Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Dostala jsem jako dárek za párty lístky od RT 100% do stodoly:ppoprvé za těch pět let co hraju..i když lepší pozdě než nikdy...Díky tomu akci dnes dokončím;)a zbavím se té cizrny,která se mi na farmě vubec nelíbí.

2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Květa54 - se mnou se neměř, já jsem jen level 59 :) Ty to naženeš přes noc dlouhodobkama, mně narcis dal na velkých polích na hlavní úžasných 22 kousků. Prales je plný stromů, dal 27. Stromy jsem na 4 hodiny zbourala a mám tam maniok. Škoda čtyř hodin prostoje v noci.
    Vše k dozdobení už je jen za pusinky. Sáčků bude málo, tak stačí i méně cizrny, proto od rána na mýtině (voda zdarma) točím mrkev, dala už téměř 200 tisíc. Slepice kvůli hnoji se nevyplatí, mám hnojiště jen na 110 kousků a cena zatím nic moc.

3. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahoj, jedu velmi pomalu, mám asi 200 pytlíků, což je žalostně málo, ale snad to půjde. :sleepy:;)

4. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Sfouknuta poslední svíčka, díky sousedé za sáčky. Teď ještě 9 a 11 na stonek a pak postupně co půjde.

5. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tak mám konečně také splněno, takže můžu též popřát: Farmě vše nejlepší k šestým narozeninám, hodně nových hráčů i přízeň těch stávajících a snad nám vydrží ještě dlouho.
    Všem přeji hodně sáčků.

6. hullk1

hullk1 Stálice fóra

o_O ja teprve začal dnes a vám to jde rychle mě to trvá.

7. kobra36

kobra36 Zelenáč fóra

Bohužel musím tuto hru vynechat. Mám pusinky, ale nic na dortu nereaguje.

1robinsonka1 a STYBI tohle ocenili.
  8. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    taky jsem začla se zpožděním a včera večer jsem tu četla o nějakém dárku,že se najde v novinách v levo , ale nějak nevím, asi jsem blbá blondýna ;)svíčky mám teprv 3 sfouknuté,čekám na cirzenu až doroste, abych mohla namlet další

kobra36 začíná se svíčkou oranžovou dole a pak se ti postupně budou otvírat ty kolem dokola

Naposledy upraveno moderátorem: 27/1/16
  9. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

bursuk59:
    Vlevo v liště klikni na Novinky a najdi okno, které je na obrázku výše. Pak klikni na Tqak pojďme!. Dárek se ti poté připíše.

10. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky všem,nakonec jsem usoudila,že na tuto akcičku nemám........zvířata ani peníze.Mě přijde jako těžká,ale jde jen o můj názor.Tak se budu těšit na příští narozeniny:music:

11. myš59

myš59 Vévoda fóra

Tak já také včera díky návštěvě zapoměla a začla rozpěstovávat až v 6 večer, no nějak to doženu;)za tři hodky sklidím a snad sfouknu po oranžové i modrou a červenou svíčku..Chvilku mi trvalo než jsem pochopila ale je to v poho :Dto skleník po poslední akci ,tak na to jsem byla fakt blbá ,ale už šlechtím také konečně sice teprv růže a až padne co chci tak dám další ;)díky za link na šlechtění,tam jsem hodně četla
    tomokoco... dík za info,ale když kliknu tak mne to dostane jen k dortu, včera večer jsem si myslela když jsem to tady četla,že jde o nějaký zvláštná dárek...

Naposledy upraveno: 27/1/16
  12. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Zdravím.
    Tak prvních 12 nálevů se už mele, ve stodole 702 cukropytlů. Musel jsem obětovat skoro 400 jednotek supertrusu, protože z té cizrny to padá bídně (6 - 10ks z jedné plochy).

13. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

myš59:
    V novinkách jsou tato dvě okna ↑ Pokud se ti jako první ukáže to, které tě po kliknutí na Tak pojďme! hodí k dortu (obrázek dortu se šesti svíčkami), jenoduše klikni na žlutou šipku doprava (na obrázku jsem to zakroužkoval) a ukáže se ti okno, kde po kliknutí na Tak pojďme! obdržíš dárek (obrázek dortu s jednou svíčkou).

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tomokoco díky, už se mi to připsalo po vrácení se na farmu,ještě jednou vlezu na myš a snad to tam už bude díky moc:D;) no a ted už jen čekat až uzraje akční a budem pomalu mlít

15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Poslední svíčka sfouknutá,ještě potřebuji 7850 cizrny a 28 pusinek ;)

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Tortičku pomaly natieram čokoládou.Ešte 2 sviečky zapálim a doplním tie políčka s tými pusinkami a torta bude hotová tak za 2-3 dni.Neponáhľam aj tak mi to nikto iný neurobí ;);).Akciovku iba polievam však času je ešte fúra.

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vase problemy na moji hlavu :)
    vcera vecer jsem udelal obe svicky na SK a SH, rikam si 8 hodin, to rano otocim a nez se mi 3*8 posune o moc, tak bude konec akce... no akorat jsem jaksi nesfouknul, ze? takze cela noc ztracena = sklizen...
    a aby to nebylo tak malo vtipny, po 8 hodinach cekam, cekam, cekam - furt je tam 00:00 a nepomaha nic aby to bylo "normalne" plne zeleny pruh... no sila zvyku, kdy dozravaji zvirata tak se smazou ty nuly kdyz je hotovo, ze?

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Rozsvícené a zase sfouknuté všechny svíčky. Teď už zbývá napěstovat na 28 pusinek tj. 3,5 sklizně, možná jen 3, bo ta poslední je větší. Zítra ráno, nanejdál kolem poledne bude hotovo :music:

19. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Foukám, co mi plíce stačí -
    do stodoly kvapem kvačí
    SK, banán, krejcárky -
    Farmeramí to dárky.

Dortík sacher připomíná...
    hráč si přitom zavzpomíná,
    jak to bylo v počátcích,
    kdy neměl ten správný čich

na všechny ty herní taje...
    a diví se, že furt hraje
    tenhle virtuální tanec
    (BZ už má pěkný ranec).

Co popřáti tedy všem?

Pevnou ruku, štěstí, zdraví,
    a ať chyby včas napraví
    vždy k radosti hráčů všech -
    ať jsi Němec, Ital, Čech...

20. iDavis

iDavis Baron fóra

Začal som práve teraz, na noc som dal artičoky a hneď je 73 vypadávatiek na sklade. :)

A dostal som narodeninovú dekoráciu 2011, ako ten čas letí..:sleepy:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.