Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Ajtoto když nováček nedokončí akci celou, není to žádná ostuda, ale každá se dá zkusit a vždycky je možnost splnit alespoň něco. Já si pamatuju na akci na baharamě, kterou jsem nedokázala splnit celou jednoduše proto, že bylo potřeba dodávat velbloudy, které jsem neměla v té době aktivované - a farma se nezhroutila :). Také mi dala zabrat "mývalí" akce, kterou jsem málem nedokončila kvůli vypadávátkům - naštěstí zafungovala masivní podpora sousedů a zvládla jsem ji pár minut před koncem. A to už jsem nebyla nováček...
    Jsou to jen obrázky :music:

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 Ze by povestna nemecka korektnost aneb spinave pradlo se na verejnosti nepropira? 8)

krakoramaja Povazujes vyjadreni vlastniho nazoru za zavist? A komu bych vlastne mela co zavidet? Tem, co nic nedostanou?

Udelala jsem si zrovna kafe a s chuti bych k nemu zakousla narozeninovy dort, jen by nesmelo byt teprve 10 -.-

Naposledy upraveno: 26/1/16
    1robinsonka1, tomokoco a michalka59 tohle ocenili.
  3. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Já si přesně vzpomínám na moje začátky na farmě. Zrovna začala nějaká akce, ani jsem nevěděla co ta akce je, proč mi z polí a z pár chlívečků a stromů co jsem měla na farmě ,něco padá a kam s tím. Pořád jsem se kamarádky ptala, hledala a zkoumala. Dnes jsem se opravdu s velkým nasazením dostala do 97 lvl. Takže nováčkové nebrečte všechno časem bude. Akce se mi docela líbí, ale zatím sama nevím jak to je pořád zkoumám xD

4. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Tak hlavně, kam se honit, někdy je akce lepší, někdy horší. Stejně jsou to většinou až na pár výjimek dekorky na které by bylo potřeba 10 parků :D. Dříve tam bylo hodně pomocníků, ty už nějak nejsou....to je škoda, protože dneska už se klikat prostě nedá :D
    Je fakt, že stonky hodně pomáhají kvůli BZ protože pak to aspoň na ostrově lítá...
    Nebýt tam ty TS a TCH, tolik bych se z toho určitě nekřečoval :p:)

5. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Plne s tebou súhlasím. Snaha sa cení. Moja prvá akcia bolo rybárčenie. Keď som začal, akcia už bežala, ale aj tak som z nej mal ešte jednu dekorku a stonku :) Niektoré som nedokončil celé, ale vždy som si z nich niečo vybral a vždy mi to pomohlo. Ale ak nováčik povie že do akcie nejde, lebo ju nedokončí, asi o pár dní skončí s hrou. Mňa akcie naštartovali ešte viac. Robil som každú. A všetky boli stavané tak, že ani nižšie lvl. mohli splniť aspoň ich časť - a získať aj časť odmien.
    A je tu aj časové hľadisko. Ani hráči hrajú 5 rokov akciu nemusia dokončiť - jednoducho nemusí byť akurát čas. Reál je reál.

No a ako napísala matlafous123, idem si dať kávičku, ku nej cigu (ďalšie moje závislosti), niečo ešte urobiť a poobede hor sa do novej akcie :)
    Všetkým držím palce, nech to padá a padá ...

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nováčkové nebreč te , bude určitě ještě hůř!xD Když jsem začínal já, plodin se pěstovalo mnohem méně.Jelo se lážoplážo na polích 2x2 a sklízelo se ručně. Když jsem nějakou akci nedokončil,bylo to většinou kvůli nízkému levelu.Na trhu byly pevně stanovené ceny,takže nehrozilo zvýšení o milion % jako je tomu teď.Hnůj se prodával za 0,20 KR a nikdo ho nechtěl!Zítra to bude někde kolem 300 KR a půjde na dračku!Horší byly akce na padátka, bez FL se akce skoro nedala splnit! Takže zatnout zuby,po rozpěstování předělat farmu na políčka 1x1 a tvrdě makat! Dneska jedu už jen s kombajnem,jinak bych to už dávno zabalil.:sleepy:

7. karbar

karbar Vévoda fóra

Ahoj všem.Jsem tu nová, tedˇ už Lv 31.Stále si čtu kdo tu co píše.Do akce půjdu i když jsem zjistila že nemám všechny potřebné suroviny.Nevadí po nějaké prodeji jsem nakoupila potřebné tak to snad půjde.

8. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

A když jsem začínala já, tak kaolín ještě hrál maximálně piškvorky a nebo sem tam na doktora :pxD
    Zase tolik ty farmářské narozeniny nehodlám prožívat, kytka na šest hodin se mi nelíbí a dokoupení grepu taky ne, i když těch pár kousků se finančně ještě dalo zvládnout....prodala jsem pár slepic najetých z minulé akce xD
    Už dlouho nezůstala žádná kytka z akce ve hře...taková cizrna by se mohla začít pěstovat třeba od levelu 176 a být potom potřeba do nějakého nového krmiva xD Nabralo by to pak trochu toho poťouchlého vtipu xD

9. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Zdravím všechny. Tak jsem konečně promyslel strategii, půjdu nejdříve ke svíčce, co dává každých 8 hodin superkrmiva a pak už je to jedno. Tak jako tak chci splnit akci celou jako vždy.
    Jinak zkouším šlechtit Šedé husy, ale pořád to skáče někam dál, no není to k vzteku?
    Samozřejmě mixnuto:
    Všem přeji hodně sáčků.

