Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

matlafous123 Možná jen zato , že se vůbec přihlásili!xD

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 Doufejme, ze tak hluboko jeste RT neklesl a nebude zvyhodnovat nekoho, kdo se pred par dny obtezoval :wuerg:

tomokoco tohle ocenil(a).
  3. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Mno ono stejně ani letošní, ani loňská kuřátka nevydrží...xDxDxD. Vidím to na fluktuaci svých NOVÝCH sousedů. Vykašlou se na to většinou kolem 25 kola nejpozdějixD. Tady to drží jen staří psi... Tak za co by letošní "kuřátka" měli něco dostat? Brzy pochopí, že se dopustili omylu (jako já před cca 3 lety, akorát že já tu zůstalxD). Ale i při prodeji všech šedých hus a darům k narozeninám farmy při této akci mi zbývá do dalšího postupu 102 000 000 bodů:oops:. Tak se ten další stonek třeba i sejde, ne???

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

matlafous123 pak je ale zavádějící informace, že je to odměna pro všechny hráče....

tomokoco tohle ocenil(a).
  5. matlafous123

fugger64 Jsi drzy, az vyzyvavy! :D Mezi lonska kuratka se radim tez, takze kdyz uz, tak "stara fena" :pxD

čarodějka007 Vzhledem k formulaci je to vcelku diskutabilni, zda bez kontextu vyjmes "vsechny hrace" nebo se zamyslis nad tim, co je cilem a prijmes "vsechny hrace za jejich vernost"...

6. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

fugger64 - čo myslíš. Ako dlho tu budem ja. Už to hrám viac ako pol roka :)
    A vôbec na neinteresuje v akom lvl. som - ale na baha hej. Tam potrebujem ešte kopec ZB, tak sa snažím ...
    Asi si mal vyberať lepších susedov ...
    No a odmeny, mali by ich dostať všetci. Je to motivácia. Ak sa regnú a nič nedostanú pri oslave (akcii), je to pre nich demotivujúce a aj to môže byť dôvod, že rýchlo skončia.

evainfo, babako a tomokoco tohle ocenili.
  7. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

krasný podvečer farmáři, tak tato akce je opravdu přeplácaná, a strategii zvolím až při spuštění :p
    pozitivní na tom je že už jsem prodala koně za 4miliony :D
    dekorku budu mít 2010 hraju od července datum už přesně nevím to jsem si bohužel nenapsala, ale měsíc jsem si zapamatovala díky starému fóru kde byli gratulace k farmářským narozeninám hráčů :D:D

8. matlafous123

Ajtoto Myslis, ze je spravna motivace pochvalit psa za to, ze si "sedl, kdyz si mel lehnout"? o_O

fugger64 a tomokoco tohle ocenili.
  9. papulice

papulice Veterán fóra

no mě v přehledu chybí celkový počet kolik se má napěstovat celkem cizrny?

ldivacka a babako tohle ocenili.
  10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

papulice: V ofi je psáno: na výrobu všech sněhových pusinek tedy potřebujeme celkem 55x cizrnový nálev (= 19250x cizrna, 1100x voda)

11. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Záleží na tom, aký ten pes je :) Hovorí sa, že starého psa novým kúskom nenaučíš. Ale ak chceš, ide to. Inak musíš pristupovať k šťeniatku a inak k starému psovi. Inak k nemeckému ovčiakovi a zase inak k nemeckej doge - aj keď sú obe plemená "nemecké". Ale vždy aj tie psy nejakú motiváciu potrebujú - a aj pochvalu.
    Pri ľuďoch to môže byť podobné. A napísal som "môže byť" - teda nemusí, iba môže. Hovorí sa aj "koľko ľudí, toľko chutí" a každý sme iní ... a podľa mňa, každý je rád, keď ho niekto pochváli, pohladí ... či už je to človek, alebo ten štvornohý priateľ človeka.
    Ale to by asi bolo na dlhú diskusiu.

Ak by som to mal zhrnúť, tú odmenu si zaslúžia všetci - aj keď menšiu, ale mali by ju dostať. Potom bude už iba na nich, či tu budú dlhšie, alebo s hrou skončia. S tým už nezrobíme nič.

12. lenka2007

lenka2007 Rádoby autor

Jelikožto mám děsnou kliku na veškeré tajemnice, tak samozřejmě nemám ani grepík ani želvy.....jednoduše jsem je dokoupila, co s těmi imaginárními melouny jiného dělat :):p....

