Návrat recyklovacího automatu (31.8. - 6.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Ahoj,zdravím velmi pěkně.
    Krásná a hlavně rychlá akce,na 19-tý pokus mám aktivní stonek,do protihodnoty jsem dával produkt - Papouščí pírka,šlo to krásně jako v předchozí akce tohoto druhu,
    ještě se mi podařilo dvakrát získat 15% Bz a jiné krásné odměny,všem přeji ať se zadaří získat vše potřebné.Hezký zbytek dne a příjemnou hru.;)

student2002 - Ahoj, na jakékoliv ploše dole uprostřed je taková zelená šipka,klikni na ní a zobrazí se ti odměny.

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Na poprvé byl stonek, dekorka "raketová věda" šla hned potom ... ale pak to drobet trvalo :D ... néé textilních mlýnů mám 8 :p...
    [​IMG] :p dobrý, ale teď nechápu narvaný recyklomat a nejede :eek: ... sem právě utratila 635 baterií, mám dvě dekorky, stonek, bonus, BZ a KR ... tak musím čekat na baterie:D ... to bude napínavé a všem držím palečky ;).

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Řádek řádkuje, naplnila jsem 4x a jela jsem vše a nebylo to 10x. Chybí už jen nálepka a když nebude, nic se neděje, bo už mi jich plno schází a vůbec za nimi nechodím ;)xD

4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Škoda, že není v odměnách Králík Hopsátko xD V minulosti to bývala velmi plodná diskuze ohledně této odměny :p

5. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Už mám zaplněný stonek!! Hurá! Ještě tak získat jezevce a jsem spokojená... ;)

6. koljan74

koljan74 Aktivní autor

...klasika, zase jen krejcary a BZ, 260 baterií vyplácaných...

petaM2001, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  7. -frida1976-

-frida1976- Pisálek fóra

Ani tomu nemůžu věřit, ale stonek + dekorky do něj se mi podařilo získat asi na 12 pokusů :D. Tak teď se ještě budu snažit o jezevce.

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova ;)

9. pistule

pistule Pilný autor

Ahoj, jsem zklamaná, stonek byl hned, ale vyplácala jsem asi 1700 nublonů, po desetitisících karafiátů, clausen a mandlí a SK nikde. Nublony došly, budu čekat, až napadají. Jezevce mám, ale to SK mě bude mrzet, když tentokrát z akce nezískám ani jedno. Ještě mám před sebou pár dnů, třeba sedne štěstí i na mě.

10. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Takové akce beru pořád do hodinky hotovo a pak se věnovat tomu svému;););).

11. Loublancmajeste

Loublancmajeste Pisálek fóra

super akce, moc chválím!
    Stonek už mám, ještě dekorku m a s ale jezevec už bydlí! :)

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak ty bonusové odměny by mě zajímaly, se neukazují.
    " ...
    bonusovou odměnu při 9 pokusech recyklace za sebou, při 10. pokusu hráč získá bonusovou odměnu se 100% jistotou. Samozřejmě lze bonusové předměty získat i pří dřívějších pokusech ... "
    Se píše 9, či 10 pokusů za sebou. To znamená, že když mezi tím získám dekorku, se ty pokusy před ní ruší. Utratila jsem asi 650 baterií ... Mezi dvěmi dekorky jsem měla hodně BZ a KR, ale ne deset ... na tu poslední mohu čekat hodně dlouho bez bonusu. Hodně chytré :p ... tak sbírat a čekat :p .... mě ten přidaný bonus byl hnedka nějak divný xD. No co, uvidím ... kupovat jejich košíky nebudu a snad se poslední dekorka zadaří :p .... je přece času dost ;)
    Pokud se mýlím, mě opravte :)

Naposledy upraveno: 31/8/16
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Stonka by bola dekorky raketová veda a teleport tiež,ešte U-rampu.Ani na jeden pokus SK ale 6 x 12 hod.kupón to poteší.Nie sú batérie tak počkám kým ich nazbieram,ale dnes už nebudú,keď že som zasadil brokolicu a na Baha čajot či čo to je aká zelenina.

14. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Bezva, tak hned první výhra stonek :oops: tak teď ho musím naplnit a baterií moc není :cry:

15. LookAtMyHorse

LookAtMyHorse Rádoby autor

Taky první výhra stonek. Ale dekorky jaksi nevalí. Jde nějak zpětně dohledat, co jsem vyhrál zatím? Taky moc nechápu ten jackpot. Kolikrát tedy musím vším zatočit abych měl jistotu, že dostanu všechny dekorky?

GordonSargent, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

evainfo - úplně na konci popisu akce na první straně se píše, že na oba bonusové dárky je zapotřebí maximálně 20 pokusů.
    Při smůle smůlovaté musí mít tedy hráč 3 x 20 pokusů. Ale stonek dostáváme hned jako první, takže u L pak stačí jen 10 pokusů na získání dekorace. No a kdo má štěstí obrovité, tomu stačí na kompletní stonek 3 x 2 pokusy :D A k němu bude mít ještě textilní mlýn a nálepku.

Naposledy upraveno: 31/8/16
  17. majina13

majina13 Pisálek fóra

Lidičky nebudete tomu věřit, ale do 3 minut jsem měla stonek i veškeré dekorky :)

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak na jedno naplnění sila mám lípu, textilní mlýn, stonek a 2 dekorace, drobností nepočítaně (tedy, já to nepočítala ;)). Teď došly baterie, tak budu pokračovat zítra. Prima akce :)

19. Levlef

Levlef Baron fóra

krakoramaja - ano, ale jen ve velikosti S, ne? Maximale tedy 40 pokusu, ne 60 :)

20. burds

burds Titán fóra

Tak mám stonek,2 dekorace,textilní mlýn/ten nepotřebuji chci jezevce/.390 baterií v háji a 1 dekorka a nálepka chybí.Tak uvidím zítra.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.