Nadúroda na BAHAMARAMĚ! (26.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/3/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jedu casovku, na tulicosi zatim nedelam, ale koukam ze pro casovku na vinnou revu musim dat tri otocky... no ale i s hnojem je to 32 minut a je na to hodina... tak dumam, neco dava alchymista, -% casu, ale +3 je do diamantu, +1 je jen na farmu... nebo je neco +1 do zlatyho na tu revu?
    Asi aktivuju bonus sklizne, nebo booster, to se uvidi...

2. žufánek

žufánek Rádoby autor

Skali děkuji mnohokrát za pomoc,pá

Skali tohle ocenil(a).
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

žufánek - není zač, rádo se stalo :)

Tassadar11 - tropic colada a kouzelný lektvar (na vinnou révu) :)
    tropic Colada.png kouzelný lektvar.png

njklmn, Apachie1 a Peto121 tohle ocenili.
  4. Čonkin

Čonkin Rádoby autor

No jdi do města klikni na dilnu vlevo dole a potom si najdi tuleně a nech si postavit tu vyrobnu , pokud maš vše potřebné a pak ji umístíš kdekoli na Baha

5. Tassadar11

Skali : no do diamantu nanic, kdyz probihala soucasne i Desivka, do stribrnyho zkraceni, coz 4% teda na tri sklizne neni moc, kdyz je na to hodina... tak jsem nakonec hodil ten bonus +100% na kytky do zlatyho a dalo to jak bonus na Desivku (skoda ze jsem na vzpomenul az par hodin pred koncem), tak i je po problemu s casovkama... ted uz jen tu tulikytku, no na noc dam prvni davku...

Peto121 tohle ocenil(a).
  6. Skali

Tassadar11 - njn, já časovky dneska nedělám. Děsivka skončila, takže zítra budu mít volné pole působnosti. Zatím pěstuju v klidu jen toulitku a postupně vyhazuju z baha nepotřebné věci a dělám si více prostoru na políčka.

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  7. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

ZDravím kde vezmu tu toulitku?

8. Skali

pinda-ada - také zdravím. Toulitku si aktivuješ v 6. místnosti starověkého opičího chrámu za zlaté banány a poté již koupíš semínka normálně na Baharamě v semenářství ;)

9. tatusa2

tatusa2 Pisálek fóra

Prosím kde najdu Parní saunu? nemám ji dik

10. Skali

tatusa2 - akoj, mrkni TADY (klik) ;)

11. tatusa2

tatusa2 Pisálek fóra

Moc děkuji to mne vůbec nenapadlo hezký den

Skali tohle ocenil(a).
  12. Skali

tatusa2 - za málo :)
    Také ti přeji hezký den

13. Tassadar11

Bonus jeste pusobi, takze toulikytka pekne pribyva, i kdyz ji mam stale 10 kusu jak dodavam... ale obe zaplaty na Bambusovou chysi mam, takze prakticky hotova akce, ted uz jen v tech ukolech "doklusavam"... jo a prvni ukol nema smysl, dostat par ZB+PL fakt nestoji za ty suroviny...

14. Maja6262

Maja6262 Pisálek fóra

Dobrý večer,prosím proč se mi nezobrazuje rostlina toulitka na tržnici a ostatní dvě rostliny ano?

15. Skali

Maja6262 - dobrý večer, toulitka bude na trhu obchodovatelná až po skončení akce Jarní haraburdí ;)

16. Maja6262

Maja6262 Pisálek fóra

Moc děkuji,přeji hezký večer

Skali tohle ocenil(a).
  17. Skali

Maja6262 - za málo, také přeji hezký večer :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.