Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

marcelinos32 no přece Alchymista xD, jinak mi chybí dodat * tam, kde to už nepotřebuju - vylepšení pekaře a květináře a kukustavitelka za 280* ....momentálně mám nějaké volné, ale není jich moc, takže i 20 z akce se mi bude hodit :p

2. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

čarodějka007 tak u kuku jsem je taky nedal, myslel jsem, že se spletli :D Alch je trága noo, ale to kytkař taky :D

3. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Když jste narazili na hvězdičky, momentálně mám v zásobě 478, asi budu muset mrknout na strom, co by se mi ještě šiklo :)
    ale ještě si moc dobře pamatuji, jak jsem prošmejdila družstvo, abych vyšťřourala chybějící hvězdičky k odemčení deštného pralesa :D
    Nicméně na narozeninovou akci se těším jak malá holka, v reálu už narozeniny moc neprožívám, přece jen slavit těch krásných 25 se také časem omrzí :D

4. pavca67

pavca67 Expert fóra

Dobré poledne farmáři ty cukrářské sáčky budou vyskakovat i ze stromu a chlévu ?

STYBI, Johnny a ell1956 tohle ocenili.
  5. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Ako tak pozerám, začiatku akcie sa nemôžeme dočkať viacerí :)
    Na mojom trhu sa cena šedej husy vyšplhala už na 278.000. Možno dobehne aj tú bielu karvu...
    Inak poradí mi niekto, kde píše na akom trhu som aktívny? Asi som už slepý a nikde to nemôžem nájsť :(

6. marcelinos32

Robinela1 přesně, pak přijde něco spešl a nebudou, nechám si těch 750 na někdy :D
    Já mám narozky v sobotu...napíšu na podporu, jestli bych nemohl dostat nálepku a floren :D

7. čarodějka007

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

ajtoto: Navrhuji sekci Trh, kdo kde jsme ve Strategie a taktika hry.

9. pavca67

pavca67 Expert fóra

10. drobček1958

drobček1958 Pisálek fóra

no ale je třeba pamatovat na nováčky ;)

11. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Do akce se pustím, jako vždy, tentokrát jsem sice zaspala, ale ono se to nějak vyvrbí:)

12. drobček1958

drobček1958 Pisálek fóra

tak jak jsem tak kutala tak jsem zjistila že jsem začala farmařit 1.9. 2010:p ani se to nezdá ale uteklo to jak voda ale musím se přiznat že i dnes kolikrát tápu a nevím si rady co je dobré a co ne a jdu se juknout na forum pro radu a nebo inspiraci xDtak hodně sáčku a pohody a elánu u akce:cry:;)

13. marcelinos32

drobček1958 To máš jistě pravdu ;) To spíš bylo myšleno, jako, že nic nového tam..
    Také nemám vše splněno a nejsem nováček :)

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já měla začátek takový veselý - začínala jsem někdy koncem září 2015 a hned nějak byla děsivka. Ale byla to ta původní, kdy se pěstovalo na hlavní louce (naposledy). Když se to objevilo, byla jsem úplně vyplesklá a přesvědčená že "je to ňáký rozbitý" - a mojí vinou samozřejmě xD. Štěstí, že jsem už z jiné hry byla zvyklá šmejdit na fóru, takže jsem před vypuknutím paniky honem běžela pročíst, co je nového a nemusela jsem ze sebe dělat - jak to říct slušně - člověka podprůměrného intelektu.

K akci - tak jsem to prokaučovala, cena šedé husy zase klesá. Ale nenechám se odradit a zadám ji výš, třeba zase vyletí, jak bude akce postupovat a nebude se někomu třeba dařit šlechtění :p

15. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

zdravim farmari, ja uz netrpelive akci vyhlizim :) diky desivce jsem vetsinu farmy sklidila, ze nahonim par padatek rychlym jecmenem, jenze ouha, kastanovy radek dozraje za 2 dny :p Toz budu delat jecmen za 49 minut, coz taky preziju, aspon nez rozpestuju, abych se dostala rychle ke svickam... Porad si lamu hlavu s tim, ve kterem roce jsme zacala, takze uz se tesim na odmenu, vim, ze to byl nekdy srpen, nebo zari, ale rok... :) akce se mi celkem libi, odmeny a dodavky uz neresim, zvykla jsem si :) co nemam, proste nakoupim... jak tady nekdo psal, ze nakoupil predrazene husy za 98 000... ja je koupila pres 200 tis :-D ale co, aspon jsem dala nekomu vydelat ;) 2 mega sem, 2 mega tam... vsak ja je vydelam zase jindy (neco se mi vratilo za haflingy, kterych jsem teda prodala cca 100 :) za 8 hus, no dobry :-D akci mam v planu celou, myslim, ze to pujde ;) tak akci zdar :)

16. marcelinos32

Lenca_85 proč jsi sklidila ?? Vždyť děsivka je na ploše mimo...ostatní šlo nechat :)

17. čarodějka007

Lenca_85 koukni do alba s nálepkami....tam snadno zjistíš, ve kterém roce jsi začala hrát ;)

.....už aby bylo 14:00, vždyť mi ty karafiáty zvadnou a ovoce popadá xD

18. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Hmm, právě jsem se snažil sklidit hřbitov, celé se to seklo a po načtení byla sklizená hlavní farma, kde mi dva dny zrály na pohodlných polích karafiáty, takže bude velká ztráta vypadávátek, to to pěkně začíná. A to to ještě ani nezačalo.

EDIT: Tak bez té hlavní louky 182 sáčků...no i to ujde.

Naposledy upraveno: 26/1/16
  19. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

marcelinos32: slo nechat, ja vim, ale kdyz uz jsem tady vlezla, tak jsem to vzala komplet (jen na dvou plochach zraji karafiaty), vsak ony ty zvirata dozraji v prubehu akce znovu, nez pujdou do listy a stromy jednu sklizen ozelim. ja spis spolehala na ten jecmen s SH, nez mi doslo, ze by k tomu nebyl spatny kastanovy radek :-D no jsem dneska nejspis mirne mimo :)

čarodějka007: album uz jsem studovala, moje prvni nalepka je z Polskych dozinek 2012, ale netusim, jestli jsem plnila uz za ctvrt roku po registraci akci. ja si pamatuju, kdyz jsem zacinala, ze jsem byla zmatena jak lesni vcela, kdyz se mi najednou v tabulce objevila medunka a ja netusila, co s ni. taky si pamatuju, jak jsem pestovala na par polich 1x1 bez niceho, nez mi doslo, ze to moc efektivni neni :-D Ale asi ani me netrvalo vic nez rok, nez jsem zjistila, jak hrat, takze to nejspis bude opravdu i rok registrace. No, uvidime :p A jestli se ukaze, ze mi to rok trvalo, pujdu se zahrabat nekde hodne hluboko :-D

Ha a jde se na to!

20. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Opět není hnojivo hned nazačátku - vždy mě to vytočí :mad::mad::mad:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.