Návrat recyklovacího automatu (31.8. - 6.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Jezevec nikde dřív pojedu asi do Bohnic, stodola se tenčí tak nevím ještě to risknu:mad::mad:.

2. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja se pro dnesek s lakomymi nublonany loucim
    zasazeny karfiaty a zeleny caj a preju jim, at se na zitra dobre vyspi

3. háček

háček Perspektivní autor

ahoj, tak u mě nubloni super...stonek stonkuje a navíc 3 jezevci :D plus BZ atd...za mě super akce :music:

4. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Jo jo, přesně tak :D
    Jsem si říkala, že už těch dýňovek z "m" mám dost, že si zkusím párkrát "l", když se mi ten jezevec stále nedaří.
    A co myslíte?? 2x po sobě 4 dýňovky :wuerg:
    Ale abych systému jen nekřivdila, tak taky kr, bz a jednou sk :p

5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Je nás koukám dost, koho jezevci důsledně a nevybíravě bojkotují.
    Já jsem se snažila spravedlivě posoudit situaci. Naznala jsem, že pravda systém mě asi tolik nešidí, neb mi na mých cca 20 pokusů v M nabídl téměř celé spektrum možných odměn, scházela mi jen TBZ, pártylístky, dýňovka a jezevec.
    Hurá! Po posledních dvou pokusech mohu říct, že už mám jak dýňovku, tak pártylístky. Systém je spravedlivý. Jediné, co mi odpírá, je jezevec. (TBZ mi poskytl už u velikostí S a L, tudíž neberu jako handicap, že právě velikost M zatím nepadla.)
    Všem, kdo jste na tom podobně a jezevec to bere oklikou přes Antarktidu - vydržme, nebo to bez výčitek vzdejme... já vzdát neumím, pokouší mě hrát až do konce, takže možná po skončení akce budu rozpěstovávat plodiny nanovo xD, náhoda je prevít, ale třeba se nakonec fakt unaví...

6. LookAtMyHorse

LookAtMyHorse Rádoby autor

Hm, zase jsem se nechal nachytat. 2x M a co myslíte? BZ a TBZ. Uaaaaaaaaa!

7. Persefone

Persefone Aktivní autor

Devátý pokus v M - textilní mlýn. Dekorka z M stále chybí. A také jezevec se mi i nadále úspěšně vyhýbá. Ke kategorii L jsem se ještě nedostala, opět došly baterie. Stroj plním pírky a mám jich tak akorát na dvě naplnění až po okraj. Jen jestli budou baterie, doufám ještě alespoň v dekorku z M a snad by se mohl ukázat i ten jezevec.
    :D Nemá někdo vábničku? :p

8. LookAtMyHorse

9. -viliem-

-viliem- Pisálek fóra

A už mám i SK jenom ten jezevec je pořád někde zalezlej .Že už by se chystal na zimu? Na to má času ještě dost,tak snad zítra se odněkud vynoří :)

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, taky schválně zkouším M a jezevce, ale od prvního dne, kdy jsem měl komplet stonek se neukázal (a dávám jen M). Mám dva, tak zkouším jen pro legraci a řadím se mezi čekatele (hůř jsou na tom ti, kteří na farmě žádného nemají).

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) ...
    Persefone a LookAtMyHorse: ... tak když už mluvíte o těch vábničkách, je prý lepší si pořídit na farmu "fotopasti" :p
    Sem to teď četla na netu a musela jsem se vážně zasmát :D :D

"Nabízíme celou řadu fotopastí - loveckých kamer.
    Dodáváme myslivcům, lesníkům, farmářům, včelařům, policii ...xD
    Nevíte kdy dojít na lišku nebo jezevce, umístěte fotopast těsně k noře a získejte přehled o jeho životě."

