Návrat recyklovacího automatu (31.8. - 6.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Ahojky..

..tak cca po 7 pokusech.. mám stonek také komplet..i s nálepkou..další už není pro mě až tak důležité..tak..co napadá..to napadá... ..pěkná pohodová akce..[​IMG]

..všem ostatním.. přeji.. stejně pohodové plnění..

2. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

tak i já už mám jezevce, mlýn i 3 dekorky :music: jen nechápu - není lepší si dekorky umístít do parku či na baha? V součtu BZ dají víc než ve stonku.. nebo to má jiné výhody?

petaM2001, evainfo a babako tohle ocenili.
  3. doben

doben Ikona fóra

klaarcca pokud je dáš do stonku, tak dostaneš 7 000 BZ + 7 000 TBZ, pokud je umístíš na farmu nebo na baha, tak dostaneš buď 9820 BZ nebo 9820 TBZ, záleží kam je umístíš. Takže je výhodnější dát je do stonku.

4. martina19751

martina19751 Analytik fóra

klaarcca

no nema, jenze vetsina delehrajicich hracu ma proste park i ostrov plny
    a hlavne ve stonku dostanes BBZ i TBZ
    v parku nebo na ostrove jen BBZ nebo jen TBZ

5. slootr

slootr Baron fóra

klaarcca: To je každého věc, jak to udělá. Pro mě je lepší stonek. Sice dá míň, ale na těch místech, co by dekorky zabíraly v parku, mám jiné, co se činí. Takže v součtu z toho vytřískám víc.

6. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

14 pokůsu jsem musel dát abych měl první dekorku :DD tak nevím kde se stala chyba. Četl jsem že po 10 pokusu padne na 100% dekorka :D

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, asi 450 baterek fuč, mám stonek, dvě dekorky,lípu, továrnu, body, krejcary, cukiňáky, kupóny a nevím už co - taky nějakých 15% na BZ. Po sklizni fakt super dárek. Copak, ta třetí dekorka půjde celkem snadno,je to za 10 baterek, ale ten jezevec dosud nepadl, takových pokusů už jsem dal...

8. doben

doben Ikona fóra

LOKETINOV po 10. pokusu padne jackpot, což může být i textilní mlýn.

9. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

Jo textilní mlýn jsem dostal :D Plus jezevce 2 krát :D

10. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

moc děkuji za rady a dala jsem na vás - už je mám také ve stonku, když jsem na ně měla takovou kliku :D
    20h mi sice přišlo dost, ale v 92. kole je pro mě 7 i 9 tis. BZ jako kapka v moři :sleepy:
    tak je určitě lepší mít 7 tis baha BZ, tam to jde rychleji ;)
    jinak i já hraji dlouho a je pravda, že všecky parky jsou plné..

11. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Přeji hezký večer - šla jsem hlavně po stonku - ten již mám, takže teď v klidu budu pokoušet štěstí dokud budou baterky - ať se vám daří.

12. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ahojček. Doteraz som nerecyklovala, takže som mala naškrečkované batérie, vyše 2500, niečo ešte naskákalo. Bola to rýchlovka a je hotovo, výhonok naháňa body, textilný mlyn a jazvec sú v stodole, najhoršie bolo získať nálepku, boli nejaké párty lístky, kupóny, som s úlovkami spokojná. Tak nech sa Vám podarí získať všetky dekorky, jazveca.

13. blondmary

blondmary Magnát fóra

Tak na tretí pokus sa ten nezbedník jazvec konečne usídlil na mojej farme ;)

14. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

400 bateriií a jezevec nikde :cry:

Beru jen "M" ,ale jezevec asi zalez do hluboké nory a neví že by měl taky občas vylézt ven :p.
    Všem šťasnějším gratulka;);)

15. martina19751

pašík69

u me presne taky tak, lump jeden

16. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj lucie68, nublonský prach slúži ako náhrada, ak nemáš dostatok rastlín alebo plodov. Dá sa kúpiť vo Farmárskom obchode.
    Peknú hru prajem

17. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Šlo to rychleji než jsem myslela :Dale z čeho mám největší radost.......právě jsem aktivovala svůj 150 řádek v nebíčku...nebo stonek ted si nejsem jistá

18. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Tak zatím jedna velká bída. Jako první samozřejmě stonek. Na třetí pokus u jedničky dekorka. Ale od té doby jenom body zdatnosti a 2x kupon na pomocníky (ty si kupuji na celý měsíc). Baterie v trapu a ani párty lísteček, takže zatím u mně velké zklamání.

19. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný večer,
    magický stonek aktivován a tím pro mě akce končí.
    Přeji všem hodně štěstí při této fajn akci.

20. martina19751

tak jezevec se nezadaril
    zitra menim stragerii, udelam stonek s dekorkama a k jezevci se vratim
    by se mohlo stat, ze pri honbe ze jezevcem bych nemela nic

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.