Návrat recyklovacího automatu (31.8. - 6.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik204

evik204 Pisálek fóra

Ahojky tak stonek mam ode dneška celý, teď zkusim štěsti do konce akce na nějaké předměty a třeba se poštěsti mit dalšiho jezevce

2. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

Ahoj všichni ....:oops: brečíme a brečíme .... jak někomu může padnout 3x jezevec a nám ani na 25 pokus nic :sleepy: to je nespravedlivý :cry:

No jsem odhodlaná to zkoušet, dokud budou padat baterky :p

3. Boty

Boty Magnát fóra

Nejdříve jsem dostala toho žrouta veverek a to jako první a druhý byl stonek, od té doby jen body, krejcary a dýňovka :cry:

4. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Kubíkpytlík, neplač, nespravedlnost si zakaž, je to hra, ve které má významný faktor náhoda a s náhodou to je - nerovné ;). Myslím, že většina z nás vyrostla na Člověče, nezlob se, tak všichni víme...
    Já taky pořád nic, už asi 27 pokusů (trochu jsem se v tom ztratila, tak možná plus mínus 2) a krom toho, že jsem zjistila, že v M mohu získat i Zuzino superhnojivo, které jsem v cenách nějak přehlédla a které jsem místo jezevce dostala, tak prostě nic, no. Krejcary, to ano. TAk konečně mám díky této akci povědomí, jak funguje akce postavená i na faktoru náhody. Velmi oceňuju, že pokusy nutné k získání stonku jsou zastropované, tím se prakticky nestane, aby ten, kdo se pilně snaží, plánuje vypadávátka a dosáhne potřebného množství 3x20 pokusů, neměl stonek. Pokud se to někdy příště v akci bude týkat i klíčových odměn, myslím ten náhodný faktor, tak už vím a mohu si předem rozmyslet, jestli do akce jít, případně na kolik procent svého odhodlání. Můj současný pocit je, že je to zdlouhavé a je povinnost sázet/sklízet zcela řízeně, protože se snažím získat co nejvíc baterií, které v mém případě vyskakují nevalně, takže komu náhoda nepřeje, ten si nemůže vytyčit, kdy nasazení skončí. Dobrá zkušenost.

ZelenáMyško, tobě extra gratulka, to je pěkné, že ti vyskočil napoprvé, přeju, ať ti ostatní dekorace nečekají na jackpot a aby se to dalo stihnout.
    Martina19751, paráda a gratulace, akorát kdo mi bude pozvedat morálku, že ten můj lempl se pořád někde flinká. Věřím, že brášku mu seženeš rychleji, já se obávám, že ten můj nechce jít do adopce coby jedináček. xD

5. martina19751

martina19751 Analytik fóra

Sovinka

no treba trepifajksl, tomu se myslim porad taky nekde toula
    no uvidim, jestli braska prijde, ale i ten jeden krasavec by mi stacil

6. ester7791.

ester7791. Rádoby autor

Ahojte . :)
    Tak som nazbierala poslednú chuť na recyklomat , dala som do toho všetkú silu a tradááá , mám konečne všetky dekorácie .
    Ešte ten jazvec mi chýba a možno budem spokojná na 100 % .
    Aj ked akcia je to dosť biedna naozaj odmeny nestoja ani za zmienenie .
    Všetkým čo sa ešte trápia prajem veľa síl a veľa pevnej vôle . :)
    Príjemnú hru a do sfarmárčenia . :)

7. elbedna

elbedna Znalec fóra

Jupííííí, po dlouhém čekání a recyklování konečně padl jezevec :DxD:)
    Já su táááák šťastná.
    Ufuf, byly to ale nervy.
    Hezkou hru všem a ať se daří.

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no vidíš že to jde chce to jen vytrvatxD

9. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no vsak uz to bylo pomalu na infarkt....haha :D

10. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Tak konečně - po ??? moc a moc ??? pokusech můj sirotek ze Stájboly má konečně brášku:) (pokusy lepší nepočítat, ale baterky celkem padají a růží mám tolik, že to bohatě stačí i bez pěstování akční). Další pokusy zítra, i když i tak jsem moc spokojená - nálepka, stonek, jezevec, jupí:)

11. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, nakonec se mi po jezevci podařil i sestavit celý stonek, taky textilní továrna (tu už jsem měla), ale nevadí, třeba bude na výměnu, držím palečky, aby jste také dostali to, co chcete.

12. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

já ho taky mám -díval jsem sexD

13. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Jipí, to snad není možné mám jezevce A strašnou radost z něho je můj první!!!!!!
    Jinak mi chybí ke štěstí ta rampa, snad se ještě podaříí.

14. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Ahojky tak u mě na servru asi jezevce vyhubili zatím nepadl jinak super tak snad se ještě do skončení mise nějakej objeví tak at máte víc štěstí než já.

15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak jezevec sice stále z nory nevylezl (že by snad měla přijít krutá zima a on trénuje zimní spánek?), zato mi ale úžasným tempem přibývají BZ. Zdá se, že svůj plánovaný postup do dalšího levelu zkrátím na neuvěřitelných 19 dní od posledního postupu. Jen tak dál!

16. Jarmilka56

Jarmilka56 Pisálek fóra

Já jsem spokojená,25 pokusu za sebou a mám 3 jezevce. Celá rodinka.

17. [Jared]

[Jared] Pisálek fóra

a já čekám na jezevce a stále nic ,on lump šel radši k tobě Jarmilko56 :))) a mám po ptákách xD

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  18. Janka79

Janka79 Mistr fóra

také se snažím o aspoň jednoho jezevce ale stále se mu nechce tedy už by se mohl umoudřit nu což aspoň je tam to napětí ...:p

19. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

martina19751,

moc gratuluji!! Tak ses konečně dočkala! Super!;)
    Mně se zatím úspěšně vyhýbá, ale snad si ke mně časem cestu najde... Ale mohli ho vybavit nějakou buzolou, aby nebloudil tak dlouho :p

20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, jsem opět na příjmu, chvíli mi trvalo, než jsem vše sklidil a prokousal se fórem. Mňo a stal se zázrak - ten můj tulák od Napapieri se mi dnes večer přihlásil do řad ostatních, více poslušných zvířátek...
    musím jen zvážit,které zvíře dostane odchod na ubikaci, abych ho umístil na plochu a on se konečně zapojil do plnění družstevních závazků. Žádné flákání mu trpět tedy nebudu...
    Jo, stačilo se dívat na Zázraky přírody
    Martino a ostatní- gratulka k ulovení divé zvěře

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.