Návrat recyklovacího automatu (31.8. - 6.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

jezevec stále nikde... no, budu doufat při OaD, že pár šťastlivců ho pustí. Rvu tam baterky jen proto, že je prostě mám a co s nima po akci... škoda no.

2. martina19751

martina19751 Analytik fóra

skalara.v

gratulka, ja taky porad ciham jeste na brachu a zatim nevylezl

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Skalárko ... bych ti vrtačku popsala, ale nepravdivě :D protože ty moje jsou nějak divně zbarvené, mech z nich škrabu každý den
    a když jsem podle návodu zastrčila tu dlouhou část do zásuvky, mi to vyhodilo proud na celé farmičce i s mým počítačem xD :D ..

4. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

ahoj měla jsem velké štěstíčko mám stonek i dekorky děkuji za posílání baterii opět bez Vás bych to nezvládla :inlove::)

zatím jsou v parku než si odemknu stonek

5. hrobinh

hrobinh Perspektivní autor

Tak konečně jsem dostal jezevce. Můj na farmě dostal brášku. Šli by spolu do domku, ale musím nejdříve navštívit OBI až budou vrtačky v akci. V Obi člověk alespoň ví do čeho jde.

6. *dareba1

*dareba1 Rádoby autor

Hurááááá,už mám taky jezevce.Konečně se zadařilo :)
    Přeji všem ať se taky zadaří....

7. martina19751

adrianka132

obrovska gratulka

a vsem tem , kdo ziskali jezevce taky

8. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak dělám to podobně jako Casey27, v tahu tak 30, 40 pokusů M a jezevec nikde. Teď šetřím na závěr, ten patří mistrům, mám 773 baterek ještě něco do zítra přibude (sice nemám kaštanový řádek a nepáchla jsem do skleníku, ale dobře mi to padá z chlívků a mám všude chlívky), což je zase na těch 30 - 40 pokusů. Zkusím pak spodní lištu blejsknout, ale hrozně blbě se mi roluje, snad to bude celé.

Moc děkuju za zaslané baterky, zítra ten recyklomat zavařím a jezevec bude muset ven, aby neuhořel!

9. xanda1975

xanda1975 Pisálek fóra

Akce docela v pohodě stonek jsem měla hned a jezevce mám 2 :) Fajn bylo že se nemuselo nic sadit :)

10. martina19751

flexka

no dobre jsi to vymyslela, snad opravdu vyleze, chudacek jeden
    jen aby za nim nezbyla jen ohniva cara, jak bude pelasit do lesa

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Zelenamys, však já se vůbec špatně necítím! Je pravda, že píšu maximální dosahované počty, ale to nic nemění na tom, že by to mohlo být horší. Jen jsem to psala ve vztahu k tomu, že jezevci je to fuk. ;) Moc ti přeju, aby stonek dopadl, s pěstováním do úkolů tě i chápu, já jsem v tomto tedy jednala pragmaticky a nakupovala jsem pro hvězdy na prales a legendu, ale třeba akce, které jedou ze stodoly (ve které já moc nemám a tudíž já jedu z trhu), mi radost nedělají z podobného důvodu, necítím extra potěšení splnit akci prodejem svého a nákupem jiného zboží. A třeba plody stromů nakupuju bez skrupulí, některé nemůžu napěstovat vůbec, když stromky nemám, jiné bych s jedním kusem stromku pěstovala roky, tyhle úkoly jsem plnila přednostně, jinak si taky ráda pěstuju do úkolů svoje, i když mě to zpomalí. Pořád mám potřebu si užívat tu hru, nebere mě tolik farmářská čest, asi proto, že si uvědomuju, co všechno jsem nesplnila už tím, že jsem tu hru prvních 5 let neznala a nehrála :D.

Edit: Doskákaly mi nějaké příspěvky,
    Flexka, vidíš, mně to z chlívků skákalo mizerně, měla jsem je prvních asi 36 hod. na půl ploše divošky a sklízela jsem je ručně, abych viděla počty, bylo to tak slabé, že šly z plochy. To je ta různorodost farem...