Tož změna, prohrabala jsem se bednou s chlívky a našla jeden želvinec a ve stodole jsem pod senem našla pár želv ;)8):)

Naposledy upraveno: 26/1/16
  13. fugger64

fugger64 Komisař fóra

ne ne... ty jsi stará Matlafous123xDxDxD

babako a tomokoco tohle ocenili.
  14. disquotek

disquotek Perspektivní autor

tak to jsem zvědavy kolik ukolu zvladnu přimen 46lv a malem kontu :) ukoly jen pro bohače :)

15. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji klidný a pohodový večer všem kolegyním a kolegům farmářům,
    akcička taková zvláštní, líbí se mi i nelíbí zároveň, ale to už poslední dobou všechny akce RT a nebyl bych to já, starý rejpal, abych si k tomu neřekl svoje.... i když oproti kaolín11 jsem trapný břídil. Udělal jsem si inventuru ve skladu a zjistil, že to nebude tak zlé, jak se to zpočátku jevilo.
    disquotek - nejsem žádný boháč, ale držím si zásoby na určitém levelu a doplňuji a snažím se využívat všecg možností, které tato hra nabízí, i když máš pravdu v tom, že jinak se to bude hrát vyšším levelům a jinak menším, zvláště když chybí některé rostliny - třeba grapefruit.
    Mno, škoda, že RT neocenilo dostatečně věrnost mnohých "skalních" a jde to a prakticky nic to nestojí.... ať každý má tolik narozeninových bonanz, od kterého roku dotyčný tu hru začal hrát - já třeba od 8./2014 a tak bych měl 2014, 2015,2016 celkem tedy tři)... no a přístí rok by přibyla už ta za ten poslední.
    Ten stonek se mi zdá taky trošku chudý na to, že jde o narozeninovou akci - kromě BZ/BBZ by tam mohlo být 6x něco cenného, protože si myslím, že RT by si své věrné mělo cenit zlatem... a frekvence by mohla být třeba 72 hodin, ale chápu, že již několikrát se RT rozmáchlo a objevila se trhlina v přímotocích a to je potom špatné a podruhé se více uvažuje, aby si neublížili.... ale narozeniny jsou přeci jen jednou v roce.
    Pořád bych se přimlouval za vícecestnost podobných akcí - pro nižší levely a pro vyšší levely - aby to ty menší levely nepřestávalo brzy bavit, aby měli ze hry radost a potom ono
    "dej krávě do dížky a ona Ti dá do držky" bude mít platnost takřka absolutní.
    matlafous123 - když jsme u těch pejsků, tak kamarád měl psa ( myslím,že labradora) a začal ho cvičit. Pes byl moc chytrý a mám pocit, že si ze svého "páníčka" moc nedělal. A jednou se nám kolega chtěl pochlubit, jak s psem pokročil a tak mu zavelel:"Chucku, sedni", pes zůstal na místě a jen se dával, z očí se mu dalo číst, že by rád něco provedl. A znovu povel:"Chucku, sedni." a pes nic. Při třetím povelu si pes lehnul a s vyplazeným jazykem čekal co bude dál. Kamarád jen smutně konstatoval "Chucku, zůstaň." a znechuceně odcházel.
    Závěrem přeji všem, aby se Vám tato akce vydařila a byli jste spokojení

16. alonuška

alonuška Pisálek fóra

Len pre grapefruity som zapla farmu tak neskoro s nádejou, že ceny na trhu budú prijateľnejšie. Na mojom trhu stojí grapefruit cca 7 700gr a obávam sa, že zajtra to bude oveľa viac. Asi sa na ne vykašlem! Idem spať!

Ráno je múdrejšie večera. Staré porekadlo mi to potvrdilo a tiež, že "ľudstvo nie je tak hamižné jak sa mi zdá." :D Cena grepíkov šla dolu.

Naposledy upraveno: 26/1/16
    evainfo, tomokoco a babako tohle ocenili.
  17. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

tak grapefruitů je potřeba jen 15, jestli dobře koukám....z toho se nestřílí, horší budou šlechtěnci :D
    Snad něco rejžnu na 150 hnědých prasatech noo :D

evainfo, tomokoco a babako tohle ocenili.
  18. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Tak všechno ve stodole je, přebytky už skončili na trhu, uvidíme, kolik z toho vyrýžujeme. Obtížnost - zejména množství pěstovaných cizrn (mimochodem moje oblíbená potravina, zejména v tuňákovém salátu) - akce je odpovídající množství dostupných ploch pro sázení. Vzhledem k možnosti "farmit" výpadky se z mé strany bude jednat jen a pouze o pěstění akčních plodin. Možná na noc občas otočím růže.
    • Denně stačí udělat dvě otočky akčních rostlin, aby se akce v klidu splnila, po určitém množství vypěstovaných cizrn je dobré počítat s minimálním ponechaným množstvím pro setí, nebo před každým mletím mít zaseto.
    • Souběžně s pěstováním mlít cizrnové nálevy - můžeme až 6 sad naráz při využití obou mlýnů - celkový základní čas potřebný pro mletí je 330 minut.
    • Jestli počítám správně, je potřeba 1140 cukrářských sáčků.
    Snad toto shrnutí pomůže. :)

Naposledy upraveno: 25/1/16
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také se mně nezdá ,že těch grepů je nějaké závratné množství.Zítra při rozpěstování akční plodiny stačí udělat několik otoček pšenice a ještě něco krejcarů zbude! Momentálně na našem trhu nejlevnější nabídka za 21,37 KR !

20. disquotek

disquotek Perspektivní autor

ja hraju asi měsíc tak těch zviřatek moc nemam vydělat nějake ty krejcary je dost těžke když skoro nic nemaš musím koupit skoro vše a med na trhu nemam ani lanyž na to RT nemysli a na vyšlechtěne zviřatka mi krejcary nezbyly :( :(

njklmn, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.