Akce Namrzlé ploutve (11.12. - 17.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Akci jsem dokončil včera, řádek už je taktéž naplněn tématicky vánočními dekoracemi. Soby jsem tentokrát nešlechtil, stačilo, když šli šlechtit minule. Zkusil jsem osly a ryby, jelikož tato dvě zvířata ještě nemám v Polévce s přáteli, tak by se bývalo hodilo, kdyby to skákalo. Přeskoky ovšem nebyly skoro vůbec žádné.
    Ačkoliv jsem už velké balíky kupovat nechtěl, nedalo mi to a prošlechtil jsem nějakých 900-1000 krmiv. S tím novým stylem šlechtění to bylo docela rychle pryč.
    Držím všem palce, aby to skákalo líp než mně...

2. burds

burds Titán fóra

Tentokrát to vůbec neskáče.Stonek mám od rána.Jinak jsem udělala pouze oranžové soby a nálepku.Jinak nedělám škoda šlechtěnců zvlášt když to vůbec neskáče.Běhá to celé nějak pomalu ale to už se tu psalo tak nevím kde je plus asi jen v ušetřené ploše

3. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Do úkolu jsem nacpala nějaké ryby a osly ze stodoly a dodělala to sobíky - no, hned po skončení úkolu pro mne skončil i BB, který stál tentokrát opravdu za to. V rychlosti vyšumělo fůra SK a kde nic, tu nic.

4. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj, díky, mást nikoho nechci, chci pomáhat k dobrému.. Ale nevím, kde mám hledat v tom FAQ dekorky, které nejde umístit do stonku. Jsou někde vypsané všechny zvlášť? Kde? Můžeš mi dát link, prosím? Díky.

A k novému šlechtění do úkolů - v noci jsem klikala "hotové" domky ručně.. a byla to hrůza.. Dříve to šlo ručně docela rychle. Teď jsem musela čekat asi 20 vteřin nebo víc po každém kliknutí na zelený čtvereček, než to vůbec naskočilo a ukázalo se mi, co jsem získala (taky žádné terno, většinou jen genetika - dříve to u mě bývalo lepší s těmi přeskoky)..
    Předtím, když jsem "sklízela" domky kombajnem, tak mě zarazilo, že jsou všechny v jednom rámečku - s posouvátkem. Takže screenování po 4 ks je obtížnější (víc jich najednou vidět není). Ale aspoň to bylo rychlé. Teď, po jednom to bylo v Google Chrome strašné.. Jestli ta rychlost či pomalost záleží na prohlížeči... :(
    (Tak ne, už jsem četla od bbowlinga nebo koho, že to dělá flash player..)
    Teď jsem sklízela farmu i Baha - a na dárek v kalendáři zapomněla. Takže jsem ho aktivovala až pak, aby snad nepropadl.. bojím..
    Obě dekorky už mám... Ještě stonek...

Julinka11 - o jakých růžových pilulkách píšeš??

Naposledy upraveno: 12/12/15
  5. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Šmajchlkabinet funguje jak má a já jsem nadšená. Došlechtila jsem večer, šlo to úplně suprově. Dokonce i přeskoky se konaly, padl mi dvakrát ohnivý osel. To je snad největší přeskok za dobu, co hraju. Přemýšlím, co s nimi. Asi si je schovám na příští rok do TOPky, mají protihodnotu každý 690.000.

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Na toho blba pozor, aby jsi nedostal BAN za napadení hráče ..... :music::p
    Domek jsem sice pochválil, ale to náhodný číslo tedy při přestavbě dostalo pěkně za uši -.- Za chvíli budeme rádi, když dostaneme aspoň základní zvíře zpět, protože už nebude padat ani ten šlechtěnec.

7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj JMJH,
    přímo vypsané, které dekorky jdou do stonku není, ale u každé dekorace je psáno, kam jde která umístit, tedy v případě, je-li daná dekorace pro FAQ již zpracovaná.

8. olda50

olda50 Perspektivní autor

Tak hotovo ale ty přeskoky nic moc.Spotřeba SK dost velká.:p

9. Filipov

Filipov Pilný autor

Taky hotovo, stonek spuštěn, SK na nule :p -
    - tak se budeme těšit na příští BB, třeba do té doby poopraví genetiku
    xD xD xD

10. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojte. Akcia dokončená. Idem aktivovať stonku. Ostatným veľa šťastia v súťaži.:)

11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Ahojte,

akcia hotová, len to šľachtenie, to vyzerá, že tam niekto nastavil spätný chod xD.

12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak mám také úkol hotový, ale kdybych neměla šlechtěnce v zásobě, tak nevím, nevím. Domek se mi moc líbí, s kombajnem to jde velmi rychle, ale náhodné číslo přeskoků je nastaveno hodně nízko. Z asi 150 tulidomků jsem získala jen 6 šlechtěnců o dva řády výš, jinak genetika. Ani návratnost základu nebyla nic moc, většinou jen 2 zvířata.

13. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

Nechápu farmáře, kteří tu opět bědují :- ((((( ježiši, tak kliknou vícekrát po dozrání. Oco jde ????? Vždyť je to hra.. co mají z toho, když na všechno chtějí pomocníky a honem honem, ať už jsou tulibudky hotové a sklizené.. Proč ??? Hamty, hamty.. :mad::mad::mad:

14. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj nezmarka.cz
    Děkuju. Takže abych si to vyhledala, někam vypsala a potom nezapomněla, kam jsem to napsala a kde to mám schovaný.. Uvidím, jestli to zvládnu.. Škoda, že to nemáte všechno vypsaný u toho v jednom odkazu..

K akci - Noví sobi vyšlechtění, přeskoky nějaké byly, ale buď moc vysoké (takže je škoda je tam dávat, když ten zbytek propadne), nebo jen málo nízkých.. Takže - stonek a nálepku mám a další musím nechat být, protože jsou to příliš velké nároky a z BB je málo potřebných šlechtěnců do úkolů na splnění celého úkolu.. Kupovat SK za reál nemůžu.. Zatím ještě šlechtím, dokud nějaké mám...
    Kupony s pomocníky ještě nějaké mám. Hodinové sice už nemám, ale ty vícehodinové ještě ano.. Tak uvidíme, co skončí dřív, jestli ty kupony, nebo celá Farmerama..

Gratulka všem, co zvládli celou akci. Taky jsem měla nějaké šlechtěnce z dřívějška, ale nebylo jich tak moc, abych s nimi pokryla všechny požadavky tohoto eventu..
    Přeji všem pěknou 3. adventní neděli

kutílek1929, Trepifajksl a babako tohle ocenili.
  15. Mísankov

Mísankov Rádoby autor

Hezký večer,tak hotovo,přeskoky nic moc,snad příště.SK mizelo rychlostí ptáka.Jinak nové šlechtění super,šlo to raz dva.Kdo ještě šlechtí,přeji šťastnou ruku..

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, nechápu co tím chtěl básník říci:eek: samozřejmě, že klikneme 2x nic jiného nám nezbývá, ale šlo o to, že ruční sklizeň byla jednodušší než teď, čili pro nás krok dozadu (při sklizni)
    jsem pořád farmář, který se kochá východem a západem slunce, raději sklízí kosou než kombajnem apod.;) jen pro tu radost ze hry
    chápu a toleruji i druhé farmáře, kteří mají jinou taktiku

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný pozdní večer všem :) tak poslední dva dny, když je zrovna taková akce :p jsem chodívala pozdě domů z práce, že jsem chtěla šlechtit až v neděli i s úkolem, ale sem to nevydržela a pustila se do toho teď večer .
    V tom v novém "obr-šmajchl domku" to šlo tak rychle, že jsem ani nestačila sledovat, co se tam děje xD :D ... SK fuč a že ho bylo o_O.. zvířátka taky fuč a můžu tam jít akorát jen poklidit a zamknout :D. Úkol komplet hotový, stonek ve fazolce [​IMG]
    :p a do posledního kousku SK jsem doufala, že dám něco extra do "polévky s přáteli". Získala jsem jen 3x oslí král a 2x ohnivý a jinak ob přeskoky i u jiných zvířat. Ale proč se divím, je to přece každé BB :eek: a vždy si říkám, proč jsem je raději nenaházela na trh :D ..

18. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer, ja som si akcičku potiahla do toho, ako som chcela. Oceňujem bordel-domček, len ma mrzí, že tieto nové veci dávajú počas akcie. Bolo by dobré najprv to vyskúšať, a potom spustiť akciu. Hrozne to sekalo. A u mňa nie len domček, ale celú farmu. Aj keď som priebežne čistila, znovu načítavala, bolo to o nervy! A koniec- koncov trvá to doteraz. Prosím RT, aby skutočne trochu aj mysleli. Veď by isto nebol problém vyskúšať nové veci 1 - 2 týždne pred akciou.

19. taraba

taraba Rádoby autor

Tak nemohu díky zpomalení farmě vůbec, jedna plocha 10 restartů nejméně, přišel jsem o dráčka, vrány, a z dárku 100% bodů nemám, nic, co dá farma k náhradě, že to opravují technici, to ji řeknu jasně - mají to rozbitý, a farmu skoro vůbec nefunguje, nemohu ani poslat dárky, jako fantasirama. Půjde to celé do háje. Kdyby farma měla dodržet za všechny problémy co způsobili, a znemožnili hraní, a další tak já jsem přes level 100. >:(

9klárka9, evainfo a babako tohle ocenili.
  20. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

LubicaKrakova taraba

Nejsem žádný ajťák, abych dokázala posoudit, kde je problém, ale myslím si, že nemáte pravdu. Řekla bych. že je vina na vaší straně.
    Mně se hra mírně zpomalila jen při druhém kole šlechtění, když jsem vyzvedávala šlechtěnce. Ale stačilo použít tlačítko F5 a bylo po problému. Jinak žádné zpomalení nebo dokonce sekání nevidím. A to mám noťas s konfigurací pro kancelářskou činnost, žádné nadupané dělo.
    Být to hrou, problémy by se projevily plošně nebo ne?

Medvánek
    Díky za info, ofiko jsem nečetla. Ale neumím si vysvětlit, proč se to u mě neprojevilo. Skutečně jsem jiné zpomalení, než u zmiňovaného šlechtění, nezaznamenala. Leda by mi hra šla zpomaleně pořád. xD

Naposledy upraveno: 12/12/15
    Borek51, Trepifajksl a babako tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.