Narozeninový dort (26.1. - 1.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janapospisilova60

janapospisilova60 Zelenáč fóra

bude to zajímavé husy nemam a vypadávátka jsou většinou prušvih vždy kvůli nim žádnou akci nedokončim:cry:

2. iDavis

iDavis Baron fóra

Citujem svoj príspevok z diskusie k rybárskej akcii:
    No, tak až teraz si uvedomujem aké som mal šťastie. :D

Akcia je dosť zaujímavá a určite sa do nej pustím, samozrejme nespravím všetko, ale minimálne pre TS, TCH, stonek a nejaké dekorácie si určite pôjdem.

Dátum registrácie si ja nepamätám ani náhodou, takže sa nechám prekvapiť. :)

evainfo, rebelka1958 a tomokoco tohle ocenili.
  3. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

disquotek a janapospisilova60 - ešte pred pár mesiacmi som bol na tom úplne rovnako. Vypadávatiek málo, grajciarové konto takmer prázdne a produktov a zvierat na sklade tiež moc nebolo. Postupom času sa to však zlepšuje.
    Na začiatku som nemal žiadnu podporu v starších hráčoch, ale sú tu hráči, čo radi pomôžu. Aj keď pre nich to môže byť "drobnosť" a mohli na tom na trhu zarobiť, tebe alebo mne (každému nováčikovi) to v hre veľmi pomôže.
    Aj týmto sa môžem poďakovať susedom, ktorí posielajú nejaké tie darčeky denne, ale hlavne "nesusedom" za ich podporu. Konkrétne čarodějka007, duna.duna a Tigi80. Vďaka.

A aj s touto akciou sa popasujem, ako s každou doteraz :)

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ajtoto Rozumim tvemu postoji a rozumim i postoji RT, ktery dle meho nazoru Bonanzou odmenuje za to, ze jsi hre verny a podle toho jak jsi verny, budes odmenen. Neni to odmena za to, ze Farmerama slavi narozeniny (od toho je preci dort, ne?). Je to stejne, jako nam treba dava zamestnavatel vyjimecnou premii po 10, 15, 20 letech u podniku - dava tim najevo, ze si vazi nasi vernosti. Proc by tu odmenu meli dostat i kolegove, kteri jsou tu pul roku a nikdo nevi, zda tu dalsiho pul roku vydrzi nebo zda bude muset opet zamestnavatel vynakladat cas, energii a prostredky na "vychovu" dalsiho zamestnance.

Druid.Panoramix Kolega daval psovi evidentne spatne povely! Kdyby rekl: "Chucku, nesedej si", pak by jste valili vsichni bulvy, jak pes posloucha :D

Naposledy upraveno: 26/1/16
    tomokoco, Milka66 a fugger64 tohle ocenili.
  5. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Pro nováčky a nízké levely: nedá mi to, protože nerozumím tomu věčnému stěžování, že akci nezvládnete. Zdá se mi podle propozic, že v této akci si každý může urvat alespoň něco a o tom to přece je. Je to stejné, jako kdybyste měsíc chodili běhat a fňukali, že nedáte maraton :D Nemůžete přece chtít vše hned ;)
    Když jsem začínala s farmičkou, trvalo mi, než jsem zjistila, že existuje nějaké forum :) (to víte moje první hra) a tak jsem neměla ani tu podporu starších hráčů. Poprvé jsem akci "plnila" tak, že jsem pěstovala akční plodinu, která se mi objevila ve stodole, protože měla nejlepší BZ oproti mým stávajícím a pak jsem byla strašně překvapená, že mi napěstované množství po týdnu ze stodoly zmizelo :) První akce, kterou jsem tedy už plnila plánovaně byla vánoční 2014, kde se sypalo do beden a opravdu se nedaly jednotlivé úkoly přeskakovat. S vynaložením obrovského úsilí jsem získala jednu dekorku a měla jsem obrovskou radost, protože dávala 2412 krejcarů! V té době jsem běžně nemívala na účtu víc jak 10 tis., takže to bylo fakt terno. A pro srovnání, minulé narozeniny farmičky, byla akce, kde se plnily čtyři skupiny úkolů, poslední skupina byla na produkty (a nemyslím tím vejce, mléko a peří, ale pěkně pštrosí vejce, japonské kapry apod.), takže na mě doposud kouká šedá řada na stonku kvůli chybějící jedné dekorce....a to už jsem hrála více jak rok. Jenže dekorky navíc se nedávaly, tak nebylo ani s kým měnit při O&D. Nikdy jsem nenesla tak těžce, když jsem akci nedodělala jako jediný případ, kdy byla akce tuším omezená asi 45. nebo 60. levelem a já neměla šanci si ji ani zkusit.
    A zpět k této akci, buďte rádi, že si to můžete zkusit a alespoň trošku odměn získat, je to přece hra a proto si hrajme a zbytečně nebrblejme, i malé děti ví, že nemohou pokaždé vyhrát ;)

6. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

matlafous > zde na foru jsem registrovan 26/8/14, ale pamatuji si uz druhe narozeniny. to jsem to hral uz nekdy od zari . tedy snad rok 2011? takze to datum zde uplne neodpovida. prvni akci kterou si pamatuji byla dozinky. urval jsem z toho tehdy recept na dynovku snad. mrkvojablecnou jsem tehdy neziskal. to byla tehdy odmena... :) tak uvidime co za darek dostanu.

evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  7. minnie30

minnie30 Stálice fóra

akcia ma nenadchla, nakoľko akcie, kde treba dodávať vyšľachtené zvieratá, nerobím, takže žiadne naháňanie a spravím len po šľachtence, čo nie je veľa. ostatným držím palce.

8. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj panslamacek,
    registrace na foru ti neporadí, protože se forum právě v té době měnilo. Jediná možnost zjistit datum je v případě, pokud ti zůstal zachován registrační mail.

tomokoco tohle ocenil(a).
  9. mickalka01

mickalka01 Pisálek fóra

Krásné ranko, na akci se těším, protože většinou jsem v práci, ale tentokrát mě čeká volno až do neděle.Chápu, že menším lv se akce může zdát nesplnitelná, ale mě trvalo rok než jsem dokázala akci splnit až do konce a tenkrát nešlo úkoly obcházet jako je tomu poslední dobou.Navíc se dekorace nedaly získávat víckrát a mě v nebi straší pár prázdných stonků.Držím všem palce ať se daří.

10. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

ahoj nezmarka.cz> diky. to si uz nepamatuju ze se delo. jen jsem reagoval na matlafouse. holt je to ukecany zelenac :)

tomokoco a matlafous123 tohle ocenili.
  11. blondmary

blondmary Magnát fóra

Dobré ráno všetkým.
    Narodeninový ošiaľ ma tak dostal, že som práve pozbierala celú farmu a včera som dala za sivé hus riadny majlant.
    Tak toto budú drahé narodeniny. Ale čo už, veď sú len raz do roka. Tak prajem Farme a farmárom veľa pekných a zaujímavých akcií a poďme oslavovať!:)

12. Levlef

Levlef Baron fóra

Však je můžeš vynechat, obejít a pokračovat jinou cestou ne? Nemusíš se zastavit na nich :)

minnie30 a tomokoco tohle ocenili.
  13. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Robinela1: jo....a tak to je... teď tu brečí a stejně s tím většina sekne... Napsala jsi to moc hezky.
    Také nemám grapefruit...koupil jsem je na trhu....xD

charlie.b46, tomokoco a kiki2305 tohle ocenili.
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

panslamacek Pravdu dis! ;) Nedoslo mi, ze tu pred mym nastupem mohla probehnout nejaka reformace :oops::)

tomokoco tohle ocenil(a).
  15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já to věděla! Ceny husy šedé opět stouply. Ze mne ten bohatý povaleč nakonec přeci jen bude :D Trochu to kazí haflingové, kteří jsou za 13 tis. a hnědá prasata za nicotných 2.600 -.- - a grepy nemám, ty by se panečku prodávaly. Na trhu AG jsou teď za 8.500.

Malá rada pro začátečníky (mezi něž stále ještě počítám i sebe) - využijte toho, při akci si vyberte něco, co je dosažitelné (ať máte taky nějaký narozeninový dárek ;)) a jinak to berte jako příležitost nafouknout své konto. Ideální je třeba prodávat hnůj, u kterého v průběhu akce může cena narůst ve stovkách procent. A k tomu jeho získání je praticky zadarmo (vedlejší produkt) a přísun trvalý, stačí mít pár kurníků. Plus samozřejmě šťastlivci, co hned zkraje měli kliku v tajemničkách a mají grapefruit anebo si vytočili nějakého nyní žádaného šlechtěnce, ti se doslova napakují ;)

skalara.v, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

matlafous123 Bylo potřeba zbavit fórum nekalých živlů!o_O A pro jistotu jej úplně zrušit! To aby si tam náhodou nenašla něco závadného!

K akci: přes noc jsem došlechtil chybějících 6 hus šedých a mám tedy vše,krom akčních věcí!:)

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Pěkné ránko Sousedi...

Tak já ani netušil jak dlouho hraji, to strejda Googlů na vás všechno vykecá!
    A úplně přesně na den a snad by přidal i hodinu.

A tak vím jaký dortík dostanu.

:D

"Velký!"

Gratuluji všem hráčům, hlavně těm, kteří mají chuť si hrát.

Tak že:

Všem pěkný den a veselé narozeniny.

18. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

matlafous123 - tiež viem čo si mi chcela povedať, avšak toto nie je výročná odmena. A jasné je, že nováčik nedostane toľko, ako starí harcovníci. Je tu aj rozdiel počte BZ a BBZ na postup do ďalšieho lvl, atď Ja by som to však skôr porovnal s koncoročnou odmenou. Ako mladý chalan vo firme som dostal odmenu 100 kačiek. Riaditeľ to nazval "motivačné". Starí kolegovia vtedy dostali po 1000 - 1500 (pánečku - to boli vtedy prachy - skoro ako dnes €). Ale bola to odmena. Aj keď som išiel hneď kúpiť fľaštičku aby som ponúkol kolegov, ale niečo som mal. A bolo to motivačné :)
    Toť môj názor ...

A snáď ešte niečo. Nováčik málokedy dokončí akciu celú, a ja som nebol iný. Ale už sa mi darí lepšie :)

19. Levlef

Levlef Baron fóra

brlocela husa za 50 tisis, seda za 300 ... tahle akce je zlatej dul, diky diky diky! :D :D :D

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

matlafous123 - nezáviď. Víš, že se říká - přej a bude ti přáno? Těch přejících farmářů jsem tu za dva týdny mého hraní poznala tolik, že mě to až dojímá. Takto kdyby to bylo i v reálu, to by ten svět hned jinak vypadal.
    Pokud ji dostanu (s čímž nepočítám) a následně přestanu hrát (zdravotní důvody) a při OD půjde darovat, tak ti ji pošlu. Ať máš dost.
    Úspěšné zvládání akce přeji všem. I začátečníkům :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.