Návrat recyklovacího automatu (31.8. - 6.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pavca67

pavca67 Expert fóra

papulice klidně fnukej nejsi jediná co ma takovou smulu vládne tu pěkná nespravedlnost ale s tím my nic nenaděláme.Malý level ten je tuplem špatně na tom ten si možná recyklaci vyzkouší 4x-5x protože nemá baterie

2. -čertík2-

-čertík2- Zelenáč fóra

Dekorky mám zatím 2, chytám jen BZ a Kr. občas marmeládu, kterou si vyrábím. :eek: Jezevec je taky schovaný.
    Chtěla bych získat v "S" kombajny na 1 hodinu, padly někomu ?????

3. .macca.

.macca. Hrabě fóra

já jsem měla kombajn ovšem nevím z kterého poslední dekorace mě padla až dnes ráno nějak jsem nesledovala co je na jaký pokus myslím že mám všechno co jsem chtěla stonek komplet, 1x jezevec (měla jsem jednoho) 2x sk nálepku teď ještě párkrát pojedu M a L kdyby se ještě něco podařilo a skončím

4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Akční versus baterie
    Na všech třech celých plochách na farmě jsem měla akční kytku na velkých polích, jen okolo byla malá. Nešlo mi o zisk rostlin, ale o zisk bodů a velkými poli jsem ušetřila hnůj. Baterií vypadlo na hlavní 15, na divošce 18, na mýtině 11. Na Baha byl pro srovnání ibišek (na malých), tam bylo z plantáže 10, z pralesa 12.
    Myslím si, že to není špatné. Sice chybí srovnání více sklizní, další dám až zítra, ale nižší levely by si pěstováním akční mohly pomoci k bateriím. Pravda, mám legendu 27/30, která to mohla ovlivnit.

pavca67 - víš dobře, že jeden či dva měsíce hrající nemůže mít tolik jako hrající dva, tři a více let. To by pak byla opravdu nespravedlnost. 20 dnů po mém začátku byla akce Královna karnevalu. Ke královně jsem se dostala až poslední večer před koncem a byla šťastná jako blecha v košili, že jsem to zvládla. Přitom mnozí u ní rejžovali už od druhého dne po začátku. Myslíš, že by bývalo správné to brát jako nespravedlnost? Že oni mohou a já ne? Byla dvoje padátka, jeden druh jen ze stromů. Kolik stromů jsem asi tak mohla mít za tři týdny hraní! No, něco jsem prodala a stromy nakupovala, také mi hodně pomohla spousta farmářů formou dárku. Získat to stejné jako dlouho hrající bych spíše považovala za křivdu vůči nim než za nespravedlnost vůči mně.
    Ještě dodatek - stromy jsem po sklizni bourala a ty čtyři hodiny využila k pěstování akční nebo dobře prodejné plodiny. Pak jsem znovu zasadila stromy. Když člověk chce, tak zkrátka musí hledat způsob jak to udělat. Nehledat důvody, proč to nejde.

Naposledy upraveno: 1/9/16
  5. martina19751

martina19751 Analytik fóra

Trepifajksl

no nazdar, doufam, ze jsi mi ho moc nevylekal a on ke me tu cesticku jeste najde a nezabloudi

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jen přidám pro srovnání, akční jsem nasadila pouze na plantáž na Baha, a to na pidipole (prales zalesněný a vícebodovou plodinu zatím nemám aktivovanou) a vypadlo mi z toho 9 baterií. Na Baha mi to celkově špatně vyskakuje, ale mám Legendu 25/30, takže začátečník pravděpodobně bude mít baterek méně. Stran baterií to velký zázrak asi není, ale skutečný začátečník má samé krátké plodiny a nic lepšího by stejně vysadit nemohl, a ten přísun BZ je jednoznačně katapult kupředu. Ono v těch levelech pod 50 je asi největší profit z akce právě bodové vyšvihnutí, to ostatní - pokud jde zrovna o dodávací akci, která je pro začátečníka méně přátelská, tak bohužel, no. Budou lepší akce, příhodnější k úspěchu.

