Návrat do Hlubiny šeptajících kostí (16.4. - 29.4.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/4/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Prosím kde je chyba.Získal som z akcie všetky dekorácie ale Johoho na tej mám stále + ale na tých dvoch hubový mimik a silná kočka tie pluská nemám.Myslel som si že zmizne,ale kde tie veci stále ho tam mám.Ďakujem za odpoveď.

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -Kuteno-,

v SK je to len chybka v názve, bude opravená, dekoráciu bude možné vložiť do riadku.

babina51, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Vanda veľmi pekne ďakujem za odpoveď.

4. Vanda

5. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Jak mám udělat měj v inventáři 6 TNT v inventáři je mám a úkol nesplněn a taky nevím jak udělat vstup do další oblasti odebráním dílků v počtu pouhých 8 udělala jsem jich 8 a použila lano do jiné oblasti co tam bylo špatně.

6. karbar

karbar Veterán fóra

Prosím, mám v batohu 5 položek a šestá mi tam nejde dát.
    Stále mi to hlásí - Další poklady nelze přidat.
    Výdrž mám na 75 procent.

babina51 tohle ocenil(a).
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

karbar - ahoj, a před tím to šlo ? Máš zakoupená všechna tři vylepšení batohu (z jeskyňářského obchodu) ?

8. .macca.

.macca. Dozorce fóra

karbar v některých dárku jsou 2- 3 odměny a ty se ti tam už nevejdou, když najedeš myší na ten dárek , tak ti ukáže kolik tam je.

9. lumat85

lumat85 Analytik fóra

A já zase nechápu úkol: Zcela vyčisti oblasti v počtu 2,v počtu 3, v počtu 4. V první části to bylo také ( v počtu 1) ale netuším jak se mi to povedlo.
    Co to znamená zcela vyčisti -odstranit všechny kostičky z celé plochy?

10. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Rádoby autor

ano, odstranit vsechny kostky z plochy
    v poctu 4.....znamena ze 4 oblasti nebo teda jeskyni

11. karbar

karbar Veterán fóra

Restart mi nepomohl. Na půl hodiny jsem odešla z farmy a pak už to fungovalo.
    Děkuji.

12. lumat85

lumat85 Analytik fóra

farmermartina1975: děkuji moc za info. Toho jsem se bála. Tak já jdu pěstovat trochu rychleji. To bude chtít ještě hódně bambusu

13. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

misie v druhej jaskyni sú pre mňa nesplniteľné. splním len tých pár málo, na ktoré sa mi chce pestovať a potom končím. ešte použiť 660 kávy a budem mať hotovo :) predpokladám, že ma večer čaká posledný zber a potom si už budem pestovať duchy xD

14. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Mám úspěchy!:

https://prnt.sc/mOAvLcXGimRw

Musím se pochválit, mise zatím 25/34.
    Došel bambus, ono dá zabrat zcela vyčistit 3 nebo 4 plochy.

15. stěby

stěby Polobůh fóra

Mám stonek a na zbylých pár misí kašlu. Napěstuju bambus jenom na to, abych měl mince na kupóny a finíto. Už mi chybí jen 3 mince ;).

16. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Tak jsem se také rozhodla se na to už vybodnout. Dekorky, stonek mám a čistit 4 plochy a lítat 25krát po jeskyních také nebudu.
    Sice jsem na noc ještě zasadila, nějak to spořebuju a budu si pak pěstovat čeho mám málo.

Škoda této akce, ve druhé části toho chtějí nesmyslně moc a víceméně za nic, když to hlavní (dekorky a stonek) mám.

Hlavní odměny jsem dnes sice vybrala, ale ani ty na další dny mě nijak neohromily.

Takže s akcí kočím, budu si pěstovat svoje a mezitím odskakovat na zahradu v reálu.

Držím palce těm, co to nevzdávají.:D

17. evinana

evinana Baron fóra

Tak jsem nějak mimo. Plním třetí vyprázdnění celé plochy, jdu zkontrolovat co potom dál, protože už není kytí a budu muset dopěstovat a najednou jsou splněny všechny úspěchy i mise a vše se změnilo jen na Použij výdrž xxxx/xxxx. Původní zadání tam vůbec není. Nastala změna? Dala jsem aktualizovat 2x a je to stále stejné

-Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  18. Vanda

Ahoj evinana,

tu si preklikni, aby si videla misie
    upload_2026-4-22_21-40-31.png

lacrima, babina51 a Skali tohle ocenili.
  19. evinana

evinana Baron fóra

Vanda já to vím, píši, že najednou je vše splněno a je změněný text zadání. Už tam není použij lopatu, vyčisti pole apod. Najednou je u obou jeskyní jediné zadání Použij výdrž xxxx/xxxx a je vše splněno. Ať u úspěchů tak i u misí

babina51 tohle ocenil(a).
  20. Vanda

evinana,

ja som to u teba videla normálne, chýba ti ešte 10 misií, vyskúšaj iný prehliadač, alebo vyčistiť ten, čo používaš.

lacrima, -Jara05- a babina51 tohle ocenili.