Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sirchose

sirchose Analytik fóra

Taky pomalu zhasínám svíčky,už chybí jen jedna,to bude asi v pohodě,no a k tomu vyjádření vývojářů je jasně vidět že jde především o reálné peníze,vše co se dalo získat i jinak než nákupem pomalu mizí,ale zase nám to hezky vysvětlili,jak moc by chtěli to ponechat nebo vrátit ale bohužel to nejde,jsem zvědav kdy přijdeme o možnost mlít superkrmivo ve mlýně,to bude asi poslední kapka.:(:(:(

2. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahoj farmáři,přeji hezké odpoledne tak se mi po delším tápání konečně podařilo .rozsvítit všechny svíčky na dortu,nyní už to bude na tom jak budou padat sáčky,jinak hra je celkem dobrá ,jen pro začínající hráče asi dost náročná,ale něco by mohli zvládnout,celkem mohu za nápad RT pochválit,trochu to hru oživilo,není to jen o pěstování.

3. mavik

mavik Pisálek fóra

Prosím, co je kaštánkový řádek? Vložte někdo obrázek, ať to alespoň vidím a nikdy to mít nebudu.....Jsem level 79, ale nějakou dobu jsem nehrála a asi jsem to prošvihla:(

bursuk59, robin2151 a maribeja tohle ocenili.
  4. laumars

laumars Aktivní autor

Ty si žena ? ? ?
    Ja som bol stale v to ze si TEN KiQuSiQ , TEN muž ! xD
    Sviecky vsetky zosvietene :)

5. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak do ted to šlo jak po másle od ted bude hůř

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

KiQuSiQ - promiň, ale z tvého příspěvku, na který jsem reagoval, jsem nepoznal
    jestli jsi on nebo ona a cizí jména s Q neovládám. Už jsem to opravil.
    :D
    Já ti samozřejmě nevnucuji žádnou taktiku. Jen mě napadlo, že třeba nevíš,
    že odkryté svíčky můžeš opakovaně zhasínat (asi co 8 hod.) po celou dobu narozeninové akce
    a pokaždé z ní dostaneš tentýž dárek. Když nechceš, tak nechceš, je to jen na tobě.
    xD

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

190 padátek za den, když mám ze sklizně akčních 32 kousků asi nevytlačim, že ne o_O
    Jinak se plížím ke čtvrté svíčce. Čeká se na cizrnu a začíná být nedostatek pytlíků :( Dá to akorát tak na ty dvě oranžové pusinky a nazdar bazar. Asi přijde na řadu pórek ;)

A tak se hopsátka polepšily - asi i díky stromům - 97 pytlíků ze všeho. To už je lepší. Zasazen pórek se SH a nevinností (cca1,5 hodiny doba růstu) 2x2. Snad z toho něco vypadne :)

Naposledy upraveno: 27/1/16
  9. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Casey27 Ano napsal jsi to přesně... Zmiňuješ, že nováček nemá kaštanový řádek, ale to já taky NE :D
    Pak jsou tu obrovské stromy, které jsou nejen k ničemu... (protože 4ks SH za 36h mi nepřijde, jako nějaký terno, proč by mi to mělo zabírat místo na farmě) ale nedostatek SH si myslím tady není...je ho všude dost. Sám mám kolem tisíce a to ho při akcích pořád používám..
    A nakonec píšeš, že prý se dá JC sehnat... Jo pro nováčka ?? a jak, tím, že v OaD za něj chtějí růžovky, popř něco co nováček nemůže v žádném případě mít....
    Řádek o kterém se bavíme jen prostě člověku pomuže, když chce, když nechce...nedělá to..

bursuk59, robin2151 a tomokoco tohle ocenili.
  10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak a je to tady... obr stromy (a nejspis i obr staje) jsou mladsim hracum nadobro zapovezeny :(
    Nemuzu rict, ze by me to nezklamalo, ale vcelku rozhodnuti RT chapu... Navic jsem se jen utvrdila v nazoru, ze SH neni treba zbytecne na pole kvuli padatkum placat tak, abych je mela vsechny najednou, protoze porad jeste (pan Buh za to zaplat) se daji akce dokoncit stejne dobre i s dlouhodobkami se zkracenou dobou rustu v prubehu noci.
    Toz trocha zklamani.... mozna nemuselo prijit zrovna na narozeniny, ale co uz - prece obout holinky a vyrazit s chuti do prace ;):p

marcelinos32 JC (i kdyz jen jeden) se da ziskat i nove u Renza a co je doma, to se pocita.

