Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Ahoj, mám splnené všetky úlohy, no neodomklo mi posledné políčko "sfúkni ich". Tam treba dodať 4 modré pusinky - mám ich vyrobené, no pretože je to políčko zamknuté, nedajú sa mi dodať. Prečo?

evainfo, myš59 a babako tohle ocenili.
  2. ablika

ablika Pisálek fóra

ahojte, chcem sa len opýtať, mám všetky políčka odkryté aj sviečky a mala by som dostať ten špeciálny darček, nie? ale ako keď sa mi tam nič neukazuje.. poradíte mi prosím..

myš59 a babako tohle ocenili.
  3. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Tato narozeninová akce byla ve znamení rozmanitosti a všemožných aktivit, s časovou tísní a špatným začátkem akce, ale přesto všechno jsem narozky zdárně dotáhla do konce. Jeden den první lyžovačky ( spíše slalom mezi lyžaři), další den koupačka v bazénu, následována zkoušením prkna - dětičky a završena migrénkou v postýlce. Balení, odjezd,.. no znáte to. Musím poděkovat sousedům a sousedkám za dodávky sáčků, bez nich a SH bych to asi nedala :). Jo a jestli čekáte na promítání v kině, tak se asi nedočkáte. Jezdil tam se mnou maník s kamerou na hlavě, ale nakonec se svezl s horskou službou ( asi si vezme na pár dní dovolenou).

4. matulik313

matulik313 Zelenáč fóra

Nooo akcia super až na to , že mi chýbajú cukrárske vrecká .....klasika :cry::cry::cry:

myš59 tohle ocenil(a).
  5. anvan

anvan Dozorce fóra

Akce hotová už v předstihu, docela hezká, jen kdybych já hlava děravá nezapomínala pak sfoukávat svíčky. Pár sfouknutí s dárečky navíc mi tak zbytečně uteklo. A teď, když už to hlídám, tak mi vychází poslední zhasnutí svíček asi 10 minut po skončení akce......škoda. Ale jinak spokojenost, takže pro RT pár plusových bodíků!

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

bohužel z dortu už nic speciálního nedostaneš, jen to, co bylo na jednotlivých políčkách ...

jediný speciální dárek je narozeninová bonanza - dekorace, ale ten dostaneš jinde - vlevo lišta (tam co je i bedna s majetkem, nákup, odstraňování), horní ikonka novin (nebo kalendáře) a tam si klikneš na svůj dárek

7. davidson00

davidson00 Baron fóra

ablika
    zdravím, je to dekorka, podívej se do dekorek, přeji příjemnou hru

myš59 a tydýtková tohle ocenili.
  8. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Tabita56: Nevím úplně přesně co myslíš, už mám odemčené všechny, tak se nepodívám, ale na tom poli nesmíš mít zámeček... Ale jestli píšeš, že máš odemčené všechno, tak nevím. A "sfúkni ich" se ukazuje pouze u otevřených, již rozsvícených svíček.
    ablika: Speciálním dárkem se myslí asi dekorka "Kouzelná svíčka", tu jsi mohla otevřít až jsi měla všechny svíčky rozsvícené. Jestli myslíš tohle - nevím. Pak je ještě v levé liště dárek (opět dekorka), podle toho, kdy jsi začala hrát farmu - musíš to ale odkliknout.

myš59 a tomokoco tohle ocenili.
  9. ablika

ablika Pisálek fóra

aha ok, ďakujem za odpovede.. tú dekorku cez novinky mám.. a teda aj tú kúzelnú sviečku.. ďakujem ešte raz za rýchle odpovede :)

myš59, tomokoco a tydýtková tohle ocenili.
  10. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak tu je moja torta:

Ešte si z nej raz vyberiem zlaté banány. Bola to výborná akcia. :)
    A v pralese sa to celkom pekne zafarbilo. :)

11. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Tak... z TS a TCH nič moc ako vždy :wuerg: jediné za spomenutie stojí strom Kowhai, ktorého mám aj tak v inventári viac než dosť :cry: inak úplná katastrofa :cry:

12. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj všem. Mně se pokazil notebook a než jsem si koupila nový, tak jsem ztratila dost času. Přesto mám skoro celý dort až na horní část, kde jsou předměty pro stonek. Získala jsem pouze narozeninové překvapení. Zase jsem to nestihla. Kdybych si zbývající předměty mohla dokoupit nebo vyměnit. Třeba se mi to někdy podaří. :)

13. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Tak mám hotovo, ráno vypadly sáčky na poslední dvě potřebné pusinky. Nemám ráda, když je to tak naknap. Ale jinak to byla docela dobrá akce. Z tajemek ovšem jako vždy nic moc zajímavého, ani za sazeniček, ani ze stájí.

14. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

ahoj všetci,akcia fajn,aj ked som cez vikend nesadila som stihla spraviť riadok na stonke,a ostali my na dve políčka to už nestihnem,ale nevadí som spokojná prajem všetkým peknú hru

15. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

posledni svicku jsem zhasl... a do sedmeho roku, co nejmene chyb a mnoho radosti vsem :)

16. bill

bill Pilný autor

dobra akcia len jeden den zmeskas a už to nedobehnes

atriadk a myš59 tohle ocenili.
  17. dijanka11

dijanka11 Zelenáč fóra

ahojky kde najdu ten stul s dortem a nepamatuji si který rok jsem začala hrát ?? -.-

18. KáťaKatynka

KáťaKatynka Pisálek fóra

ráno zaspat se nevyplácí - o 4 minuty jsem nestihla teď před koncem naposledy zhasnout svíčky....

evainfo, tydýtková a myš59 tohle ocenili.
  19. ixtori

ixtori Zelenáč fóra

Akcička hotová. Děkuji tam nahoru za prima akcičku, pěstování, mletí, šlechtění a vypadávátka k tomu ... hmmm co víc si přát. Navíc mě na to stačilo jen pár "dýňovek" a pár prima sousedů co na mě nezapomněli a poslali dáreček se sáčkem. I jim velké díky. Jste super. :music:
    Všem kdo dokončili ... gratulačka a ostatním jen ... snad příště :sleepy:

evainfo, myš59 a krakoramaja tohle ocenili.
  20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

dijanka11, ahoj, pamatovat si to nemusíš, systém ví od kdy hraješ, a s obrázkem je návod například zde (najeď dolů post č. 52):
    https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/ostatní-dotazy.14016/page-3

jinak je to vlevo ve hře ta vysouvací lišta (kde je i bedna s dekoracemi), tam horní ikonka, co vypadá jako noviny nebo kalendář a tam to najdeš (je to vlastně ten domeček s novinkami, co se objeví vždy po spuštění farmy)

myš59 a abc23 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.