Na červeném koberci (21.4 - 26.4.2022) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/4/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Richards76

Richards76 Expert fóra

Akcia komplet hotová. -200SK, ale odmeny štedré, až sa teším. Z pikoliek čarovný klobúk, 2xgénius, kytica kvetov,
    tanec listov, vílí prameň, plácni červa, nemŕtvy poklad, kvetinové melódie, nasprejovaná kvetina(celkovo 8), a prvý JACK(jupiííí).

2. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Včera vyskládané 23ks Piccolo bedny. Konečně po letech farmaření florenovník, hnedle 2x ;) Moji první :inlove:

3. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Zvěřina se mi nějak utrhla ze řetězu a tulila se jak divá...po přejití celého červeného koberce mi zůstalo celkem 102 odznaků .Příště si na ně dám většího majzla :D

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) kutilka70 velká gratulka za hezkou nadílku ;) a já tedy skromněji 2x vílí pramen, 2x kouzelný klobouk, nemrtvý poklad, věčný lov a tanec v listí. Jsem spokojená, mohlo to být i horší :p

5. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj
    něco málo z picolek a super stromky za *javor c,2x mandlovník,voskovník,strom přání a jedině snad dřezovec potěšil.

6. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak taky hlásím úspěšné ukončení akce..... Je pravda, že mě trochu zaskočili šlechtěnci, protože jsem v rychlosti koukla na dodávky a nevšimla si druhé kolonky.... Tak vím, že mám příště lépe číst :eek:))))
    Všem co ještě šlechtí přeji úspěšné dokončení akce a všem hezký a pohodový víkend :eek:))))

7. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Tak ja som mala hotovo hned 1den,vedlajsiu bosorku som si nechala na vikend,lebo moj notas bol spomaleny ako slimak :cry: a tak som ho zverila do odbornych ruk ;) cistenie nepomahalo :mad: Este ze sa da hrat na mobile ale poviem Vam,ze obdivujem tych co na nom frcia stale,mne stacilo 2dni:oops: No uz frci ako strela ;):p Picolky som vyhodila a rano uvidim ci aj ku mne najde Florenak cestu alebo aspon jack ;) Pekny vikend Vam prajem :)

Tak ten florenak este stale nenasiel ku mne cestu :cry: aspon Jack mohol vyskocit :mad: No tentokrat ziadny vilik nebolxDxDxD

Naposledy upraveno: 23/4/22
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pikolky teda nic moc.Začnem těma horšíma.
    1x kouzelný klobouk,2x tečkovaný deštník, 1x květinová melodie, a ty vůbec nejhorší: 2x jackův dárek,1x postřikovací umění a 1x florenový strom!:wuerg::mad::cry:xD
    Prostě super!!!!!8)

9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Jsem zvědavá - Florenovníky padají o106, tak jsem na plochu vyhodila 14 piccolek...

Edit:
    2x klobouk, 2x plavbózní zábava, 2x Pogo show, 2x deštník, pěstitel, plácni červa, křeččí past, Ingrid, medvědí kámoš, kytice...

Fakt tomu nerozumím, otevřela jsem už nejméně 100 Piccolek a ani jeden Florenovník!:cry::cry::cry:

Naposledy upraveno: 23/4/22
  10. anvan

anvan Dozorce fóra

Akce kulový blesk, pohoda.... a pikolky?
    Deštník, křeččí past, 2x pogo, pěstitel, plavbózní něco a potěšil alespoň klobouk. Jinak gratuluji všem co se dočkali floreňáku. Já se ho snad nedočkám...:sleepy: Ale vždyť hraju teprve 12tý rok, že jo...;)

11. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

Tak z piccolo bedne mám zazracny klobúk. To je asi moje aktuálne maximum z tejto akcie keďže po viac ako 10 rokoch to musím trochu rozbehnúť.

12. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Dnes som to dal aj ja,preskoky,samozrejme žiadne a picollo uvidím,ešte mi na ploche dozrieva nejaká burina. Ešte že na mňa RT myslelo a dalo mi BB aj dnes. :p

13. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Hotovo. Největší problém jsem měla s obojživelníky. Mám jich chronický nedostatek. Na přeskoky jsem měla štěstí - ze základu cirkusová panda, zebra žába, tropický papoušek.
    Piccolo bedny dám na plochu až se mi uvolní místo. Stejně tak tajemnice. Jak to čtu, tak florenové stromy padají - že by se chystala měnová reforma na farmě, že tak rozdávají? :p
    Z neonek kočky a ryby.
    Jsem spokojená. Jen pro kolenovrty (a nejen je) měli dát slevu na šlechtění. xD:p

14. lenak67

lenak67 Pilný autor

hotovo, uvidíme co bude v bednách atd....přeji všem hodně štěstí....a jdu otvírat dárky...

15. law222

law222 Rádoby autor

Ahojky,chci se zeptat k čemu je dobré dělat dočasný úkol a už vůbec jsem nepochopil k čemu je dobrý ten popcorn.Díky za radu.

bačkora85 tohle ocenil(a).
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

law222 - ahoj, v dočasném úkolu lze získat právě ten popkorn, který pak můžeš dodat po jednom na pravou a levou stranu a získat tak bedny s neonovými výběhy a pokračovat dál v plnění akce

bačkora85, -Jara05- a maribeja tohle ocenili.
  17. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj přeji hezký víkend ,obě akce včetně sezony hotové,ale co se týká tajemna vše skončilo v liště samé staré vykopávky typu oranžový bobr,zebry,uhoři a podobně ,ani jeden dikobraz a nebo kakapo ,takže vše skončilo v liště jako spolu s tím tajemno koupené za real,z pikolek nebylo také nic závratného ,jen v sezoně konkrétní strom a kakapu.Odměny moc neřeším,ale občas zamrzí moje farma má od začátku co ji hraji smůlu,a to už je pořádných pár let od roku 2012,ale jsem nad věcí jsou jiné věci ,horší než pár omalovánek,i když je hraji ráda a s chutí

18. kamienka

kamienka Aktivní autor

Ahoj, prosím vás vie mi niekto povedať ako sa dá šlachtiť za 1SK ?

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

moncicak7070 a -Jara05- tohle ocenili.
  20. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak i já mám hotovo, ale z beden opět florenovník nikde, nemám na něj prostě štěstí

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.