Návrat recyklovacího automatu (31.8. - 6.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Jako první jsem zkusil large a padl mi stonek.:)

2. Slymačka

Slymačka Rádoby autor

super akcička, stonek komplet, jezevec už běhá, ted ještě lípu a spokojenost ... krásný den a hodně štěstí...

3. stěby

stěby Hvězda fóra

Dva dny jsem čekal na poslední dekorku, ale teď mám konečně komplet stonek i ty 2 pruhovaný nosáče hned ze začátku. Teď už je to jenom samá plíva BZ a občas Kr :sleepy:. Ale co, mě to baví ;).

4. aljanu

aljanu Aktivní autor

Opět se zadařilo a mám už zase jezevce.To se teda povedlo,ani jsem to nečekala :)

5. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no ja uz v neho ani nedoufam

6. flexaton

flexaton Rádoby autor

Podařil se někomu jezevec? Mě se nějak vyhýbá :(

7. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Krásný den všem. I mě se poštěstilo a jezevec mi padl. Dekorky na stonku, takže velká spokojenost. Všem držím palce , aby i k vám jezevec zavítal

8. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Ahoj, jojo, mě také padl jako první v L... A zanedlouho potom i potřebné ikonky ;)

9. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky stonek mě už stonkuje a hraji si dál snad pokusím se získat jezevce zatím bezva akce xD;)Janča

10. elen22*

elen22* Perspektivní autor

ako tak čítam, čochvíľa aj tak bude OaD /aspoň sa mi tak zdá/ tak bude čo vymieňať keď niekto má 5 jazvecov a niekto po xtých pokusoch ani jeden a tiež nápodobne s dekoráciami, ja po stonku netúžim ale tie dekorky aspoň dávajú hodne bodov

dana9494, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  11. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Já bych recyklovala, až bych brečela, ale nejsou baterie .... ale jinak spokojenost, stonek i dekorky napadaly během prvních pár pokusů, jezevce mám od dřív .... ale chtěla jsem utratit růže, kterých mám asi 100.000 a nevím co s nimi. Tak jsem je tam chtěla naházet - no jo, ale když nepadají ty baterie. Tak holt budu dál sedět na hromadě růží :)

12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Sedm pokusů - sedm marných nadějí = 4x BZ, 2x TBZ a pomer. smoothie. Přesedlám na SK, to snad skákat bude. Jezevec je jak ta skála - taky jen na něčí zaříkávadlo. Já žádné neznám a tudíž nemám...

13. libakos

libakos Polobůh fóra

Také mám stonek už aktivován ,když napadají baterie zkouším medium nebo large,no a jen BZ nebo Kr.Přestává mě to bavit:-(Bude to dlouhý víkend,ještě že je venku krásně:)

14. martina19751

Trepifajksl

jeste, ze aspon ty drzis se mnou
    me se taky jeste nezadarilo

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Trepifajksl to mne ani raz SK ten babrák nevypľul tak som to vzdal,škoda batérií.Ak ti ten páskovaný zázrak nepadne tak jedného ti cez O-D podarujem.

16. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

martina19751, neboj! nejsi v tom sama. Je nás víc :oops:
    trepifajksl, taky uvažuji, že zanechám marných pokusů o jezevce a začnu se snažit o sk.
    Zatím, ještě nevím, vždycky ve mně zahlodá červíček "co kdyby už to teď vyšlo" :p

17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Taky se mi zatím nepodařilo jezevce nikde vyhrabat. Asi by to chtělo jedno známé psí plemeno...
    Ale co by tomu řekl náš kocourek?

18. martina19751

no ve me teda hloda uz poradnej cerv a porad si rikam........ted uz padne, ted uz padne
    a ono PRD VELEBNOSTI

19. sirchose

sirchose Analytik fóra

Klidně by RT mohl nechat vyskakovat omezeně baterie celý rok aby bylo čím nabíjet bandasku,ale jak je znám padaly by tak často jako vrtačky a těch mám na kontě světe div se pořád 0.

20. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

....a protože dobrých zpráv je stále méně,budeme věcem dávat úsměvná hesla....
    No pořád nic, už se musím smát, si říkám teď padne...aaa zas něco jiného...;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.