Naprostí blázni do zvířat (24.5. - 30.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Moje babička, když byl syn malý, mi žalovala: Von furt líbá toho hada! jistila jsem ji, že žádného hada nemáme a pak jsem výslechem zjistila, že mladej udělal babičce přednáku o plazech a mimochodem podotkl, že naše želva je taky plaz.xD

2. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

zapomněla jsem dát parfémy a nejdou mi přidat :sleepy:

Vojtíšek84 tohle ocenil(a).
  3. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak toto je naprosto ,,ZBLAZNENI DO ZVIRAT,,,to akoze je BB??,...bieda...bieda a zas bieda...ale co uz, vo vsetkom zas sa nemoze darit...akcia u mna hotova a tym u mna aj BB koncixDvlastne ani nezacalo

nech sa vsetkym dari...pekny dnik

A este by som chcela strastne vidiet upgrade HRNCIARSKU dielnu ORANZOVU..lebo tato qwazi cervena je priam pomarancovaxD

Naposledy upraveno: 24/5/17
  4. mituli

mituli Polobůh fóra

Jo blázen jsem leda tak já že do toho du,nemohla jsem najít tučnáka než mě nakoplo,že bude asi na baha-už jsem z toho blázeno_O

5. olla126

olla126 Pisálek fóra

Mne vôbec bocian mláďatá nenosí, pozbieram, a nič letí niekam do Kambodže.. A zbieram a zbieram dokola, dokola, no bábetká mi ten dlhokrký nechce nechať. On vie potvora, že mám po päťdesiatke a detí mi už nie je treba. To aby som nezabudla, kde ich odložím, ako jedného času povedala Halina Pavlovská.

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Chybí mi 24 mincí na padesátku banánů, tak to odšlechtím zítra. Vzhledem k tomu, co se v tulidomcích objevuje, přijdu jen o 24 trenérů nebo huňatých čumáků. Čert je vem, 10 lv v banánech je pro mě cennějších.

7. blondmary

blondmary Magnát fóra

A mám to za sebou.:) Tučniak a aj tie dielne nepotrebných vecí mám na ploche. Nechám ich trošku popracovať a pôjdu do zabudnutia.:D.
    BB pre mňa tak isto skončilo, nastali SK suchoty.
    tak šup šup idem dopĺňať stodolu :)

8. burds

burds Titán fóra

Akce hotova.Tak při BB budu opět šlechtit pandy do toho hrozného hradu z písku.To snad nejde dodělat.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak jsem postupně utratila asi pět mega za zvířata do úkolů se SK, tentokrát jsem měla žalostně málo, jen 200 kousků. Ale už se to blíží, začala jsem mlít krmivo pro tučňáky. Boxerky a keramika jsou mi celkem u kormidla, když budou, dobře, nebudou, taky tak.
    Burds na ty písky jsem taky koukala a rozhodla se, že to nedám. Pandy nespolupracují.

10. Vojtíšek84

Vojtíšek84 Zelenáč fóra

Ahoj ani mne nejdou pridat parfemi. Neco je spatne.

burds tohle ocenil(a).
  11. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

když v buzidomku otevřeš záložku přehled a klikneš na určitý chov tak parfémy přidat jdou

12. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak začátek začal výborně :D

13. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Vojtíšek - A po otvorení prehľadu potom po jednom riadku vždy klikni na parfém a potom vpravo dolu klikni koľkokrát ich chceš pridať. Ak nemáš hafo riadkov, tak to ide celkom dobre aj takto.

evainfo a burds tohle ocenili.
  14. Manažerka

Manažerka Pisálek fóra

Tak hon za tučňáky se úspěšně blíží ke konci, ostatní mě neberou, mám málo zvířat na šlechtění, SK asi 900, ale není co šlechtit - co je sakryš mochyně? A kde to seženu, já ji nějak nemám :oops:

evainfo tohle ocenil(a).
  15. Vojtíšek84

Vojtíšek84 Zelenáč fóra

Nedělám to poprvé, když řikam že nejdou tak nejdou. Nikdy předtím problém nebyl.

Naposledy upraveno: 24/5/17
  16. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    tak sorry ale mě to takto jde

Naposledy upraveno moderátorem: 24/5/17
  17. sabi32

sabi32 Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    No a na tehle farme mi to jde..problem ma asi cast uzivatelu.

Naposledy upraveno moderátorem: 24/5/17
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, tučňáci jsou nakrmení. S dalším šlechtěním počkám taky na zítřejší den, za mince se dá koupit i SK k dalšímu šlechtění a přeskoky na mojí farmě nehrozí,-)))

evainfo tohle ocenil(a).
  19. stěby

stěby Hvězda fóra

Konečná, vystupovat. Přebytek 1 savčí odznak, zbylo 84 SK na další šlechtění. Přeskoky se skoro nekonaly, dvojité odznaky poskrovnu. Zbytek šlechtěnců pohltil bezedný zvěřinec.

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak tučňák a keramika už jsou na ploše -boxerky oželím není SK;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.