11. marcelinos32

matlafous123 ano mám ho od něj :) Já je měl už předtím, ale vždycky jsem je měnil... to bylo myšleno, jako že nováček měl možnost ho sehnat...myslím si, že neměl a nebýt renza, plno z nich by ho nemělo ani dneska :)

To ty obr budou asi cenné za chvilku a já je cpal do vlaku :D

bursuk59, matlafous123 a tomokoco tohle ocenili.
  12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zadny SH (mam obrstrom), zadny radek s kastankama (mam ho) a zadna vyslechtena kytka (mam vsechny co maji bonus SH ale nejlepsi je Cibule - riziko vody nezajem a hlavne se pouzije pro MJS) :)
    Mirim nahoru tak, ze jsem sel doprava na SH, SK, pak rovne stredem doleva a ted jdu zase nahoru k Bananu... vecer to bude :)

Vypadavat ma 190 sacku/den, v tuto chvili ma byt 217 (nebo chybet 923 ), mam 514 (chybi 626 ), mam 45% hotovo.
    Stav cizrny : idealne 3653 kusu (3209/den ), mam 5658 z 19250 (29% ).
    Zatim uplynulo 18% casu, zbyva 116 hodin.
    A vetrnik musi udelat : 55 nalevu + 23 oranzovych, 14 cervenych a 18 modrych pusinek!

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mě zase tak moc nepřekvapuje, že obr-stromy se už neobjeví, ani jsem nečekala, že by se to stalo. To se ví, že bych je taky ráda měla, ale nejsou, tak nejsou, doteď jsem hrála bez nich, budu i nadále. Ale co tedy je opravdu zklamání, to je ta záležitost kolem velikosti hnojiště. Nevím, jestli existuje ještě nějaké další rozšíření, ale ta kapacita 110 jednotek je prostě zoufale malá.
    A nechápu, proč má bahamka svou vlastní nádrž vody, ale své vlastní hnojiště ne. Není to trochu na hlavu?:p

K akci - sáčky zatím v pohodě, ale chybí mi cizrna, takže čekám na další sklizeň a dort mám ozdobený tak napůl. Ale celkově se mi akce líbí :)

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

marcelinos32: Asi by to byla dlouhá debata ,-) K tomu řádku... dobře upravím " začátečník" a ten kdo nedodělal akci s řádkem... ikdyž dle kuželky je začátečník každý do lvl 130, takže začátečník :-D K těm stromům... je to 6ks SH za necelých 24hod... takže za den. Protože ke stromům na SH dám i na ZSH a ZUH ve správném poměru a mohu každý ozuzit obojím ,-) A k tomu JC... nemyslím nováčka co hraje měsíc, ale každého kdo už nestihl obr stromy a řádek...... dobře středně pokročilý :-D Teď máš jednoho u Renza a při OD to chtělo zkoušet..... zadávat si sám nabídku do lodi... kolikrát stačila i dekorka. Ale souhlas s tím, že řádek pomůže, JC pomůže ale jde to vše i bez nich.... osobně řádek použiju jednou za xx akcí a to většinou že chci doplnit danou plodinu a JC dám u první sklizně a pak už leží v liště, protože nejsou třeba. Ale to už jsme se dostali trochu jinam od mé původní myšlenky, že řádek+ skleník+ SH nestačí na vše :-D

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Jen se teda obavam, aby nebyl vyvoj akci smerovan vice k rychlosti napr. jak je postavena tato aneb cim driv se dostanes ke vsemu potrebnemu (nejlepe za pomoci nakupu SH a SK popr. kosu), tim vic odmen vyberes :wuerg:

16. cermacsek

cermacsek Zelenáč fóra

Těch sáčku je potřeba 1140. zapoměl jste na modré pusinky....

maribeja tohle ocenil(a).
  17. mavik

mavik Pisálek fóra

maribeja, babako a tomokoco tohle ocenili.
  18. marcelinos32

Casey27 Tak obr strom jsem bral v základu, což je 4ks za 36h..
    Určitě má každej vychytávky, někdo je používá, někdo si hraje...non stres (jako já)
    Já do dneška ani nechápal, proč jsou vůbec JC tak žádané :D
    Jsem spíš z těch, co nezkoumá, jak kde co.. prostě akce plním jak to jde a když není nezblázním se... Nejsem sprinter abych druhý den psal, jsem skoro u konce a pak 100h koukal na plochu se salátem :D

19. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj kiki2305,
    hnojiště si můžeš zvětšit na stromu moudrosti až do kapacity 300, se zaplaceným premiem až do 600.

bursuk59, maribeja a babako tohle ocenili.
  20. marcelinos32

Což takovej babyboom a SK je toho důkazem.. Na jednu stranu super přehledné, zjednodušené, ale zase naopak minule jsem měl kolem 250 SK (a to jsem si myslel, kolik nemám nasysleno) a byl jsem hotovej za hodinu :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.