Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

• Nepiš víc příspěvků za sebou.Pokud chceš něco dopsat použij tlačítko upravit. Děkuji sopti
    Markétko, ta svíčka ti jen ukáže co pod ní je, ale zapálit ji nemůžeš dokud nezačneš od začátku od oranžové svíčky dole

Jasně, už jsem to opravil, ženský vy byste tady zbláznily i blázna:p podruhý
    Tak a ještě dostanu červený vykřičník, protože mám příspěvky pod sebou a nevím jak je sloučit :(

Naposledy upraveno moderátorem: 26/1/16
  2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Tortu som vyzobala ku SK a zl.banánom, ostatné už budem vyjedať pomalšie, strážim si líniu 8)

[​IMG] [​IMG]

Farmerame a všetkým Farmeramákom želám všetko najlepšie ;)

3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak lidičky moji zlatí,dělal mi to asi prohlížeč Google,teĎ jsem najela na Firefox a cizrna je v liště vrácená,takže zase přes 950 a konečně můžu umlet tu oranžovou svíčku. Teda ale potrápili jsme se s tím všichni a já vám moc a moc děkuji za snahu mi pomoci,jste zlatí:inlove::inlove::inlove:

4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Takže houby akce, narozeninový hlavolam to je xDxD
    Ještě že já se zatím takhle v noci nechci do dortu pouštět. Kdo ví, jaké bych měla otázky :p

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

marketka47 tak vidíš....přece tě neporazí nějakej program :)... hurá na dort :)

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

A to je všechna cizrna co máš napěstováno, ráno moudřejší večera, není kam spěchat s tím mletím

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

čarodějka007 Tahat nohu určirě nebudu,bo sem příjemně naladěn! Akci nějak vůbec nechápu a mám strach že něco poss.... a budu pěstovat akční plodinu více než je zdrávo!:music: Zítra to pořádně nastuduju,zatím není kam spěchat,jeden banán oželím!o_O[​IMG] možná mně bude ve finále na korálovej ostrov chybět!o_O

8. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Pitrýsek47 nedělej si ze mě legracixDvíš co mě to stálo nervů? A co nervů to stálo vás?xDNení to vše,ale ono mě to namlet opravdu nechtělo pustit.Ještě jednou děkuji všem a jdu ještě poděkovat,neznámé hráčce,která mě navedla na jiný prohlížeč:);)

9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD taky se bojím,aby mi ten banán nechyběl, nemám jich ještě ani 400, ale já tu svíčku dnes rozsvítím xD

10. čarodějka007

kaolín, Medvánek, to jste boháči - já jich mám jen 116, ale když do sebe kopnu ty dva tlamolepy ze SPA, tak postoupím a už to bude lepší :p

Hrnkajda, -Zdenka a tomokoco tohle ocenili.
  11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Hrát od prosince 2010 a bát se? To nejde dohromady xD
    Já si dala Tramín, když jsou ty narozeniny a nebojím se ničeho. Ani vlka xD Teda včel z dortu.

12. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Měla bych dotaz,první,základní svíčku mám rozsvícenou,3 políčka,okolo svíčky aktivované.Přesto,že mám namleto na další svíčky,tak mně nejde ani jedna další rozsvítit.PC mám pročištěné ,zkoušela jsem i jiný prohlížeč.Nevím,kde dělám chybu.Děkuji předem za radu.

13. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Všechny "oslavující" srdečně zdravím. Mám zatím dort pěkně "rozfrfněný", splněno hlavně to co nepotřebovalo pusinky, a zatím tři svíčky už svítí. Proti některým jsem tedy břídil, ale myslím, že to i tak půjde zvládnout.
    čarodějko gratuluju ke skvělému výkonu. A tvoje hláška o narozeninové kanonádě - chachááá, ty mi dáváš :D
    kaolíne - ty jsi teda banánová velmoc- tiše závidím!

Akce se mi moc líbí, je to něco nového, chválím! Všem nám držím pěsti, ať z ní máme radost!

14. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

mirbel46: Chceš-li rozsvítit svíčku, musíš mít otevřené alespoň jedno pole, které přímo sousedí se svíčkou a ani jedno ze tří polí kolem první svíčky s dalšími svíčkami nesousedí.

15. čarodějka007

mirbel46 no protože můžeš ozdobit jen políčko vedle už ozdobeného - a to asi nemáš, mezi další svíčkou jsou dvě políčka

Hrnkajda a tomokoco tohle ocenili.
  16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

k další svíčce ssi musíš proklestit cestičku - odemknout další políčka na cestě

Hrnkajda a tomokoco tohle ocenili.
  17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Twinulka To bude asi tím , že jsem ujel na desítce. Navíc ve 3.40 vstávám do hokny! To zas sbude masakr!:eek:

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

No vidíš a já si ještě spletl barvy a čarodějka z toho dostala záchvat pláče :)
    Ale konečně jsme se dostali k jádru problému a to, že ti nemlel mlýn. O svíčky vůbec nešlo. Já jsem dnes mlýn restartoval 3x hra se seká. Je třeba věci pojmenovat podrobněji a ne jen o všechno jsem přišla apod. Hezkou hru.

evainfo, Skeewe a tomokoco tohle ocenili.
  19. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

kaolín - ve 3, 40? Noo, slušnej čas na to, jít makat o_O Ale nic si z toho nedělej, v tu dobu tu budou tací, co se snaží sfouknout nějakou tu svíčku za kreslenou odměnu. To ty jde do práce aspoň za prachy :p

Kytek dost. Vypadávátek hodně. Neumleto nic xD

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

čarodějka007 : jojo, je to na pusinky levnejsi leva strana, ale spocital jsem si ze se na to nedostanu stejne driv nez pravou stranou, ale mezitim 3* vyberu SH a SK misto BZ a BBZ, takze ted jsem na 3 svickach zprava a za 15 pusinek se dostanu k hornimu bananu, takze zitra vecer to bude a pak uz v klidnu proberu co na stonek, tak +- den uz nehraje roli :)

Vypadavat ma 190 sacku/den, v tuto chvili ma byt 74 ([0.ukol]+74 ) nebo chybet 1066, mam 274 (chybi 866 ), mam 24% hotovo.
    Stav cizrny : idealne 1248 kusu (3209/den ), mam 2628 z 19250 (13% ).
    Zatim uplynulo 6% casu, zbyva 134 hodin.
    A vetrnik musi udelat : 55 nalevu + 23 oranzovych, 14 cervenych a 18 modrych pusinek!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.