Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evulik011

evulik011 Rádoby autor

Akciu som úplne nedokončila, chýbalo my 8 sáčkov, aby som mohla dokončiť druhú dekoráciu klauna. Inak akcia sa my páčila. A čo vylezie z TS a TCh, to zistím až neskôr, či to bude niečo hodné.

2. var

var Pisálek fóra

Cizrnu jsem stihla napěstovat ,jenže vypadávátka prostě nenapadaly,ostatně tak jako vždy u každé akce mi jich pár chybí, a to i na farmě dcery,zetě i vnučky,tak nevím,kde děláme chybu a nebo jen prostě to tak máme nastavené,aby nenapadaly?

3. letadlo21...

letadlo21... Rádoby autor

Ahoj, taky mi chyběly sáčky na poslední dekorku klauna, ale jinak mám vše. Myslím si, že si za to můžu sama, protože jindy jsem s vypadávátky problém zas tak velký neměla. Za 1. na akci jsem zapoměla, takže první sklizeň pár sáčků..za 2. neměla jsem tolik času, abych mohla sklízet vícekrát za den.... a proto jsem spokojena, protože to hlavní jsem dosáhla a hrála jsem si v pohodě bez stresu, že když nedopadne poslední sáček, tak nebude to hlavní, ale to mám, tak proč se stresovat :D

4. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak vyhrané odkryté sazeničky a stáje jako vždy,prostě děs,ono nestačí že už dva roky nebyla nikdy žádná novinka která v tom či onom byla ale aby to mělo grády tak z pěti sazenic na baha je 4x hvězdný strom xlxDxDxD

5. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

tak dnes ráno akce dodělaná celkem to brzdily vypadávátka .Jinak akce taková normální víc mě bavilo rybaření.Na dortu jsem získala vše z odměn.Co potěšilo z TS byl rohovník xxl a delonix xxl jinak vše do lišty farmářka HELENIE

bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
  6. Shanigan

Shanigan Pilný autor

LubicaKrakova, práveže nie, nemala som všetko . Lacnejší klaun bol ešte zablokovaný . Ale neva, mám sľúbeného klauníka pri OD . Možno som mala ísť inou cestou, ale nemala som moc času zvažovanie cesty kadiaľ a ako . Brala som to zdola nahor , jedno po druhom.... takže som nezažala poslednú sviečku a 4 dekorky zostali nevyzdvihnuté ...:oops:

7. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, ja budu tentokrate za mimone, protoze jsem akci uspesne dokoncila nekolik dni zpet a teprve ted si s hruzou uvedomila, ze jsem mela sfoukavat jeste svicky :-D No mozek zaznamenal hotovo a zbytek proste vypustil, jsem osel :-D

8. abc23

abc23 Komisař fóra

bursuk59, sirchose a evainfo tohle ocenili.
  9. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

To je důkaz, že jsme jen lidé. Ahoj všem

bursuk59, Lenca_85 a skalara.v tohle ocenili.
  10. .-maximka-.

.-maximka-. Zelenáč fóra

XXL banan ! XXL slivka ! oplatilo sa...

bursuk59 tohle ocenil(a).
  11. zejdy66

zejdy66 Stará škola

No to já to přebijuxDměla jsem noční,ráno jedu hned k lékaři,skočila na mne chřipka:mad: a když jsem přijela domů,dala všude pohopole a zasadila akční,že si ještě zítra namelu nějaké modré pusinky i když mám akci již dávno splněnou.Když se odpoledne vzbudím abych sfoukla svíčky,tak jaké překvapení,akce fuč:eek:.Tak jsem vše zbourala a znovu zasadilaxDJo když se dělají věci automaticky bez přemýšlení,tak to takhle dopadá;)

12. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Akciu som dokončila ráno, dokonca sa mi podarilo odkryť všetky políčka a niekoľkokrát sfúknuť sviečky. Ďakujem susedom za zaslané vrecúška, bez nich by som to nedokončila.

13. mila

mila Zelenáč fóra

Děkuji všem za zaslání sáčků, díky tomu jsem i já dokončila úspěšně akci.
    mila205

14. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak o sáčky jsem nouzi neměl,zbylo mi jich pouhých 725:p:p:p

bursuk59 a tomokoco tohle ocenili.
  15. Verense

Verense Stálice fóra

Hezká akce, i když jsem nesplnila všechna políčka - některá mi za to nestála a u jiných jsem prostě byla jen líná lépe si propočítat pěstování cizrny a výrobu pusinek. Mám stonek i nějaké dekorky navíc, z tajemna se na hlavní farmě vyklubalo velké a kulové (i když u katalpy xxl jsem z nostalgie zamáčkla slzu - pamatujete na její urputné držení se v kole štěstí?). Co se vyklubalo na Baha netuším, konečně jsem se dohrabala k odemčení všech stromů, tak jsem vysadila všechny nasyslené tajemné sazenice z předchozích akci, tak myslím, že z těch 74 kousků se něco solidního objeví (velké třídění bude až zítra).
    Myšlenka s dortem a svíčkami se mi moc líbila, je vidět, že se nad akcemi konečně někdo zamýšlí, aby to nebylo pořád to samé dokola (i když nějaké herní mechanismy se opakovat budou, to asi není v ničích silách neustále vymýšlet něco nového). Akorát se mohli trošku pochlapit a i svíčku se ZB dát na 8 hodin jako náplast za neuskutečněný korálový ostrov...

bursuk59 a tomokoco tohle ocenili.
  16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Narozeninovou akci hodnotím jako pěknou, nesmím do toho však zahrnout včerejší odkrývání tajemných stájí, protože z takové kozí mlékárny či chameleonů určitě jásat nebudu. Ale bylo to jiné provedení akce, jiný nápad a tak to se musí ocenit. A pak se určitě o nějaký ten krejcar zlepšilo krejcarové konto, takže za mě spokojenost. A to i přesto, že jsem zapomínala na svíčky. Ale to mě nemrzí.
    Jinak tajemné sazenice stromů jsou stále v liště, až po nějaké sklizni ráno nebo večer vzpomenu, určitě je vysadím.

Jsem zvědavá, zda-li Farmerama přežije další rok a zda-li budeme slavit i další - už sedmé narozeniny. I když občas jsem otrávená a už sklizně s klidným srdcem i prošvihávám, byla bych jim ráda. Přeci jenom jsem tu za ta léta prožila mnoho chvil, poznala dost skvělých lidí, s některými se seznámila i osobně a to určitě nějaký smysl má.

Krásný večer všem [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

17. enrikea

enrikea Aktivní autor

prosím jak se vyzvedne ten dárek,ne a ne to najít.

:oops:

F90/B191/A2/M4/K4/P4/BASPA2

Naposledy upraveno: 2/2/16
  18. abc23

abc23 Komisař fóra

Stačí v Novinkách otevřít banner “Narozeninový dárek pro tebe” a kliknout na zelené tlačítko Tak pojďme! Po odkliknutí banner z novinek automaticky zmizí a hráč obdrží jeden z těchto předmětů:

dárek je pro hráče reg. min v r 2015

19. Ria30.

Ria30. Guest

Akcia nám skončila, akčné predmety premenené na BS a grajciare. Ďakujeme vám za spätnú väzbu, ktorá bola odoslaná RT.
    Zamykám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.