Návrat recyklovacího automatu (31.8. - 6.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

ak mám kompletní stonek, nálepku, několikrát lípu, jinak BZ a krejcary... sem tam nějakou marmošku. padlo na to 2x plný recyklomat. tj. v protihodnotě 500 tis.
    určitě budu zkoušet na jezevce, ty mám jednou.... ale spokojenost, baterie určitě vystřílím :-D

2. Broučánek

Broučánek Pisálek fóra

Tak stonek maká, mám 2x lípu /na co jsou plody??/, textilní mlýn, a dýňovku několikrát. Jezevce jsem měla kliku od začátku v záhadných, jak vyšel, přišel... Teď budu je pokoušek SK a kupony, těch potřebuju mraky.

3. pavca67

pavca67 Expert fóra

papulice taky by mě zajímalo jak je to nastavené to Lko mě opravdu štve dekorka ne a ne ale mam bonus BZ+40% na 8h což je mi ted večer na nic :(už mě to stálo přes 800 baterii :cry:

4. doben

doben Ikona fóra

Tak už mám stonek taky komplet. Dokonce jsem dostal i ten textilní mlýn, kterých mám celkem 6.

5. minnie30

minnie30 Stálice fóra

rada by som si posadila akciovku, ale sa neviem prihlásiť do hry. stále načítava 55 %, robí to ešte niekomu?

dana9494, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  6. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja se pro dnesek loucim, na noc zasazeny karafiaty a zeleny caj
    tak snad rano neco napada
    dobrou noc vsem

7. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, odzkoušeno 25 pokusů, stonek mám, ale do něho zatím jen jednu dekoraci - raketovou vědu :DPokračování zítra. Jdu se psychicky připravit na návrat do práce po půl roce neschopenky - podařilo se mi na jarních prázdninách zlomit nohu :oops:

8. Ria30.

Ria30. Guest

9. emoušek

emoušek Rádoby autor

Tak já asi z 8 pokusů komplet stonek i s dekorkama, to jsem měl ze zádele kliku.
    Ať vám padá co si přejete, já jdu lovit jezevce.

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Napadaly mi baterky na 1x L - no, dostala jsem párty lístky - to bude fuseklí :D. Tak zas zítra. Ať se daří ;)

Edit: Tak fusekle se nekonaly o_O Dopadlo to o něco lépe:

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Při večerní polosklizni napadalo 20 baterek, tož jsem je protočil, abych dostal dekorku a houbeles... Hm, tak zítra, snad

12. jarekkv

jarekkv Zelenáč fóra

Nevim, asi jsem trošku mimo. po mě to chce zboží za 250 000 a žádné baterie, můžete mě prosím někdo tošku nasměrovat? děkuji.

*dareba1 a mamča50 tohle ocenili.
  13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

jarekkv, naplň zboží a potom si vyber budˇ10 nebo 25 nebo 35 číslo a to jsou ty baterie, pod otazníkem se Ti ukáží všechny dostupné odměny u jednotlivých pokusů! A čekej na překvapení, které Ti vypadne z recyklomatu! Pěkný večer!

Naposledy upraveno: 31/8/16
  14. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

pavca67 je to opravdu divné ja použila asi 300 baterii a mam stonek hotový no a také jsem dostala ted bonus BZ +40% a je mi to na nic do rána není co sklízet

15. babča2011

babča2011 Pilný autor

já měla asi 700 baterií a mám stonek, teleportuj mě, tex.mlýn a jezevce. Jinak body a krejcary. Hrůza

16. LookAtMyHorse

LookAtMyHorse Rádoby autor

Já mám stonek a 2 dekorace, padlo SK a nějaký nesmyslný řemeslný výrobky. Jedny piknikový deky. Čekám na třetí dekorku a pak je mi to asi fuk :)

17. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

co je na bodech špatného? jsou potřeba na postup do dalšího lvl a o tom snad hra je.

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Juchůůůůůůů :D Na 9. pokus mi vypadl konečně Teleport (jsem ušetřila jeden pokus xD:eek:), takže stonek stonkuje :D
    Teď by to chtělo ještě nějakého jezevce. Ale jaksi opět došly baterky :(, tak jdu makat a odpol snad zas něco bude ;)
    Jestli dobře počítám, bylo celkem 28 pokusů (14xS, 5xM a 9xL)-.-

Naposledy upraveno: 1/9/16
  19. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Jupí, mám stonek - za 10 baterek to bylo nejdelší - na 8 pokus nálepka a pak zas 10 pokusů bez dekorky na na další padla (aspoň že to tak je nastavené), za 25 baterek to bylo asi na 3 pokus a za 35 zase až po těch 10 pokusech jako "bonus". Postupový cíl splněn, teď jdu po jezevci :)

20. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak z toho nějak nemůžu dostat tu rampu......no času dost.....a to už od včera večer, dělám jen ty 25baterkové pokusy.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.