Návrat recyklovacího automatu (31.8. - 6.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Preceja

Preceja Mistr fóra

Mám jezevcééééé!!!!! Asi na 60. pokus, ale je.

2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Páni, gratulace všem obohaceným o jezevce, to se tak pěkně čte při pondělku :)
    Já jsem ráno měla baterky na 4 pokusy, 2xBZ, 2xTBZ... A já už vím, ten můj se SCHOVÁVÁ. Cca 45 pokusů v M.

3. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

už třetí den dávám jen střední možnosti,aby padl jezevec, nastavený to mají jak, že prostě nepadne???? Dokola jen samý blbosti :(

4. nechci22

nechci22 Pisálek fóra

jsem ,,zatím,,mírně rozladěný z 60 pokusů v M a ani 1 jezevec jen samé BZ+ krejcary,tak by mě docela zajímalo jak někomu může padnout i několikrát to mi fakt hlava nebere

5. hullk1

hullk1 Stálice fóra

akce na dekorky asi nebude jen samé věci jenom tohle nebude moc akční protože dekorka v losovaní není dělam 10 15 25 a nic

6. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

olivka1180: Ahoj, nevím na co ho nalákala Twin ( a raději ani nedomýšlím ,-D ), ale já to prostě "nedrobím".... počkám až mám na víc pokusů naráz. Příjde mně, že jsou pak ty odměny pestřejší ( od všeho něco), než kdybych to dělal třeba 2x denně po 10 pokusech ,-D A hlavně pokud by tam nebylo co chci, tak se nase.. jen jednou a ne X-krát za den ,-D

7. martina19751

martina19751 Analytik fóra

Casey27

obdivuju tvou trpelivost s cekanim, az napadaji baterky, to ja to tam rvu hned, protoze proste neodolam
    ale zase mas pravdu, ze ja se nas... nekolikrat za den, haha

8. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Casey27, teda klobouk dolů, načisto mi padla brada o_O
    A jenom jedna dýňovka!! To není možné xD

9. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Ahoj, tak já se asi budu muset smířit s tím, že jezevce získám až už i na trhu bude za pár šupů. Mám to tak vždycky. Ještě se mi snad nikdy nestalo, abych získala TS nebo TCH dokud má nějakou dobrou cenu na trhu. Většinou to u mě jistí až akce, kde to získají skoro všichni a tím to ztratí na ceně.
    Sázím, sklízím, sypu do zásobníku ... ale jezevec z nory nechce. Se mu ani nedivím, v tomhle počasí. Ještě že bez jezevce se dá žít :D

10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

martina19751: Ahoj, ty neznáš staré farmářské přísloví... Trpělivost jezevce přináší? ,-D Samozřejmě nevím jak by to dopadlo, kdybych dával pokusy třeba po 10 s větším časovým odstupem, ale za tu chvilku co hraju Farmu jsem si u sebe vyzkoušel, že dávat něco po pár je marnost. To stejné i u TCH, TS z akcí..... dám vždy až mám nasbíráno třeba na celou plochu a pár slušnejch kousků se tam vždy najde ,-) Když jsem dával po pár, tak prd a šišky. Mou náhodu musím přebít množstvím ,-D A hlavně nejsem nasr.... X-krát, ale jednou celkem spokojenej ,-)

olivka1180: Pokud ti nepadne a nemáš už domluveno, tak při OD (je za chvilku) u mě jednoho máš ,-) Jj dýňovka jen jednou, ale recyklomat dostal důtku s výstrahou ,-)

Lubin72: Ahoj, měj se fajn a hodně štěstí v jiné hře ,-D Vrtaček mám 0 (nula) a jsem v klidu ,-)

11. rampusak

rampusak Veterán fóra

Už jedu jenom za 10 tužkových a dává to ne BZ ani BBZ ani krejcary ale 3x 40SH, hodinové kupony a 1kus párty tóča. Není co točit a když tam náhodou něco je tak jsem těsně vedle. Baterky vyberu všechny, na co je skladovat, zase až za pár let? Ee, beru dokud je teď. Je z čeho brát, rvu tam kumquat, aspoň se uvolní stodola, prales je doslova narvany a 856 ks na naplnění recyklomatu stačí. Kuponky jsou bezva, padl i za 25 ale na to sklízení stačí i hodinový. Bylo i nějaké BZ% na 24 hodin, už podruhé. Tak akci dojedu, to SH není marný.

12. Mikešovo

Mikešovo Zelenáč fóra

Taky mi padají jenom BZ a blbosti kolem...jezevec ani jeden. Nemám čas sedět u hry celý den a dávat peníze za toto opravdu nebudu.

13. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Casey27, tak já to tak taky budu zkoušet. Vždycky si ty tajemnice šetřím a dávám je po jedné a pak mám zkažených třeba i několik dní :D
    Tak to možná začnu praktikovat jako Ty.... jestli to teda vydržím :p
    A moc díky za nabídku jezevce, moc si toho vážím. Ale stále doufám, že se zadaří. A když ne, tak mám slíbeného.
    Každopádně jsi moc hodný. Děkuji. ;)

Edit: I já mám vrtačky na nule

14. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Casey27: Bodejť, kdybys měl vrtačku, ještě bys třeba musel něco dělat ;)
    U mě stav jezevců i vrtaček 0 ... a nejspíš i lecčeho dalšího ... už ani moc nesleduju co všechno je nového, protože mám beztak půl roku čas, než to ke mně dojde :D

15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Casey27, ty provokatére :D. Můžu se zeptat, jak dlouho ti trvalo sehnat baterky na tvých ranních 64 pokusů? Já totiž denně seženu max. na 10 a musím říct, že i to hlavně díky neustálé přízni posílajících hráčů, bez kterých bych neměla ten počet pokusů, který mám za sebou, že bez jezevce, to je druhá věc. Moc vám všem děkuju :inlove:.
    A bohužel vím víc než jistě, že čekat několik dní, abych zkusila recyklomat, to nedávám. Jsem na to ještě moc nováčkem, jak hraju něco poprvé, jsem celá cacna to zkoušet hned, jak je možné, já většinou i v akcích dodávám do úkolů průběžně, protože pak teprve se mi dostavuje pocit uspokojení ze splnění dané části úkolu... takže obdivuju, že máš tu výdrž a pokud na tom něco je, že by to snad mohlo příznivěji ovlivnit náhodu, tak přicházím o tento nástroj, pro mě bohužel, ale čekat pár dní by pro mě bylo právě za cenu frustrace, to já se radši parkrát denně zklamu, nafrknutá jsem byla jen jednou ,včera, kdy jsem měla neobvyklou sérii krejcarů, které jsou pro mě z nabízených cen nejméně zajímavé. Ale ty by mne jistě neminuly ani v sérii 30 pokusů v řadě xD.
    Já těch 64 pokusů nebudu asi mít ani za celou akci - co asi, určitě, víc než 10 pokusů už mít nebudu a nyní jsem lehce přes 40. Ale jezevce to neomlouvá, ten tu měl být nastoupen a připraven, až mu recyklomat pootevře škvírku ve dveřích, a ne lozit kdesi a čekat, až teda recyklomat složitě vytlačí nějaké BZ nebo svaří dýňovku. No což, alespoň si nemůžu vyčítat, že jsem se dostatečně nesnažila.

16. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Sovinka, jsi na tom pořád co se týče baterek dobře. Já jsem včera jen překvapeně zírala, když jsem zjistila, že i Adrianka132 má víc baterek než já, když je zjevně začátečník. xD Holt jí asi dost lidí poslalo. Mně to klasicky moc nepadá. Svoje štěstí jsem si vybrala tím jezevcem hned na začátku a teď mi hrozí, že nestihnu ani stonek, natožpak abych si jela nějaké volné další pokusy. Doteď jsem získala, ať už vypadnutím, nebo jako dárek - tímto děkuji všem, kteří mi něco poslali, :) 500 baterek. Nic moc co? Můžu si za to sama, nemám legendu, ale chodím sem často, fórum Jak na vypadávátka mám několikrát podrobně přečtené a řídím se jím. Jen se nemůžu dopracovat k té legendě no. Nelíbí se mi totiž kupování do úkolů, tak si chci vše sama vypěstovat a pak mi to pochopitelně trvá déle. Takže na tom nejsi vůbec špatně. ;)

17. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahoj farmáři, stonek jsem zvládla včera a pár odměn taky padlo, tím končím a štandopére doplnit zásoby:):)

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Casey27: ... moc hezké ;) a sem se taky snažila čekat max jeden den xD... by mi musel někdo schovat počítač :p.
    Ti klidně jednu vrtačku pošlu (mám dvě), ale jsou už nějak zrezivělé o_O by sis ji musel opucovat i s tou druhou (tu ti nedám):D ...
    Sem si zkusila spočítat, kolik bylo pokusů ... + - 80x .... baterie šetřit nebudu, protože hezky padají a vybírám už jen Esko, protože i ty BZ/TBZ/KR i jiné mňamky, které se dají při nějaké akci slušně prodat, se mi líbí :p. Dnes 2x párty lístek, kupon pro traktoristu, super snídaně a nějaké ponožky na zimu, nacpané větším kontem krejcárků ... no neberte to xD ...

Naposledy upraveno: 5/9/16
  19. -viliem-

-viliem- Pisálek fóra

Konečně mi vyběhl jezevec z nory.Tak už je lapený a hned jde na mýtinu,aby nezahálel.Ale že si dal načas.Byl to nervák,ale hlavně že už ho mám doma.
    Jinak všem přeji,aby se taky zadařilo a jezevce získali :)

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Juchůůůůůůůůů, mám druhého [​IMG]

Ta vrtačka - co to je, prosím vás :oops:? Neznám o_O To se na mé farmě rovněž nevyskytuje xD;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.