Narozeninová párty (20.1. - 27.1.2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/1/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mikádko18 - ahoj, příště koukni i do prostřední výsuvné lišty, kolik padátek vypadlo - ona ta hubená dlouhá lišta dost "kecá" (ubírá) ;)

-Jara05-, moncicak7070 a Apachie1 tohle ocenili.
  2. Mikádko18

Mikádko18 Rádoby autor

Skali: Děkuji, určitě se podívám.

Skali tohle ocenil(a).
  3. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    kedze koleso bolo stedre,tak som to dorazila este dnes ;)
    farmari a farmarky drzim vam palecky,nech to pekne ubuda aj vam :);)

4. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak zatím takhle:

Na kole jsem protočil cca 50 PL a 2x100% do stodoly a dalšího sněhuláka :p
    Akcička na pohodičku :)

5. Skali

Děcka, prosím vás, můžete ty obrázky dělat trochu menší ? Tohle je jak stodola (jsem se skoro lekla).
    Děkuji :)

6. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

@Skali I já? Dávám je takové už delší dobu menší mi to neudělá a ještě mě nikdo kvůli tomu nic nepsal :/

berda27 tohle ocenil(a).
  7. Skali

tenista99 - už jsem si všimla dřív (jen jsem to nějak vypustila z hlavy). A teď jak máte s Alexandrou příspěvky pod sebou, si nešlo nevšimnout ;)
    Já si zmenšuju obrázek v PC - ještě než ho nahraju na úložiště.

8. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Asi pojedu lážo plážo. Takže první Párty cracker a Cylindr dodán. Rozjedu to pouze za předpokladu, že se KŠ umoudří xD

hroudov, berkaKolchoznice a Peto121 tohle ocenili.
  9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

10. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek,
    tak přes problémy s rozpěstováním mám také hotovo. KŠ bylo štědré a krom toho jsem konečně vyzkoušel
    tolikrát chválenou šlechtěnou pohanku s okamžitou sklizní. Teď si drbu hlavu, proč jsem to nezkusil už dřív.
    Všem účastníkům akce držím palce. Farmaření zdar! kája53

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Fakt trapný ;) a na co si vůbec stěžujete? Nepotřebuju aby mi někdo držel palce:p 3 cylindry, 3 zelené "fajfky".

12. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Peto121 neodtrhla ,len pre mna je to vyzva-urob to a mas pokoj
    teraz mi ostal cas sa flakat a kludne si dochovam zvieratka a napestujem to co mi chyba v stodole;),
    ale len kym zas nezacne nova akcia :) to potom zas rozbehnem :)
    [​IMG] a padatka budu pribudat,len som to prepestovala malicko :)

matlafous123, davidson00 a tenista99 tohle ocenili.
  13. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Myslím, že problém je v (alespoň u mě) nefunkčním serveru photo.uloziste.com, který uměl vybrat uživatelsky příjemně velikost obrázku (to například pictu.cz neumí nebo aspoň já nevím, jak).
    Sám se proto snažím spíše psát a méně zobrazovat (a jak jsem se dočetl, dělám to asi správně - to kvůli datům, která žerou diskuze tzv. mobilním hráčům).
    Ostatně i podpis jsem zvolil textový - o mých zálibách snad svědčí ikonka mého avatara... ;)

Jinak na začátku akce vytočený bonus 100% do stodoly vykonal své - někdy kolem 11:00 budu mít napěstovanou akční květinku (dokonce na chlup přesně!), takže mi zbyde jen počkat na padátka (jsem s nimi zhruba na 70%, takže to vidím optimisticky). Také jsem mohl využít vyšlechtěnou pohanku, jenže jsem to nějak prováhal (ne kvůli těm padátkům, ale kvůli tomu bonusu do stodoly) - no on se svět nezboří - i bez pohanky jsem byl schopen se úspěšně účastnit loňské TOP1000, takže ta pohanka by byla jen jakýsi bonus, co se týče dodávek...
    Všem přeji, ať to krásně roste a padá - hlavně tedy ať nepadá hra ;)
    Ale vypadá to, že některé počáteční mouchy už vychytali, tak ještě ten zbytek - masařky jménem Enter a Escape... xD

Naposledy upraveno: 21/1/21
  14. Pitrýsek47

Zdravím rychlíci, chci se zeptat: Po dodání do úkolů na ploše se neobjevují žádná zvířátka, která juchají, slaví, tancují....? nebo až ke konci?
    Nesnáším mouchy ;)
    Vyzobávám Floreny.