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Twinulka Máš tedy zvrácenej smysl pro humor!xD A co ji dát rovnou do LV 200? Takovej superbonus za absolutní oddanost farmě! A pak jak říkáš,zařadit nové zvíře, nejlépe z TS!
    Ty jedna babko!Začal sem jen o 4 měsíce později než ty!xD

11. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Já osobně bych dnes farmeramu začít hrát nechtěl. Je toho tolik, že to nováček nemůže vůbec pobrat, natož vytvořit si nějaké zásoby. Vždyť při troše šikovnosti je dnes člověk po měsíci v 70. levelu a to je pořádné množství plodin, zvířat atd. Nemluvě o množství úkolů a akcí. Jsem rád, že my jsme měli na vše celkem dost času. Vzpomínám si na mou první akci ( cosi s jahodami ) začátkem září 2010. Abych nebyl OT, na narozeniny jsem nachystán, jen grapy u nás u Vietnamců neměli, tak je asi vynechám. Zbytek bude pohoda, nějaké 3 dny pěstování na všech plochách a pak to semelem;). Všem přeji prima den.

12. marcelinos32

máťochov jojo jahody na stánek, bylo několik stupňů :D
    Máš pravdu, taky bych dneska nezačal, protože jak píšeš, člověk by nevěděl, kde začít. Když se u sebe podívám na fotku úplného začátku....hodně vtipný :D
    Koně na akci připravený a husy snad dám, nějaké krmivo je..
    Už by to mohlo začít :)

13. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

tak jsem se dobře zasmál.

14. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

ahoj, budou tam hvězdičky?

15. čarodějka007

Dorča34 no schválně...zkus hledat ;)

Co můžeme získat:
    16500 BZ, 49500 BBZ, 4000 kr., 6x párty lístek, 20x superkrmivo, 5x Podivuhodný strom “Uele”, 5x Podivuhodný bahama strom “Grónsko”, 4x Podivuhodný výběh “Fénix”, 1x mrkvovo-jablečná směs, 20x hvězdička, 5x zlatý banán, nálepka, řada na magickém stonku, 2x Narozeninové překvapení, 2x Slavnostní klaun, 2x Narozeninový transparent, 1x Kouzelná svíčka, 2000 kr. x počet sfouknutí 8 hod. svíčky, 4000 BZ x počet sfouknutí 8 hod. svíčky, 5000 BBZ x počet sfouknutí 8 hod. svíčky, 6x superhnojivo x počet sfouknutí 8 hod. svíčky, 2x superkrmivo x počet sfouknutí 8 hod. svíčky, 1x zlatý banán x počet sfouknutí 16 hod. svíčky

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dorča34 20x hvězdička. Jinak dalsi budou, az dostaneme tim klackem mezi voci, jak tu psal kaolin xD

17. marcelinos32

K čemu hvězdičky ?? Na stromě to vázne a není je kam házet :D

1robinsonka1 a tomokoco tohle ocenili.
  18. čarodějka007

marcelinos32 no jo, ty jsi farmář-téměřzakladatel :D, ale i pro mne jsou hvězdičky ještě zajímavé, pořád nemám ve stromě komplet všechno a už mi to poněkud vadí - až bude dost na všechny runy, možná dojde i na ty podivné trpajzlíky :p

19. marcelinos32

čarodějka007 Ale nejsem kouzelnice :D Nemám jich zase tolik navíc, jen je neházím do řemesel, které skoro nedělám. Vybírám si ty šlechtěnce noo :D Jaké trpajzlíky ?? že bych začal šetřit víš :D

Hrnkajda, 1robinsonka1 a tomokoco tohle ocenili.
  20. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré poledne.

Jó, to když já jsem začínala, akce probíhala občas a já jsem měla čas si jednou za týden psát cenu všeho. Jeden papír na plodiny, druhý papír na produkty, třetí .... atd. Dnes... co jsem blázen? To bych nedala. Kdy??? každou chvíli jsou akce. Plodin, produktů a ostatního je všeho moc. Škoda je, že jsem si papíry z "minulých let" neschovala. Ale co, je to jenom hra.
    Začátečníkům, přiznám se, nezávidím. Úkolů je hodně a podle mě to je náročnější, než při mém začátku. Ale každopádně učený z nebe nespadl a nováčkům držím palce, ať se jim daří. Co udělají, taky dobře, každý úspěch se počítá. Takže narovnat, hlavu vzhůru, moc nesteknit, nehudrat a hurá na akci.
    Jinak na akci jsem připravená a hlavně nesmím zapomenout sebrat děsivé plodiny.

Všem, nejen nováčkům, přeji pěknou, klidnoua úspěšnou akci a dobrou chuť.

Madulka_cz

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.