Naprostí blázni do zvířat (24.5. - 30.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Tučňák už je doma :):):)
    Přeskoky se nekonaly :sleepy:
    S dalším šlechtěním počkám na zítřejší mince.
    Všem držím palečky ať se daří.

2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Z 80 šlechtění jen 2 odznaky navíc? To je tedy bída...

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Musím si dát něco na uklidnění, bo mě málem škráblo :D
    [​IMG] No toto o_O Nemám ale druhou...mě tak napadá, že to už tu nedávno bylo xD
    [​IMG] Toto by taky šlo :)
    Ještě jsem tam měla husy, ale jsou to fakt husy, bo skákat prostě nechtěj :eek: Odznaků savců mám asi 11 :) (plazi nula)

Naposledy upraveno: 24/5/17
  4. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Zase super past na hráče, dneska BB, zítra akce na SK + farmářské mince za šlechtění. Díky RT- máte to super vymyšleno, škoda jen, že na peněženky od hráčů. Čím dál, tím líp.

miloun a myš59 tohle ocenili.
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Drazi blazni! ;) Ruzovi pavi opet nebudou - preskocit muze fakt max. mne osobne :D, odznaky vysly na cervene cutnaky, takze tim koncim tva Mana a jdu si uzivat klidu a pohody, protoze psycho natlak na me neplati a nove vyrobny si tak BP muze nacpat do spic :p Dekuji Bohu za svetle okamziky, kdy dokazu byti dospelcem a nemusim mit vsechno ;)

6. myš59

myš59 Vévoda fóra

Budu ráda ,když do konce akce stihnu aspon první do šestého ...málo SK :(

evainfo a blondmary tohle ocenili.
  7. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

asi jsem blbá..pročítam, hledam..ale plazy nemohu dát do šlechtění...nejsou..jak to děláte...:wuerg:..aha lenochodi:(:p

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

9. libakos

libakos Polobůh fóra

tak do 8 úkolu splněno a víc ani ň...dala jsem 3skleněnky a prince a výsledek 1 princ ,no jsem blbka nedám si říct:mad:

miloun, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  10. papulice

papulice Veterán fóra

to není fér,myslí si že pořád budeme blbí a kupovat,nemám na čele jitrnici,superkrmiva po minulé akci ani ne 200 ks a tak sem s tím brzy hotová..takže ahoj...

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ružovku výrobňu vejárov nepostavím jeden šmejda cisársky páv je v nedohľade došli mi pávy.Tak som skúsil do polievky obyčajných pštrosov a vyšiel korčuliar.To sa mi stalo prvý krát že zo základných padlo posledné zviera:D:D.

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám 7 úkolů.8 úkol dělat nebudu nemám SK ;)

tydýtková, skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  13. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj,tuto soutěž s vysokou obtížností jsem zvládla vcelku levou zadní. Měla jsem okolo 500 SK..splnila jsem vše do 6. úkolů,mám továrnu na boxerské rukavice,keramickou dílnu i tučňáka a zbylo mi ještě 59 SK. Dílnu na totemy Tiki, továrnu na plachty a továrnu na skateboardy již mám z minula....kdyby se jednalo o trezor,jsem ochotna dát víc,vláček mi štěstí nepřivezl. O červené stáje nestojím,malé množství superkrmiv v sedmých úkolech lehce oželím,řeknu vám 8 ks to je opravdu odměna a tudíž pro mě tato soutěž končí.Všem přeji pěkný zbytek dne a fajn hru.A teď si konečně budu trochu pěstovat do zásob....a odpočinu si od bláznivého pěstování akčního kvítí.

14. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

U mě akce začíná opravdu groteskně , chamoušů mám málo tak si tak brblám co tam dám,
    říkám si nahlas ,,žáby ,, a dědek který vedle uskává kafátko říká....ano,hoď je tam,to jsou taky plazi....
    no netrefilo by Vás ? :D:D:D

15. JánLalík

JánLalík Pilný autor

tak ja mam hotovo..islo to dobre..preskoky žiadna sláva..jedna zlatá kacka..inač nič moc...

evainfo a blondmary tohle ocenili.
  16. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

Sláva hotovo....přeskoky žádné :)

evainfo tohle ocenil(a).
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, ze 132 šlechtění mám celých pět odznaků navíc, to je terno xD
    Cosi přeskočilo, z 85 chameleoních skupinek jsou fajn tihle dva

ze 47 kvartet tulících se hus potom tahle
    Mno a jdu tam nacpat něco dalšího, ať se to dotulí, než dojedu z práce domů :)

18. jarka112

jarka112 Vážený autor

kerryhill

tak ja som na tom podobne;)splietla som si české "želvy " so slovenskými " žabami " :):):) a napchala ich do tulidomčeka:cry:....a preskok samozrejme žiadny!

19. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

hurá do toho
    některé výrobny mám, tak ty vypustím
    ale, jinak se těším. dá se to stihnout za jedno odpolko :)

evainfo a danielka0000 tohle ocenili.
  20. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Hlásím hotovo :D Tyhle rychlé akce miluju :)
    Hodně štěstí všem...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.