo stihat celou akci, ovsem pouze jedna chyba pri dortech, to je asi hlavni podminka...

15. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

ell1956:
    Ahoj, zatím neházejte flintu do žita ;) , zkuste např. naházet na plochy motýly se žlutými stájemi, před zakrmením pokrátit valentýnem a vaječným koňakem nebo sýrovýma kuličkama. Anebo dlouhodobky pokrátit produktama, hnojem, případně naházet na pole 2x2 a hodit na ně zelenou :)
    Též jsem potřeboval cca 22 celých lupenů, ženu na plochách malinu, bo moje farma ji miluje :D, v parku honím cukrárnu boosterama (jak píše Tassadar11), krátí to na 3 hoďky dodání jednoho lístku, mezitím se mi umele další booster ve mlýně, a poženu ji s nimi tak dlouho, než půjdu do práce, pořád je ještě šance to stihnout ;)

16. Preceja

Preceja Mistr fóra

Ach jo kdybych tak četla pořádně popis, tak jsme věděla od začátku, že kupóny dává i cukrárna a jde ji urychlit a bylo by jich minimálně o 8 víc, takže výhled na klidné dokončení. Takhle nevím nevím, jestli mi napadá na 10 kupónů.

jindrasofr tohle ocenil(a).
  17. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Akce od odpoledne hotová. Ale jedu dál. Když to padá, tak nezahálím a sestavuji dorty. Přiznám se, používám telefon.
    Gratuluji těm, kdo má splněno a ostatním držím palce.... lidičky, času je ještě dost, tak ať vám to padá ;)

18. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Hezký podvečer,jsem už doma z práce, tak jsem se pustila do šlechtění sobů, už jen poslední úkol v pětce;) Jinak skládaní dortů mi jde a cukrárnu taky zkracují lístkem Jsem třetinu za 330,tak bych to snad mohla v klidu stihnout,času dost..

19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Dorty mám hotové - nějaké kupony navíc tam jsou, ale kolik jsem jich projela, netuším, čisté to nebylo. U nás je fuj počasí přes víkend, vichr, sníh, tak venku to byly jen kratinké úseky dne a mládě mi chodilo do dortů kafrat - sice paměť mláďat je lepší než naše, ale když se nepochopí, který dort si má pamatovat a které já, tak to podle toho vypadá.
    Ale aspoň někoho u nás ty dorty baví - já to nejsem, poprvé to bylo fajn, teď už nadšená nejsem.
    Naprosto fajn je, že si pěstuju, co je třeba - akce se plní bokem, to se mi líbí moc.:)

20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Stojím těsně před cílem. Jen bohužel nevím kolik to "těsně" je, nikde se mně neukazuje, kolik těch BZ nebo bodů či co to je musím uhrát. A to mně docela štve. I když na druhou stranu, dneska už stejně žádný kupon neumelu, všechno mám na nule a cukrárnu mám v liště, z té také žádný kupon nebude. Tak až zítra dopoledne po ranní sklizni, to už bude snad po semletí a výrobě nějkých dortíků hotovo. Leda tak využít souběžné akce se sobama, ale to zas tak na dokončení nechvátám .....
    Hrála jsem jen na dvou plochách, třetí bohužel je zabrána dekorkama a likvidovat se mně je opravdu nechtělo. Ale používala jsem J.C. a na plochu jsem tentokrát dala i modrásky. Booster jsem nemlela, ze začátku jsem to i párkrát zmotala, ale když už pak se těch dortů dělalo víc najednou, šlo to lépe.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.