Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

jupííí mám stonek hotový a ted už bud a nebo padnou žádné honění ;)na ty náhradní dekorky

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Cícer už mám kopec aj navyše ale treba mi ešte namlieť 5 modrých a 5 červených pusiniek.Sáčky už napadajú však je času a času.A keď nenapadajú svet sa nezrúti kôli dvom alebo jednej dekorke ktoré sú navyše.Hlavne že svietia všetky sviečky a stonka je aktivovanáxDxD.

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova,všechny svíčky svítí,bylo to super ;)

4. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Mě chybí na 4 modré pusinky cukrové sáčky, ale času dost určitě to do neděle nashromáždím. Všem co mají akci dokončenou gratuluji a ostatním držím palce.

5. hroudov

hroudov Vévoda fóra

velice dobrá rada, florenovník by se hodil, obyč stromů už máme dost:p

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Chybí posledních 19 sáčku na modrou pusinku!Nechal sem na ostrovech zázvor a farmu už dal do obřího a zvířecího režimu!:)
    Jinak z lískáčů po ránu vypadlo 35+30+32 sáčků. Na ostrovech také kolem 30 ks z plochy.
    Kdo nechápe proč jsou dekorace 2x,tak není nic jednoduššího než úkoly s dekoracema navíc vůbec nedělat! Ušetří tím haldu plodin a vypadávátek!:eek:

7. mila2113

mila2113 Pisálek fóra

Sáčky nepadají a nepadají!!!No uvidíme jak to půjde dál.Akce je ale super,moc se mi líbí..

bursuk59 tohle ocenil(a).
  8. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Ahojky,
    Tak teď už jen poslední dekoraci a pak uvidím, jestli napadá tolik cukrářských sáčků, abych měla všechny dekorky i podruhé.
    Je to honička. Mně to ještě jakž takž padá, ale Fofolka má málo sáčků, snad zvládne alespoň všechny dekorky do stonku.
    Mně osobně se tahle soutěž docela líbí až na tu akční plodinu. Pro mne jsou nejlepší osmihodinovky, což myslím pro všechny pracující.

9. drobček1958

drobček1958 Pisálek fóra

to vím taky že se s nimi dá obchodovat a darovat ale kolikrát to ani nikdo nechce a nebo neví při výměně co by za to chtěl :pchybí poslední dekorka klauna a stonek hotov xDpak se uvidí jak to bude padat lišta je dost dlouháááááááááááá:D

Hagerr a tomokoco tohle ocenili.
  10. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahoj Všichni,
    tahle akce s narozeninovým dortem je fajn a není špatná. Svíčky svítí všechny, už mám i stonek chybí mi ale dekorace.
    Mám málo vyskakovátek a prosím jestli si někdo vzpomenete tak mi prosím pošlete.
    Vaše Fofolka ;)

11. iDavis

iDavis Baron fóra

So sadením nemám problém, ale začali ma brzdiť sáčky. Vypadáva mi ich hrozne málo, tak rozmýšľam že na noc začnem dávať dlhšie rastliny. Z torty mám práve hotových asi 60%, ešte musím nahrabať grajciare na tie kone.

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No já už právě začala na jedné ploše sázet růže a na noc hodlám dát artyčok. Myslím, že bych tu cizrnu měla zvládnout, ale sáčky se nějak zbrzdily proti tomu nadějnému začátku.

13. kaolín11

Kdo má problém se sáčky,vyzkoušel bych měnit velikost polí! Osobně mně to také z políček 1x1 moc nepadá,protože nemám dostatek JC, tak vypadávátka honím na polích 2x1. Je potřeba trochu experimentovat! Je docela dobré mít dlouhou pěstovanou plodinu prohnanou skleníkem, aby se dala sklízet 2x denně !

14. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

svíčky mám už všechy osvícené,ještě dodělat stonek a mám to celé v kapse.čekal jsem to horší.dobrá akce.hlavně,že mám ty zlaté banány.husy jsem měl svoje,takže jsem nic neutratil a ještě prodávám hnojivo kus za kilo.krejcary skáčou samy.sice mám už 5640slepic,ale rychlejší chov hnoje neznám...fajn hru. :p:p:p:p;)

15. kaolín11

Náhodou slepic není nikdy dost, protože anakondy jsou pěkní nenažranci. V družstvu mně straší úkol z hadama ještě dneska, protože neustále chybí krmení a za draho se mně to na trhu kupovat nechce!:sleepy:

16. martuška5554

martuška5554 Zelenáč fóra

Ahojte ja som na noc nasadila jačmen na male políčka a ráno mi vypadlo 31sačkov z jedného pola všetkých dokopi aj z Bahami mi vypadlo 121sáčkov akciu dnes dokončím ale som sklamaná z chlievov i zo stromov všetko čo sa dá kupit za grajciare takže všetko išlo do lišty hrám hru už 5 rokov 3 mesiace a myslela som že sa viac buchnu po vačku myslim obrazne . Prajem vela sáčkov a príjemnu hru.

17. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ted jsem aktivovala stonek, ještě bych chtěla tu kouzelnou svíčku a to bych už mohla dát, momentálně sáčky 0, těch 120 snad ještě napadá a akční sklidím večer, ty dvě dekorky už asi nedám, ale neztrácím naději, ještě je čas:):);):):)

18. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

19. podoliakovacudlice

podoliakovacudlice Zelenáč fóra

nAhoj
    omlouvám se jestli to tady už padlo ,ale zajímalo by mě jestli ,pokud už je hotovo ,jde svíčky ještě sfouknout a získávat za to odměnu .Já zatím nedokončuji ,abych získávala odměny za svíčky jako je třeba superkrmivo nebo banán ,vždy se hodí :)

RE:
    To chápu a proto se ptám,jestli pokud akci skončím ,jdou i ty svíčky potom ještě sfoukávat ,abych nepřišla o ty odměny .

20. Feris1

Feris1 Expert fóra

pre : podoliakovacudlice

sviecky idu zfuknut aj viac razi len sa caka na casovy limit kazdej sviecky

a co dali tajomne?

buk xxl
    buk xl
    katalapa xxl
    pinia xxl
    kowhai

jezko
    korytnacka