Návrat do Hlubiny šeptajících kostí (16.4. - 29.4.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/4/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ano a minule tam byly ještě ozubené mince s napěstováním kvanta akční. Ty už jsem neplnil.
    Zjednodušili hraní.

2. henbane

henbane Pisálek fóra

Jsem rád za tuto hru .Zcela ji vypustím , nebudu hrát ,dám si internetový detox . Moc kombinací ,nemám rád tento typ akci .

3. Meli8

Meli8 Perspektivní autor

Myslím si že by se farma měla vrátit na jednodušší akce. Pro ty mladé šípy je to jednoduché ale pro nás seniory je to čím dál složitější. už to ani tak nebaví. Nemyslím to zle

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak nevím, posledně jsem z toho byla řekněme vedle... zkusím a uvidím. Metoda pokus - omyl. Díky modíkům za popis (byť je mi ehm, protože něco prostě nepochopím, i kdyby byl sebelepší) a Dinoalesi za výcuc... však nějak bude... stejně, když bude hezky, tak radši budu "farmařit" v reálu... máme devět kačenek a potřebují bydlení, bazének a výběh... provizorně spí v kurníku u slepic. :oops: A protože chlap je MKD, tak se vše dohání o víkendech... -.-

5. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Mě spíše zajímá, kterou z těchto akcí se mi už konečně podaří splnit xD Mahjong si občas ještě zahraju takže by to nemuselo být tak obtížné ;) Zkusím a uvidím ;)

6. ašada01

ašada01 Titán fóra

Myslím, že je potřeba jen pochopit hru mahjong, pak už to vůbec není složité. Minihra se numusí dohrát do konce, stačí vyzbírat mašličky. Pokud je nějaká mašle složitě zahrabaná, tak vynechat i tu, přišla by moc draze.
    Jsme ráda, že se hra zjednodušila přímým nákupem potřebných komodit.

7. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

Co to je?Dal jsem na velké pole sazenice,nešlo dát vodu ani hnojivo.Tak jsem je zrušil,že to zopakuji a akční rostliny ukazují nulu.Kam zmizely?

babina51 a evainfo tohle ocenili.
  8. 14087

14087 Titán fóra

No jestli jsi zrušil osázené pole tak jsi přišel i o rostliny, musíš počkat 5h až ti systém nadělí nové. Příště jen aktualizuj stránku. Nebo se odhlaš úplně a znova se přihlaš

9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Mahjong mám ráda, ale tohle mi nějak hlava nebere, hlavně nemůžu sklízet v práci, takže to nejspíš vynechám.

babina51, evainfo a lacrima tohle ocenili.
  10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dinoalesi, díky za propočty a ten Krumpáčový bambus je jen na něco:), to ostatní se musí k tomu připočíst, batoh, lopata, lano a TNT nebo je s tím také počítáno, já abych věděla, kolik toho asi napěstovat

babina51, Zrzinka11 a lacrima tohle ocenili.
  11. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Zřejmě sknčím už na začátku.Nechápu systém.Mám 4 dýně vedle sebe když ukážu na 2 prostřední tak nezmizí nic a jsou tam pořád 4.
    Oťukala jsem co šlo a zmizely jen 3 kostky,tak nevím co s ostatníma.

babina51 tohle ocenil(a).
  12. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jana151049,

potrebuješ napestovať akciovú rastlinu, a za ňu nakúpiť kávu aby si mohla hrať minihru
    odporúčam si prečítať FAQ k akcii

13. *kikinka*

*kikinka* Rádoby autor

trb.jaskyna hotová,ani nebolelo.

14. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Musí se připočíst, vždyť jsem to tam napsala a hlavně i zvýraznila, bude to mít každý jinak, nedá se to spočítat komplet ;)

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dinoalesi, díky moc, já si to myslela, už je napěstováno docela dost, tak snad to bude stačit :) mám asi 35 tis a něco

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Skúsil som tú akciu a už som to pochopil.Ale neviem mám odfajknutú nálepku ale nemám ju tak kde sa stala chyba?Chcel som ju dať do albumu a neukazuje mi ju.Aj som sa odhlásil a kde nič tam nič.

17. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Zdravím farmáři. Mám dotaz ..... má někdo problém s přihlášením do hry ? Už delší dobu se mi kytka točí na 28% a nepomáhá nic. Na vedlejší farmě to funguje :sleepy:. A to jsem použila a vytočila bonusy, který jsou v ....... :cry:

18. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Mně též - 28% a dál nic - alespoň na fórum jsem se dostala.

19. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Také se nemohu přihlásit a také mám vytočené bonusy,ach jo:mad::cry:
    Tak už mi to jede:D

Naposledy upraveno: 16/4/26
  20. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte farmári,

kto máte problémy s prihlásením do hry, napíšte svoje ID.

babina51, moncicak7070 a lacrima tohle ocenili.