Návrat do Hlubiny šeptajících kostí (16.4. - 29.4.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/4/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Návrat do Hlubiny šeptajících kostí ::..

Minimální level: 30
    Další požadavky: Měsíční svět
    Obtížnost akce:
    • střední / těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.

Tak pojďme na průzkum .........

lacrima a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dekorky dobrý, řádek nic moc, ale asi jo, pustím se do toho :p minule jsem nehrála, tak tentokrát to zkusím

3. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Akci pojedu.Je na děsivce,tak dobrý.Ale posledně jsem tomu moc nerozumněla a moc mi to nešlo.Třeba teď to ,,vychytám,,:)

4. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj,

do akce jdu, mahjong znám, ale silná káva byla na mě moc silná a tak trochu jsem nepochopila ten batoh, možná tentokrát pochopím :D :pxD.. tak zítra hurá na značkách ;) a na výcuc od dinoalesi tradiční se taky těším ;):inlove:

EDIT: dinoalesi moc hezké opět (tleskám) a děkuju ;)

Naposledy upraveno: 15/4/26
  5. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Nazdárek vespolek, tak se k nám téměř po půl roce vrátil opět mahjong, akce na dva týdny na děsivce, tak proč ne ;)
    Od minulé akce se nám tato verze malinko zjednodušila ;)
    Na herní desce budeme mít přístupy do dvou jeskyní, první Mihotavkovou máme k dispozici hned a druhou Smaragdovou (lepší odměny) až v druhém týdnu. V každé z nich máme různé minihry, různé mise i odměny.
    Odměny v jeskyních získáme tak, že budeme hrát minihry, ve kterých musíme doplňovat body výdrže
    pítím [​IMG]Silné kávy
    a jak získáme kávu?.... buďto jako odměnu v minihře, ale hlavně a především ji nakoupíme
    v Jeskyňářském obchodě za
    Krumpáčový bambus - cca 19.500 ks pouze na doplnění výdrže
    (vzhledem k tomu, že jde Silná káva získat i v minihře, toto množství je jen orientační!)
    Úplňková pole, Houbový les
    zraje 5:00

Dále můžeme v Jeskyňářském obchodě nakoupit za [​IMG]Krumpáčový bambus
    akční předměty:
    [​IMG]Vylepšení batohu - do něj sbíráme odměny z minihry
    na začátku máme 3 volné sloty a další 3 si můžeme dokoupit
    (1 volné místo za 2000x Krumpáčový bambus)
    [​IMG]Bytelnou lopatu
    (2 ks za 700x Krumpáčový bambus)
    Odstraňuje dlaždice v minihře o velikosti 1x1
    [​IMG]Horolezecké lano
    (1 ks za 500x Krumpáčový bambus)
    Umožňuje přechod do další minihry
    [​IMG]TNT
    (1ks za 1500x Krumpáčový bambus)
    Odstraňuje dlaždice o velikosti 3x3

Plněním akce získáme [​IMG]Hvězdičkové mince
    a ty můžeme taktéž utrácet v Jeskyňářském obchodě za různé komodity podle nabídky v daném časovém rámci

Copak nám kosti asi tentokrát našeptají, to se dozvíme už zítra ve 14:00 ;)

6. elen45

elen45 Magnát fóra

taky jsem minule nesplnila všechny úkoly

7. Štika

Štika Velmistr fóra

Krásné dopoledne :)
    Akci nedodělám 23.4 jedu pryč ,tyhle natažené akce nemám moc ráda:(.
    A pak ještě jednu připomínku, akce jsou čím dál tím složitější my dospělí se tím vždycky prokousáme ale hru hrají i začátečníci a děti.
    Tvůrci hry na ně už delší dobu nemyslí je málo lehčích akcí asi proto, že od dětí není žádný větší peněžní vejvar.
    Škoda.
    Pitrýsek47 nejsou všichni jako ty já vím že ty jsi skvělej hráč.

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Veľmi tomu nerozumiem.Uvidím či to pochopím až akcia naskočí.Ak mi to nepôjde zbalím kufre a ukončím:D:D.

9. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

To je zase slátanina:eek:, ale ono to vypadá složitě a pak to jde většinou v pohodě. Nejsou žádné padátka, to je fajn. A můžu pěstovat do zásoby co potřebuji. Děsivka na 14 dní je taky prima. Tak zítra ve 14.00 na start.;):music::)

10. ruby

ruby Pisálek fóra

Téhle hře vůbec nerozumím, takže do akce se pouštět nebudu. Raději si dodělám úkoly, které mi chybí ještě v družstvu. Tak hodně štěstí všem, kdo se do akce pustíte ;)

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Paráda, žádný problém, už jsme to hráli.
    Pokud dětí umějí číst, myslím, že minihru pochopí rychleji než někteří dospělí ;).
    A začátečníci? Musejí si počkat a plnit jen to na co stačí a mají level.

12. stěby

stěby Polobůh fóra

Žádné drama, tohle půjde. A potřebuji doplnit pár potvor na děsivce, +1 ke sklizni se bude hodit :D.

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Štika: Zdravím, děkuji za poklonu, za ty roky hraní nejsem jediný, kdo se orientuje ;):).
    Není to nic složitého ani těžkého, opravdu. Vše je psáno a dáno, stačí myš a klik a trošinku přemýšlet. Není to novinka.

14. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Mahjong jsem si od minulé této akce oblíbila, takže se zúčastním.

Dekorky jsou do řady na magickém stonku škoda, alespoň ubude starost, sledovat kdy bude aktivní (26 hodin doba aktivace, Děsivá noc nepravidelná).

Musím napěstovat hafo bambusu, jsem závislák na kávě, budu jí potřebovat hodně. Všem přeji zdárné plnění akce a úspěšné dokončení.

15. velik52

velik52 Vycházející hvězda fóra

Do akce se pustí,naše zlatá dinoalesi jako vždy parádní návod, co potřebujeme,moc děkuji přeji všem Farmářům at se daří :):):)

16. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Vypadá to zajímavě a snad to nebude těžký, takže zkusím:music:

17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Noooo,tak novinka to nie je,ale minule som bol z tejto hry na mraky,takže teraz začnem a ak to nepôjde,tak vymením na ploche obrázky za iné obrázky a budem si pestovať svoje. :p

18. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Akci pojedu. Posledně jsem nedala všechny úkoly a mám dojem, že to bylo úmyslně.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám takový dojem, že jsem to minule dohrála. Musím zkontrolovat zisky z akce, abych to věděla určitě. :)
    Ale jak psala kocieva ve Farmorákulu, to kafe je předražené a já si také stojím za tím, co jsem napsala - zbytečně zdlouhavá minihra. A dodám ještě, že horolezecké lano z místnosti do místnosti už v mém věku také není na juchajdá a hurá xD

20. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Tentokrát je to fajn, káva se nakoupí přímo za bambus.

Minule jsme si museli pořídit za bambus hvězdičkové mince a za ty mince nakoupit kávu. To byla "pakárna".