Jinak vrtačku taky žádnou nikde nemám, nemůže to být tím, že nemám žádný zvěřinec? :D (Pardon za utahování, já jsem z toho jezevce celá zpitomělá, kde se může courat? Nemůže tam třeba ještě nastydnout???)

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

adrianka132 ... moc gratuluji ke stonku, jste s babičkou skvělá dvojka :inlove: a určitě svojí trpělivostí jste příkladem pro jednoho hráče, který už svůj nedávný komentář zřejmě smazal :D. V blížící se O+D ti moc ráda pošlu jednoho zvlášť vychovaného jezevčíka, který si při ranním čajíku čte jenom pohádky [​IMG] a prohlíží obrázkové knížky :p ...

13. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Přeji hezký den,

ach, ty náhodné akce. Ach, ach, ach...
    Stonek mám, ale opakované padání mincí a zkušeností je už poněkud fádní. Ani to superkrmivo nemám, natož jezevce. No co už, časem dorazí ;).
    Gratuluji všem, komu se zadařilo:).

14. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

ahoj, hurá hurá, taky dorazil, už jsem začínala pochybovat, že to dopadne, ale stal se zázrak a mám konečně jezevce..........držím pěsti všem co po něm ještě touží :) ať to taky dopadne

15. ester7791.

ester7791. Rádoby autor

Ahojte . :)
    Tak mne to nedalo skúsila som to znova 47 pokusov a jazvec nikde . Baterky došli a trpezlivosť dochádza tiež . Ja tak strááášne chcem toho jazveca . :DDDD
    Prajem vám príjemný aj ked u nás upršaný deň . :)
    Do sfarmárčenia . :)

16. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Jsem s akcí spokojená,stonek fachčí a padli i dva jezevci,takže je teď mohu dát do zvěřince,neb dva jsem měla.Vždy jsem polemizovala co k nim dát,protože mají divnej čas a teď nad tím nemusím špekulovat.Ať se všem daří dosáhnout toho,po čem toužíxDxD;)

17. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Zřejmě systém usoudil, že 2 jezevci co mám mi stačí a z této akce mi ho prostě nedá...naděje umírá poslední, třeba na mě jeden zbyde...:music:

18. faisth

faisth Pisálek fóra

Ahojda,ke mě po tolika pokusech jezevec také nedorazil a už nemám odvahu zas to zkoušet a krmit recykl,který mi dává odměny jako dýňovku a podobně ,všem co měli štěstí a jezevce získali graruluji :)

19. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Zázrak se nekoná, ten mrcha jezevec nepadne a nepadne :mad::cry::(
    Samé BZ a KR , sem tam marmoška.
    Dcera má 2 tak snad půjde jeden mamince darovat.

20. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, krásně zataženě je tady na jihu, do toho občas i zaprší, takže ještě pár takových dnů a pak troška sluníčka houbové hody mohou začít. Naklepal jsem si kosu, vyspravil nůši, takže mě houbobraní nezaskočí. Dnes mi padla první dýňovka, ale jezevec nikolivěk. Zjevně si někde s vrtačkou buduje noru - asi podle obrázku, co tu dala tazvenuse. To jen, aby jste věděli, kde jsou vrtačky a Vaši jezevci. Tímto se hlásím do Klubu čekatelů na jezevce. ;)xDxD
    Trpělivost přináší růže, jak praví známé přísloví, ale třeba se jednou splete a přinese i toho jezevce. A když ne teď ,tak určitě někdy příště - nějakou tu motivaci do dalších akcí přeci musíme mít,že? To by pak nebyl ten správný adrenalin...... no a kdyby nestačil, tak bungee- jumping to umí taky pořešit.
    Takže blahopřeji úspěšným a čekatelům držím pěsti, ať mají na jezevce štěstí. :):)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.