Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. myš59

myš59 Vévoda fóra

ještě 13modrých,ale na to potřebují sáčky,takže ted už jen dlouhodobky;) a času dost,tak si myslím že to zvládnu...no a kdo je hotov tomu gratulka a novým sousedům díky za dárečky:D

2. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Všechny vás zdravím, stonek už "maká", ještě mi zbylo pár neozdobených políček v dortu, ale to už pojedu lážo plážo.
    Sousedům moc děkuju za posílání sáčků, a držím palce všem ať dojdou kam chtěli....

3. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Ešte mi treba dve oranžové pusinky a desať modrých. Som zvedavá či sa mi to podarí namlieť.

4. Grillus

Grillus Pisálek fóra

Krásné sobotní odpoledne všem farmářům :) Chybí mi 14 modrých pusinek, ale jsou tu už ty náhradní, tak žádná trága :) S těmi vypadávátky je to mor :( Držím pěsti všem co nepadá, ať to dají.

5. alenal

alenal Stálice fóra

Ještě mi chybí 57 sáčků a budu mít také hotovo

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jonsdorf - zas to s těma elixírama moc nepřeháněj, ju. Koukni na tu fotku - myslela jsem původně, že jsi krapítko starší xDxDxD

Hlásím také hotovson, druhý tajtrdlik za 10 pusinek doma, i tu nálepku jsem vzala. Ale Haflingy jsem nechala ustájené pěkně ve stodole. Však se můžou hodit v lukrativnějším kšeftu ;)

Naposledy upraveno: 30/1/16
  7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak ještě 120 sáčků a je to komplet;)

8. majkl8888

majkl8888 Pisálek fóra

Tak jedno/dvě políčka snad ještě stihnu abych měl i nějakou tu dekorku :)

9. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Ahoj všem, tak ráno byla poslední várka cizrny, nálev na posledních 10 modrých pusinek připraven, jen sáčky zatím chybí, ale to by mělo v pohodě napadat. Jo, se sousedy, legendou a s JC z renza je to fakt o hodně lepší :) Na svíčky ale zapomínám, ještě že ty moje tři hlavičky si vzpomenou :)
    Z TS a TCH nic, po čem bychom s holkama toužily, ale vzhledem k minulým TS z akce, kdy padl grep a nektarinka, je jasné, že to štístko se stěhovalo. Každopádně jsme vděčné za každou TS nebo TCH zadarmiko :)
    Všem co splnili gratulka a ostatním držíme palce :)
    Farmičko, všechno nej k narozkám :D:music:

10. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

huráá hotovo, všem sousedům děkuji za posílání

11. zuzana57

zuzana57 Rádoby autor

No já ještě dvě modré a mám také hotovo, ale nepřipadá mi ta akce jako střední obtížnost. Mám poháry 100% na stromě též aktivováno, asi 8Johnů a vypadávátka nic moc. Přeji ať Vám to padá, ať splníte a hezký zbytek večera!!;)

12. blondmary

blondmary Magnát fóra

skoro hotovo, posledných 10 pusiniek,ale už mi je tak sladko, že aj keby som to aj nedala ,toho klauna mať nemusím. Ja klaunov nemilujem.
    Z tajomných stajní: holub, bocian , medvedík čistotný, oranžový králik. A tajomné stromy si ani poriadne nepamätám, pretože to boli stromy bežné jedľa, dub...
    Tak oslava o chvíľu končí, poďme sa baviť ďalej. Je tu KARNEVAL:D

13. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak z 10 modrých do posledního úkolu chybí už jen 7...sáčky padají uboze, ale snad to dopadá
    všem, co už skončili....blahopřeji;)

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Zázraky se dějí! Mé krátké dlouhodobky, stěhování pohárů a dárky skvělých farmářů daly cukrových sáčků nejen na svíčku, ale i na dvě levnější dekorace. Na třetí už nedosáhnu, protože zítra i v pondělí budu často mimo net a nemohu sklizně plánovat. Sáčky už mi prosím neposílejte, přišly by vniveč, to by byla škoda, mohou pomoci někomu jinému.
    Moc děkuji všem pomáhajícím za dárky, produkty i rady. Jste fajn lidi.
    Když akce začala, doufala jsem v získání odměn z pár políček. Nakonec jedno jediné bylo nad mé síly (husy jsem měla, prodala, místo 5 banánů mám nebe). Moc se mi plnění líbilo, jsem s akcí maximálně spokojená.

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

krakoramaja veliká gratulace, tvoje výsledky bychom měli dávat za příklad, jak může i nováček zvládnout poměrně těžkou a složitou akci - tvůj mentor na tebe musí být právem hrdý :)

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Přes nepřízeň osudu , kterým byl u mě včerejší kolaps internetu ... 3,2,1, ...usazeny poslední modré pusinky;)
    a hlásím hotovo.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Hlavně teď nezapomínat na svíčky

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

čarodějka007 - klidně na mě buď hrdá ty xD, ty jsi můj mentor č. 2. Ale první v důležitosti, protože jak ovládat farmu, na to se mentora ptát nemusím, je to dobře udělané na intuitivní ovládání. A než došlo na taktické rady, byla jsem z kurníku venku. Pokud nechci jen zabíjet čas klikáním, pak potřebuji trochu poodkrýt strategii a postoj k dlouhodobějšímu budování. A v tom jsi mi dávala neocenitelné rady. Že postupuji tak rychle je i tvoje zásluha. A samozřejmě těch dalších, co mi zpočátku i teď posílají produkty.
    Takže ty jsi taková máma kvočna, která bere pod ochranná křídla vylétnuvší a lehce zmatená kuřata. Za rady patří díky tobě.

18. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Chybí mi 370 sáčků je to hodně ale stále doufám že napadají :D přeji krásnou hru:inlove:

19. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Vidím, vidím samí usilovní ľudkovia :) tak neviem koľko ešte stihnem . ale 5 sviečok mi svieti a zbieram a zbieram darčeky... kvapka k kvapke :) u mňa to vyzerá takto [​IMG]
    koľko ešte stihnem napestovať , ktovie, ale ešte by sa mi zišli dve dekorky, aby som mala funkčnú stonku :) ešte mám zajtrajšok :)

20. veterinář1964

veterinář1964 Pisálek fóra

Svíčky svítí již druhý den, chybí mi jen dvě dekorace, ale 2x je nepotřebuji. Uvidím, co ještě stihnu. Všem přeji hodně úspěchů.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.