Edit: kutilka70
    óóó díky, jsem si myslel, že v tom bude nějaký háček, hned je veseleji, jinak by mě ta cesta nebavila ;)
    Paráda, funguje to. Už jsem ho nachytal ;). Já jen, že tenista má ten obrázek takový pustý, smutný...:)

15. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Pitrýsek47
    Ahoj.
    Píše to : Nachytej dokonalé místo na oslavu. Takže zvířátka, místo, balónky si musíš nachystat sám :music: Hned první řádek nabízí tři úkoly prostředí Venkov, Sváteční náměstí a Městská střecha. Úkol musí být splněn. Najěď myší na čtvereček a zobrazí se ti vybrat. Zmáčkneš a je hotovo.

ašada01 tohle ocenil(a).
  16. jana563

jana563 Dozorce fóra

Je mi líto,ale já s akcemi na Farmeramě končím.I když se občas na klienta dostanu,zas se mi nepodaří sklidit.Takže když náhodou sklidím....zkrátka nemá to cenu a to jsem tak ráda hrála.:cry:

evainfo, Apachie1 a -Jara05- tohle ocenili.
  17. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak hlásím hotovo nakonec 200% víc než dost na tuto akci takže svých 200% z bedny jsem si ušetřil :) Mám ty bonusy teď 2 takže taková jistota kdyby někdy kolo nic nedalo :p A ještě jsem včera díky cca 50-60 PL rozšířil armádu sněhuláku :D
    Včera jsem ještě využil kaštanový řádek dohnal padátka a napěstoval dalších asi 70K pohanky do zásoby :D Brzy bude základ na TOPku :)

Ani jsem moc nepřepěstoval takže pohodička :)

Družstvo samozřejmě taky hotovo :)

Nevím jak ostatní ale já bych chtěl už zas nějakou akci kde bude základ splnitelný pro všechny a pak odměny bonusové navíc pro ty hráče co jsou ve větších levelech. Uvítal bych nějakou wow akci a s dobrýma odměnama kde se fakt budu muset zase snažit abych to dodělal. Toto jsou akce splněný za den když chci :D Samozřejmě ale priorita je aby vychytali klienta a unity i když klient mi jde skvěle a unity jsem teď nezkoušel ale naposledy zas šlo .

@Skali snažil jsem se to zmenšit ale asi to nevyšlo tak se omlouvám nevím kde v malování to mám zmenšit něco jsem udělal a vypadalo to že by to mohlo vyjít ale je to zase velké :/
    @jan.svatek - Já používám toto https://www.imgup.cz/ a žádný problém se zobrazením nemám dříve jsem používal rama obrázovník nebo tak něco ale ted už myslím že je nefunkční :/ Akorát mám problém s tou velikostí no

HA - už jsem na to přišel jsem asi slepej už je to ve střední velikosti :)

@Pitrýsek47 - Děkuju moc a ještě jednou děkuju jsem si toho nějak nevšiml už jsem to napravil ;) :D

18. Pitrýsek47

tenista: gratulace, ale kde máš oslavence, výzdobu, občerstvení? ;)
    Edit: Už je nazdobeno (na menším obrázku jsem asi přehlédl). Nepřehlédl, tenista editoval, díky.
    To si vyhraju, ale napřed musím vypěstovat, umlít a dodat:p

Edit: ja-pe: používají SH,vrtulky, bonusy a čas.

19. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Prosím, jak je možné, že má někdo splněno, když na jedno napěstování bez vody a hnojení je třeba 8 hodin?

davidson00 a hroudov tohle ocenili.
  20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

;) Jednoduše, když se podaří vytočit bonus nebo, jak píše třeba tenista, když máš bonus z bedny, to pak nelituješ využít SH i vrtulky - a je to v kapse. Výnosy na jednu sklizeň jsou mnohonásobné a ještě k tomu sklízíš rychleji - tady to se SH vycházelo na něco přes hodinu, pokud se nepletu.
    Kdo to štěstí nemá (nebo taky třeba nemá dost zásob SH), tak se s tím prokousáváme déle. Příště budeme mít štěstí třeba zas my :).

EDIT: Trochu OT - nesnáším, jak se tečka za smajlíkem klidně přesune na druhý řádek, člověk pak vypadá jak negramot :mad:;).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.