Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Tak sa tu toho popísalo, ... ale čítať teraz nemám čas. Až keď budem doma.
    Na začiatku akcie môj rekord - 176 sáčkov. Akčná rozpestovaná, tak večer dúfam fúkam prvú sviečku :)

2. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak nevím ,koupila jsem grapefruit bo nemám strom a nikde je nemůžu najít

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bursuk59 a hledáš v baha plodech? to už tu dneska jednou bylo - na farmě grep nenajdeš ;)

megi1967 tohle ocenil(a).
  4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Na me farme se padatka tentokrat sypala i z kukurice a marakuji, kterou jsem davala v mezicase rozpestovavani, coz jsem valila vocicka. Btw uz jste nekdo nasel v obchode dekorky z mise M6, ktera mela byt dneska zrusena? Hledam, hledam a marne :wuerg:

1robinsonka1 tohle ocenil(a).
  5. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Stále nevím kam kliknout a teď dělám další jeden nálev a chce to jahody,tak udělám,ale nevím kam to dát a na co kliknout

maribeja, evainfo a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  6. matlafous123

marketka47 Musis zacit oranzovou svickou dole na dortu... ta chce jednu oranzovou pusinku, kterou vyrobis z jednoho nalevu, mrkve a padatek ve mlyne. Az ji dodas, pak se ti otevrou 3 plastve, ktere jsou na tuto svicku prilepene.

7. čarodějka007

marketka47 čti pořádně, co ti píšu - na první svíčku potřebuješ oranžovou pusinku, ta je s mrkví, s jahodama je červená :cry:

ell1956 tohle ocenil(a).
  8. čarodějka007

marketka47 ony se ti budou hodit, neboj.... chvilku vydrž, pokusím se sem nafotit postup jak na svíčku - akorát to nebude ta dolní oranžová, ale horní oranžová, ale postup je stejný

1) klikneš na svíčku - ta "vyjede" z dortu a napravo v tabulce se ti ukáže, jestli máš, co je potřeba - pokud ano, klikni na zelené tlačítko OZDOBIT

ell1956, maribeja a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  9. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Ajajaj a máš umletou oranžovou pusinku?
    neudělala, budou se hodit

ell1956, evainfo a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  10. matlafous123

čarodějka007 Ona ma spis nejaky technicky zadrhel... ma odemcenou oranzovou i cervenou svicku a mezitim vse zamcene. Zkusila bych to odhlasit a znovu se prihlasit.

helca16113, ell1956 a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  11. kakaboj

kakaboj Rádoby autor

Tak nevím, odměny nic moc, to je fakt bída. Na ten počet šlechtěnců a 20 000 plodin, jsem z toho volaká zmetěná. Husy klidně koupím, mega mám dost, ale nějak se mi to nerentuje.

ell1956, maribeja a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  12. majkl8888

majkl8888 Pisálek fóra

tak s pomocí zdejších hodných sousedů to zatím válím úspěšně, ale předpokládám že pro dnešek asi vše :D

13. čarodějka007

krok 2) ozdobená svíčka "zajede" do dortu a napravo v tabulce se objeví volba SFOUKNOUT svíčku - tak klik...a běží čas

ell1956 a kiki2305 tohle ocenili.
  14. vrankaJ

vrankaJ Rádoby autor

dakujem, som mudrejsia :)

15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

čarodějka007..já hlava děravá;)v 94 levlu a nemyslím díkyxD

16. AnettNelli

AnettNelli Pisálek fóra

ahoj, nemám moc času číst (asi to tu někde je ) že si mám kliknou pro dekorku, ale
    mě to nikde nejde, poradíte prosím :(

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

vlevo lišta - novinky (ikona noviny) - klik, narozeninový dort, klik

ell1956 a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  18. kamzyík

kamzyík Rádoby autor

Zdravím ... mohu se zeptat jak je to tedy stěmi sáčky někdo píše něco kolem 700 a někdo zase 1140 ... děkuji za odpověď

19. čarodějka007

kamzyík 1140 celkem na všechno...

20. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

[​IMG] matlafous123Asi jo také mě to teď napadlo,ale já se odhlašovala,zkusím vyčistit,protože mě se tam to zelené tlačítko neukáže,jen koupit a ty 2 namletý nálevy,nemám nikde a nebo je nikde nemohu najít.Kašlu na to nevím jak:( Tak odhlášeno, vyčištěn PC a je to stále stejné.Prostě nic odemknout nejde a žádná svíčka se nerozsvítí.Tak na to opravdu kašlu nenechám si kvůli tomu rozhrcat Pc a děkuji za snahu všem co mi chtěli pomoci.Hlavně čarodějce007 Jěn je škoda SH a vrtulek co mě to stálo:wuerg:

Naposledy upraveno moderátorem: 26/1/16
    ell1956, evainfo a 1robinsonka1 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.