Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petrusena

petrusena Pisálek fóra

Ahojky, tak nevím, jestli jsem nezačala až pár dní po začátku akce, ale jak si to kontroluji, akce začala dnes ve 14 hod. Farmu jsem měla na akci docela připravenou - po sklizni celé farmy 100 sáčků, což u mne bývá i mnohem méně. Jak může někomu za 4 hod napadat asi 1100 sáčků nějak nechápu

Jsem 99 lvl, ve skleníku mám aktivované všechna místa, kaštanový řádek taky a řemeslných výrobků spoustu, poho pole , SH a přesto nedokážu za 4 hodiny získat vyskakovátka na celou akci.

Naposledy upraveno: 26/1/16
  2. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

3. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

no uvidíme, trošku tápu
    ale rozpěstováno až se to rozjede tak to snad poddá

4. Detroit

Detroit Pisálek fóra

Tak dekorka je doma. Díky RT za dárek. Potěší.

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Dve otocky s SH a vrtulkama, takze 90->810 a ted uz jen normalni beh, stale se mi nechce jen tak vyhazovat vic SH :)
    Dumal jsem jit nahoru - tam je ten banan, ted jde o to jakou cestou je to nejrychlejsi, ze?

Vypadavat ma 190 sacku/den, v tuto chvili ma byt 35 ([0.ukol]+35 ) nebo chybet 1105, mam 194 (chybi 946 ), mam 17% hotovo.
    Stav cizrny : idealne 577 kusu (3209/den ), mam 204 z 19250 (1% ).
    Zatim uplynulo 2% casu, zbyva 139 hodin.
    A vetrnik musi udelat : 55 nalevu + 23 oranzovych, 14 cervenych a 18 modrych pusinek!

6. tavos7

tavos7 Expert fóra

Zatím to jde dobře, čekám na první sklizeň z ca 800 políček 1x1. Včera jsem nestihl pořádnou přípravu a ráno se mi ješte k tomu podařila sklidit jedna plocha takže padátek po začátku akce jenom 185. Nasyslil jsem ještě nějaké sáčky točením šlechtěných růží (Láska k SH, Dvojitá láska k hnojivu, Časné dozrávání, Láska k vodě) na pohopolích (SH, Voda, Hnojivo, Vánočka, Bílá nevinnost) jedna točka vycházela na 32 min. a tak jsem to stihl při rozpěstování otočit 4x. Syslil jsem abych mohl mlít a otevřít svíčky co nejdříve. Překvapen dobrou vůlí RT jsem si vyzved narozeninovou dekorku s rokem mého "startu" 2015 proti zítřejšímu očekávání již dnes.
    Plánuji po sklizni se vydat kolem dortu doprava nahoru a pak zase doleva nahoru. Předpokládám že ještě dnes stihnu SK svíčku a zítra odpoledne bych měl mít už aktivovány všechny svíčky a vychází mi to na následující mletí:
    ----------
    !!!DOPRAVA!!!
    Pro SK
    1x Ornž - 20x sáček, 2x Červ - 2x10 sáček, 1x Modr - 30x sáček, 1x Červ - 10x sáček

80x sáček, 5x 350 cizrny = 1750
    ----------
    Pro ZB
    10x Modr - 10x30 sáček, 5x Červ - 5x10 sáček, 2x Ornž - 2x20 sáček

390x sáček, 17x 350 cizrny = 5950
    ----------
    !!!DOLEVA!!!
    2x Modr - 2x30x sáček, 1x Črev - 10x sáček, 1x Modr - 30x sáček

100x sáček, 4x 350 cizrny = 1400
    ----------
    Suma
    Cizrna 9100, Sáček 570, Nálev 26, Ornž 3, Červ 9, Modr 14

Zbytek
    Nálev 29x 350 = 10150 cizrny, Červ 5, Ornž 20, Modr 4

Edit: Měl jsem chybu v matrixu a na nálev počítal 280 cizrny a né potřebných 350. Opraveno, přepočteno ...

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tassadar11 pokud chceš tu horní oranžovou, tak doleva po směru hodinových ručiček - přes červenou a modrou svíčku...

