Návrat do chrámu (15.9. - 21.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Jak to všichni děláte, že máte po pár minutách hotovo? Jen to sem pište.... víte jak je to demotivující? Kolik vás to stálo florenů? S takovou mě ta hra přestává bavit...... prej hra zadarmo... musel jsem si od souseda půjčit noťas na hoďku za 2kg brambor, druhýmu prolomit heslo na wifi, ale elektriku stejně musím zaplatit ( na veřejný osvětlení jedu až večer).... no fůj ,-D A teď vážně.... musel jsem si vyzkoušet trochu prudit..... jaký to je a hlavně potěšit kaolína ,-D

2. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Hezké odpoledne, takové akce se mi líbí sotva začala a už je hotová. Stodola to ani moc nepocítila. Může se zase brzy zopakovat.:D

3. babina51

babina51 Veterán fóra

Stonek jede,stromy a zvířata na ploše,uvidím večer co se z nich vyklube.Nějak nám poslední dobou RT dopřává.Teď ještě dokončit stavby a hotovo.:D:pxD
    FA99,,,BAHA314

4. 19bobina51

19bobina51 Zelenáč fóra

Akci chrámu jsem splnila, vše dodala a dveře otevřela ale ouha stonek nikde. Zkusila jsem i odhlásit a znovu načíst a nic. Co dělat? Kdo mi poradí, jak získat chrámový stonek. Znovu jsem překontrolovala zda mám vše hotové a splněno je vše. Stonek ale bohužel nikde.

Naposledy upraveno: 15/9/16
  5. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Zásoby byly, takže je hotovo za pár minut, jen jsem celou dobu čekala, že někde bude zádrhel a bude chybět např.od každého klíče jeden...až mne překvapilo, že to pasovalo do puntíku, teda i do vlnky a prostě přesně. :)

6. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

tak tohle byla krásná hra a ještě v stodole dost zustalo super

7. papulice

papulice Veterán fóra

tomu říkám akce, ve 14.05 hotovo a opravdu to stodola moc nepocítila,bezva díky RT...:inlove:

8. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) tak toto bolo super,hlasim hotovo

lacrima, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

To jsem zvědav, co budete házet do TOPky, když už při této akci hlásíte vymetené stodoly.
    :D
    Jestli to bílení nakřečkovaných zásob náhodou nemá s ní souvislost.

10. doben

doben Ikona fóra

Mikeši je otázka jestli má tak malé množství protihodnoty na TOPku nějaký vliv.

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) taky hlásím hotovo ...

lacrima, dana9494 a kometak96 tohle ocenili.
  12. lindaxa

lindaxa Pisálek fóra

I já se přidávám k těm co mají hotovo. :D Pochvala RT...akce se mi líbila, šlo to rychle a na jistotu.

lacrima, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  13. racochejlka70

racochejlka70 Rádoby autor

mise splněna....

lacrima, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Nejdřív jsem myslela, že se vůbec nezúčastním, ale byla to tedy akce ve stylu:"Veni, vidi,...(asi) addita" (latináři prominou :p), takže za cca 15 min hotovo. Bahastodola prázdná (týká se polních plodin), ale zatím jsem ji vlastně pořád plnila a jen občas použila do úkolů typu Poháry apod., tak nakonec proč ne? Alespoň se teď zase můžu bavit doplňováním.:)
    Překvapily mě požadavky na zvířata, tedy ne že bych si stěžovala ;), ale přestože téměř nechlívkuji, skoro jsem nepoznala, že se něco dodávalo:) ... no, opravdu skoro :p

15. Richchi

Richchi Pisálek fóra

super akce, už mám také hotovo

16. Denda31

Denda31 Zelenáč fóra

Úžasné, akce hotová za pět minut, a ještě jsem si vydělala na trhu 5 mega :)) jó, kdyby to tak šlo i v reálu :)

17. 19bobina51

19bobina51 Zelenáč fóra

V 15,44 jsen žádala o radu jak se domoci stonku Chrámu dveří. Doposud mi nikdo neodpověděl. Stodola vymetená a odměna v nedohlednu.

evainfo tohle ocenil(a).
  18. bubla321

bubla321 Stálice fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Přes časomíru ve hře. Taky mi chvíli trvalo, než jsem to našla :))

19. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    taky vydělávám prodejem.Jak mě tohle baví.Jestli jsem náhodou neměla byt prodavačkaxD

20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj 19bobina51,

pokud stonek ještě nemáš, tak kontaktuj herní podporu, tady ti stonek těžko najdeme:Jak kontaktovat herní / platební podporu
    Je možné, že máš na stonku nakliknutou jinou větev, než kategorii "všechny", nebo "ostatní".

Naposledy upraveno: 15/9/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.