Já mám stav momentálně 11xL, 2xS, 3xM - a stačilo mi to na stonek, což není zlé.
    Pak ještě 5xM, jezevec nikde, taky bych ho nerada vyplašila, ale ať se moc netoulá. Mám podezření, že se vydal očichávat nějakou jinou farmu. Nálepku nepotřebuju, textilní mlýn teda nemám, ale nebažila jsem po něm, jelikož jezevec bloudí, tak dokud nepadne textilní, tak zkoušet budu, a pak se uvidí. Promyslím, jestli raději nezkusit ještě S, méně nákladné a někde tam může být lípa. Ale taky si všímám, že nemám zrovna štěstí přehršle, nedá se vyloučit, že se lípy i jezevci koncentrují u těch šťastnějších. Někdo tu psal, že vybral snad 7 jezevců, to snad ani není možné :D.

7. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Jezevec prostě asi nedorazí ,co zatočení vše možné jen on ne, chjoo ....:(

8. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ted jsem na zkousku sklidila 10 velkych poli akcni a vypadla 1, slovy jedna baterie
    no to je teda terno, to si ti novacci ani neskrtnou
    legendu mam 30/30

9. YettaCZ

YettaCZ Pisálek fóra

Tak hotovo, stonek plnej :inlove:, jinak za mě odměny nic moc zejména při srovnání, :cry:kolik je nutné do sila nasypat plodů...
    Ti kdo řeší, že mají málo vyskakovátek, já všude sázím XXL stromy a z těch mi padají hodně :)
    :p držím všem palce, ať se Vám daří 8)

10. flexka

flexka Hrabě fóra

Trepifajksl - škoda, že tak pelášili, mohls tomu "mému" vyřídit, že jsem mu "jeho" místo na divoké louce už přenechala jiným a lahodných 50 krmiv mu ve mlýně taky nenamelu, jak jsem slibovala. Jelikož si myslím, že mu to není dost dobré a šel na lepší. Tak jsem s ním skončila. Mám všude chlívky a nechám si napadat baterky pro příště. A pírka prodávám.

Jinak nevím, štěstí má na mé farmě jediné místo, kam sedá a to jsou vypadávátka z chlívků a výroben. Tam je to super, jinak všechno hluboce pod průměrem, vzhledem k mé sběratelské vášni (a fyzické podobě), co se hrochů týká, tak nevím, jak rozdýchám, když mi padne jako obvykle jen ta jediná jistá stáj a balíček bude plný výroben arašídových másel, papouščích pírek a žlutých koberců a bikin.

Kdyby někdo toužil a neměl textilní mlýn, 3 pošlu (jeden mi dnes padl a 2 mám nevím od kdy + jeden maká) jako dárek těm, co mi napíšou při O&D.

11. disquotek

disquotek Perspektivní autor

už mě to fakt nebaví 5 pokusu za 35baterii a dekorka zas ne padlo 3x BZ a 2x KR to mi tak nastavili schválně či co?Baterie nepadají s takovou ten stonek neudělam kdyby aspon ty odměny byly lepší

12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Flexi a kdyby nestačilo já mám těch mlejnků na hadry asi k deseti , taková to byla vzácnost...:D Tak kdyby se ozvalo těch hráčů více rád vypomůžu... Jinak jsem akci dělat vůbec nechtěl ale-ale... A teď čekám když už jsem se do toho nechtěně uvrtal na jednu blbou dekorku. Stále na mě padá jen samé bézetka a bé-bé-bé...:D Tak držte palce! Já vám když tak taky palec podržím... Všem prima podvečer přeji.

13. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Počítala jsi dobře? Určitě tam byl i ten můj.

14. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

z divošky mi z akční vypadlo 9 baterií a z hlavní 7 na tuto akci nemám vubec žádnou šanci recyklovat budu až poslední den také děkuji dobrým dušičkám za posilání dárku :inlove:

15. rokr65

rokr65 Zelenáč fóra

Tak jsem spokojen. :D Stonek aktivován a jezevec nakrmený. :p

16. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

hotovo.stonek a dekorace mám.už jen jezevec a mám co jsem chtěl.všem hodně štěstí pri vypadávání odměn.:D:D:D

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

No, ty venku jsem spočítal dobře, ale vím já, kdo na ně čeká v noře?

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

sakra ten jezevec taky ke mně nezabloudil -ale je mi to šumák mám ho odjinud :p:p:p:pxDxDxDxD

19. Martis.B

Martis.B Pisálek fóra

Super, stonek vypadá lákavě. Snad už jen ty baterky budou padat a také pak štěstí u výher.

20. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;)
    tak prohnala jsem cca 2000 nublonských baterií tým bazmektem a stonek i s dekorkama už maká, ale jezevec nic. Asi mi není souzený:cry: Přeji více štěstí ostatním :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.