Tak milí farmáři, nasaďte po farmičce "fotopasti", hlavně k "recyklomatu" a hned budete vědět, kde se ti jezevci toulají, sem je nasadila všude :D, přinejhorším zjistíte, který soused vám na ně chodí a odvádí pryč ;)

Naposledy upraveno: 2/9/16
  12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

-.-Dostal jsem čumkartu - do zimy se nevrátí, když máme ten Shengen. Jen jestli prý nepotřebuje nějaký zvláštní průkaz. Tož jsem mu poradil,aby se obrátil na BP...;)

13. LookAtMyHorse

@evainfo Haha :) Možná ji přidají do hry, ale za 500 florenů :D

14. Nenince

Nenince Aktivní autor

Mal som cca 15 pokusov na S a stále mi nedal dekorku.

dana9494, burds a evainfo tohle ocenili.
  15. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

Bacha ať se situace neobrátí a z pozorovatele se nestane pozorovaný o_O

16. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

konečně jsem se dočkala jezevce, sice už mám, ale další navíc neuškodí

17. martina19751

tak jsem po ranu vlezla na forum a opravdu jsem se pobavila
    lidicky, jste skveli, uz mi ani tolik nevadi, ze se mi ten darebak vyhyba
    ale kdyz ja ho tolik CHCIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

18. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

dobré ráno farmářům a všem dobrým lidem :p
    jsem v tom s váma, lidičky, i moje farma patří mezi ty, kde všechno vyjde až na poslední pokus. stonek padl první (kukačka lákala šakala...), dekorky pak vždy až na ten desátý pokus. od té doby zkouším jezevce (i když teda jednoho díky minulé OD a nejhodnější moničce mám), pokusů nepočítaně, jezevec nikde. nebo možná v tom laponskuxD ale je fakt, že si ho nepřeji tak moc, jako ti, co žádného nemají, tudíž jsem ho k sobě dostatečně nelákala.
    martinko, trepi, olivko, vám si dovolím poradit jediné, snad mě neukamenujete ;) ... pokud si budete říkat, že k vám nepřijde, tak k vám opravdu nepřijde. slyšeli jste někdy o tajemství? můžete mě mít za cvoka, ale já tajemství věřím a vím, že funguje. musíte tomu věřit a představovat si ho a pak přijde, dareba jeden pruhovanej ;)

sovinko, teď jsi mě fakt rozesmála xDxDxD no lidi, nejsme my cvoci? trávit tolik času a rozčilovat se kvůli imaginárnímu zvířeti?xDxDxD to je fakt na bohnice xD

19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem poránu nasbírala na 4 pokusy, no je to rošťák a přečtením fora mi došlo, že problém bude asi v tom, že ten lump si pořídil fotopast na mne. Jak se přiblížím k recyklomatu, noruje někam k zemskému jádru.
    Ze 4 pokusů 2xBZ, 1x cukeťák a 1x dýňovky, takže všechny ostatní ceny krom jezevce a pártylístků už mám minimálně 2x, pokusů 25. Ten syčák pruhovanej, ale ať si mě nepřeje, až ho někde zahlídnu, ať si nemyslí, že roztřeseně vypígluju chlívek a předložím čerstvé a voňavé jezevčí menu. Na dvorek půjde a pěkně počká na večerní krmení, a nebudu s ním mluvit. Tak.

EDIT: Ivuška08, popisuješ mou životní strategii, ale z nepochopitelných důvodů to na onlinovku nějak nefunguje xD. Se obávám, že příbuznost internetových adres působí, že on skutečně na mé výzvy dorazí, ale k člověku o jedno čísélko vedle xDxD. Dneska ráno jsem vizualizovala tak silně, že jsem měla pocit, že ho na tom obrázku vidím, ale byl to zase jen klobouk (BZ)...

20. martina19751

Ivuška08

ja uz teda nevim, jak vic si ho mam predstavovat, pred kazdym recyklovanim ho tam uplne vidim a pak buch.............BZ
    mimochodem z kategorie M uz jsem spravedlive ziskala vsechny mozne odmeny, smoothie 2x, cukinak taky 2x i jeden 3h kupon, jen ten JEZEVEC porad nic
    ale ja vydrzim az do konce, schvalne jak je ta ma farma nastavena, prece neni mozne abych do konce akce toho jezevce nedostala

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.