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

myslím, že se mýlíš, na jeden nálev je potřeba 350 ks cizrny, nikoli 280 ks jak píšeš ty,

Skeewe, tomokoco a robin2151 tohle ocenili.
  9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Lidičky zlatí,tak v tom dortu tápu a plácám se a nevím jak dál.napěstovala jsem na nálev,udělala a nevím kam ho dát.Pak to chtelo růžovou pusinku a zase jsem vedle,nic mi to nedalo,vše sebralo,nic neotevřelo a teď (babo raď) :cry: :oops:

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

nálev sám se nikam nedává, je to meziprodukt k výrobě pusinek

Skeewe, tomokoco a robin2151 tohle ocenili.
  11. immortal67

immortal67 Expert fóra

Tak ted jsem rád,že grapefruitů mám 10 kusů.Konečně se taky použije něco z těch akcí za floreny.

12. čarodějka007

marketka47 tak baba to teda zkusí - ta oranžová svíčka ti nedá nic extra do lišty, jen když na ni klikneš, v té pravé tabulce se dole objeví tlačítko: sfouknout svíčku...tak klik ;) - ovšem napřed musíš z nálevu vyrobit oranžovou pusinku a tu odevzdat

Pak můžeš dodávat do okolních políček dortu jiné věci ze stodoly...až se dostaneš k buňce, která bude chtít pusinky, vždycky je tam uvedeno, co to chce a co za to...

13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) zatím akce dobrá, na prodeji grapfruitů (kterých jsem měla ve stodole 3000 ks) a šedých husí jssem si už vydělala na krávu mléčného koktejlu a cukrovou kozu xD... jinak z dortíku vyzobáno již vše, co není za pusinky ... pomalu už bude i na druhou svíčku, sklizeň další dávky cizrny je za necelou hodinu

14. vrankaJ

vrankaJ Rádoby autor

ja vôbec nechapem, ako to mam zacat hrat :-(

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No to jsem si rikal taky, ale pravou stranou je SH+SK - takze driv ziskam vsechny tri produkty, teda brzdou bude stejne cizrna a tim padem je to o tom kterou svicku lepe vyuziju...

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

vrankaJ: Ahoj, napěstuj cizrnu, ve mlýně umel nálev a pusinky, začni od oranžové svíčky dole. Pak tě to pustí dál a podívej se pořádně na první stranu diskuze, je to tam dobře vysvětlené :)
    Edit: ve městě na dortu máš dole oranž.svíčku, potřebuješ 1 oranž.pusinku a hraješ dál
    Klik na svíčku a vpravo na zeleně ozdobit a na zeleně sfouknout svíčku

17. vrankaJ

vrankaJ Rádoby autor

vsak citam a citam a hladam nejake volne policko, ktore nenachadzam :-(

marketka47 tohle ocenil(a).
  18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

čarodějka007-(baboxD)děkuji za odezvu,takže jsem to pochopitelně začala blbě.Udělala jsem 1 nálev a vypadá to na růžovou pusinku a něco s rebarborou a jsem vedle.Prostě bábě sklerotický a nechápající to nejde:(

19. čarodějka007

Tassadar11 já to beru levým hákem ;), za cca 25 minut sem dám nový obrázek a tam už bude sfouknutá i ta poslední svíčka...tato trasa je rychlejší - zprava to chce víc pusinek

marketka47 bacha na to, ty oranžové a červené pusinky vypadají hodně podobně...orientuj se podle barvy svíčky - ta první je oranžová a jinou možnost nemáš

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak musím konstatovat, že vaše počty padátek jsou i pro mne značně demotivující :(
    Ve stodole mám umrněnejch 170 sáčků. Příprava byla (převážně stromy v základu - hlavně z TS, nějaké výrobny, pórek na 2x2, na ostrově a v pralese převážně moringy, mořské hrozny...), ráno jsem nesklízela...vypustila mazlíky...No, doženu to snad pórkem v mezičase, bo z akčních to nejspíš nenapadá o_O
    Kaštany mám jen ledové, tak je slupnu, ať se uklidním ;) A uvařim si grog :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.