Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Docela sranda, jak je na trhu hnůj 0ks :D
    A když už něco skočí tak 4 nabídky po 1ks xD

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

marcelinos32 tomu se nemůžeš smát, to je vážná věc :D, aby se ti nestalo, že pojedeš pro mého souseda kaolína, protože mu z toho prdne cévka a bude tahat nohu....

3. marcelinos32

čarodějka007 Mně to přijde právě mega vtipný :D Stačí jen mít pár hodin štěstí a člověk jich chytí na jednu plochu :D
    Z čeho to máte pane ?? z hnoje paní doktorko, z hnoje xD

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

u nás hnůj totálně došel hned po zahájení akce ... slepice zřejmě nestíhají xD

5. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Odměny nic mo. Nato, že máme 6. narozeniny :cry::cry::cry: bída.
    Ale jako vždy je to hra a hra se hraje. takže vyhrnout rukávy a hurá do akce:D:D:D.
    Zdravím všechny farmáře a farmářky:inlove:.

bursuk59, evainfo a maribeja tohle ocenili.
  6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

marketka47 Napis na podporu, ze mas odemcene dve svicky a mezi nimi i okolo nich vse zamcene, at jsou tak hodni a proveri ti to! Kdyz uz jsi do toho tolik investovala... dva radky pismenek moc casu nezaberou, no ne? A aspon budes v klidu spat s tim, ze jsi pro to udelala maximum :)

7. laumars

laumars Aktivní autor

Ako v reklame :
    Kto nešetrí,nech sa vyšetrí xD

8. immortal67

immortal67 Expert fóra

Myslel jsem si ,že jsem poměrně závislej hráč,ale co tu čtu,jsem úplný miminko.Já mám zatím napěstováno 1200 bobů nebo co to je a asi 127 cukrů.A žádným stresem netrpím.Vždycky se mě podařilo vše stihnout a dokonce na rozdíl od těch netrpělivých co kupují na trhu předražený věci jen aby to měli brzo já počkám na poslední den,pak to koupím levně jelikož chrti mají skoupeno a trh se začíná naplnovat.Takže lidi jen klid,ono to nakonec nějak půjde a ta prdlá cévka v našem leckdy pokročilém věku za to nestojí.

9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Akci jsem stihl od začátku, takže klasické dvě otočky na 2*2 s SH, no a potom jedna otočka na polích 1*1. Na noc jsem dal všude na farmě karafiáty, na baha plochách cizrnu. Mám uvolněné všechny plochy pro pěstování, ať je to co nejrychleji ;). Ale zase nikam nespěchám, hezky v klidu napěstuji, namelu, dodám a bude to...

Dekoraci jsem si vyzvedl a jak jsem si včera myslel, tak to i dnes bylo. V parku mám dekoraci 2011 :). Farmerama slaví 6. narozeniny a já budu zítra slavit postup do 100. levelu, takže každý něco :p.

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, a má je opravdu odemčené (ty dvě svíčky?) nějak se mi to nezdá...
    Co jsem vyčetl je, že jen mele (tedy ve mlýně) a neví jak na jednotlivá okénka a ztrácí se v pusinkách.

Janké861, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  11. fugger64

fugger64 Komisař fóra

xD
    No fajn.... a já si myslím, že jsem něco když mám první večer rozsvícené 3!!!!!xDxDxDxDxDxD:cry:

12. marcelinos32

fugger64 Mně už náhodou svítí první a to jsem se od toho nehnul :D

blondmary, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer .. tak na to, že jsem začala pozdě se dvanácti sáčky je to dobrý no ne? xD .. páni ten je pěkně naďobanej :p. Vážně je to pěkně vymyšlené a dortík se musí vychutnávat :D.. bych tam dala trošku šlehačky :p. Ráno na mě budou čekat kaštánci, tak si pomůžu se sáčky. Jen nevím kolik, abych zbytečně neplýtvala SH. Vždy se jdu kouknout, jaká je další část dortíku a podle toho melu :p. Tak přeji všem dobrou chuť :)

14. kimikimia

kimikimia Perspektivní autor

immortal67 Jj, když do hrobu, tak...

Kdepak mě do stonku, a ještě k tomu virtuálního, nutit nikdo nebude :-D

evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám rozsvíceny 4 svíčky, za chvilku sklizeň a rozsvítím pátou, na šestou budu potřebovat zítra dopoledne. Pak už zvolním a v klídku to dopěstuji. Svíčky už si budu moci po 8 ev. 16 hodinách zhasínat a na vše ostatní bude času dost a dosti :music:

16. čarodějka007

marketka47 musíš kliknout na tu svíčku, aby vyjela nad plochu dortu...ale je dost divné, že máš možnost ozdobit i tu červenou, když oranžová nehoří a kolem ní jsou zámky....zkus znovu tu oranžovou úplně dole

17. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Marcelinos32: já u toho teď sedím jen proto, že čučím na poirota (asi po dvacátépáté)..."sylvie nezabila mabel, mabel zabila sylvii", řekl právě inspektor JapxD
    Hele - co to máte všichni s tím skleníkem, vyskakovátkama a nějakejma kaštanama???? Myslíte ten posilovač SH ze stonku? Jako fakt na to lejete SH kromě rozpěstování?:p

evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  18. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

markétka: Ahoj, píšu z druhé farmy. nemáš rozsvícenou ani jednu svíčku.
    Markétko, napěstuj napřed větší počet akční (cizrny). Jestli máš dost, umel cizrnový nálev jeden a až bude hotový, klikni na oranž pusinku a umel ji. Pak klikni na dortu dole na oranž svíčku, pohne se a vpravo se objeví cedule dodej, ozdob, sfoukni .... a pokračuješ dál po políčkách
    Edit: opraveno

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p uf, tak mi chybí ještě dvě červené a dvě oranžové pusinky na rozsvícení šesté svíčky ... tu první si sfouknu ještě před spaním podruhé, ty ostatní až ráno ...

tomokoco tohle ocenil(a).
  20. čarodějka007

ne na růžovou, taková tam není - ORANŽOVOU pusinku musí vyrobit a ozdobit to první dostupné pole :cry:

elbedna, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.