Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

tavos7-horní oranžová svíčka je za 340 vypadávátek ZLEVA....když máš lanýže,je to lepší o 50 sáčků

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

....tak, všechny svíčky hoří, ještě vyzvednout jednu dekorku a spustit řádek. A vyberu tu pod oranžovou svíčkou (za 4 oranžové pusinky), ta druhá (stejná, ale za 10 modrých pusinek) počká

Tassadar11 - toto mi přišlo jako nejrychlejší trasa ;)

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tak mám rozsvícené 4 svíčky, ještě něco namelu z další sklizně, padátek je zatím dost, tak na noc asi nechám cizrnu, aby bylo zasse z čeho mlet ty příšerné nálevy - nějak pořád nechápu proč se pusinky dělají z cizrnového nálevu, to muí být výsledká chuť dost zajímavá xD

4. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

224 po první kompletní sklizni cizrny. Nic moc vašnostové -.--.-

5. čarodějka007

Medvánek asi obě víme, co může udělat nálev z římského hrachu (=cizrna) :D, řekla bych, že ty příjemné zážitky z pojídání dortu budou záhy narušeny ... i když i kanonáda bývá leckdy součástí oslav xDxD

6. immortal67

immortal67 Expert fóra

Od jakýho lvl je možný kupovat grapefruit na trhu.

ell1956, bursuk59 a maribeja tohle ocenili.
  7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD ach ták, to mě nenapadlo, že jde o kanonádu ... ta ale budexDxDxD

8. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

čarodějka007 kouzelnice, neskutečný !!! :D Já ještě skoro ani nezačal :D

9. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Já říkám, cizrně, falešné lískové oříšky. Ona tak ve skutečnosti i vypadá. A naše malé dětičky z ní mají zítra ve školce pomazánku. mají jí rádi, a byla naplánovaná a niž bych věděla že jí budu pěstovat. všem vřele tuto dobrůtku doporučuji.:inlove::inlove:

10. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj immortal67,
    grep není vázán na level, ale na otevření bahamaramy.

bursuk59, maribeja a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  11. immortal67

immortal67 Expert fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    No proto,já,že se tady objevili hlášky,že není na trhu.Vždyt je ho tam plno.

Naposledy upraveno moderátorem: 26/1/16
    bursuk59 a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  12. tlapka

tlapka Pisálek fóra

Už jsem si zvykla tyhle čím dál složitější návody tisknout, abych věděla co a kdy atd. Ale tentokrát nemusím. Tohle se nedá přes týden při práci stihnout a víkend to nezachrání. Pěknou hru všem a závidím těm, co nemusí pracovat ...

bursuk59, maribeja a njklmn tohle ocenili.
  13. abc23

abc23 Komisař fóra

tlapka já bych neházela uplně flintu do cizrny.. řekla bych, že dost lidí je tu právě pracujících, holt někteří si troufnou v práci hrát, jiní ne.. cizrna má základní čas pěstování 6hod, na poho poli 24hod, když aspoň zaleješ, sklidíš 1x denně ze všech ploch tak určitě něco zvládneš.

Jak jsem tak pročítala diskuzi od odpoledne, vypadá to tady na slušnou partu závisláků :) jenom kafíčka, flašky, cigárka... :-D jaaj, to se máme dobře, oslava narozenin jak se patří

Na nálev nezbyla cizrna, umelu ráno, aspoň tu jednu pusinku ať můžu sfouknout první svíčku
    vypadlo 189 sáčků, není to nejlepší ale určitě to do konce napadá, jako vždy

14. doben

doben Ikona fóra

Jako vždy nechybí ani video k akci:

15. immortal67

immortal67 Expert fóra

Pokud počítám s mrkvovkou asi cca 3000 kusů z jedný sklizně,tak si myslím,že se to dá zvládnout.Otázka je pak ty šlechtěnci.to je drahá sranda.

bursuk59, tydýtková a evainfo tohle ocenili.
  16. kimikimia

kimikimia Perspektivní autor

Tak konečně akce, kde se člověk může vykašlat na dekorky, pěstování akční rostliny a vypadávátka. Udělat pár pusinek, aby se dostal k čemu chce :-*. A pak má pohov. Nezávidím těm lačným po dekorkách...

bursuk59, evainfo a blondmary tohle ocenili.
  17. immortal67

immortal67 Expert fóra

Oni ty dekorky je jedna z mála možností jak postupovat rychleji ve hře a nečekat na každej lvl měsíce.Já mám z nich třeba denně 800 000 bodů což uděláš z polí a stromů tak za 14 dní.

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

marketka47 Nevzdavej to, byla by to skoda! Jestli jsi udelala vse podle navodu "na vycisteni", zkus rest. PC a pokud budes mit stale odemcene dve svicky a mezi nimi zamcena ostatni policka, porid obrazek a posli ho na podporu.

bursuk59 a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  19. čarodějka007

abc23 já si nemůžu dovolit říct pacientovi na sále, aby počkal 20 minut, že si potřebuju sklidit farmu - proto tentokrát ten spěch, do soboty nebudu vědět, kam dřív...
    Takže řádek řádkuje, na dortu už jen dodělávky a to se stihnout musí - zbývá jen ta extra dekorka a ty ostatní jsou rezervní, takže když nestihnu dozdobit, nevadí

[​IMG] [​IMG]

20. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Teda čaro ty jedeš, gratulace.

Taky se snažím, ale podařilo se mi teprve aktivovat šestou svíčku.
    Chybí ještě 9150 plodin, sklízím za 15 minut a asi už potom pojedu bez superhnoje, zásoby se tenčí.
    Všem vám přeji hodně sáčků.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.