Návrat do chrámu (15.9. - 21.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

hurá do toho - ve stodole bude prázdno.
    ale, proč ne :music:

2. VivianLive

VivianLive Rádoby autor

Akce bleskurychlá, ve stodole trochu průvan, tak ještě aby něco dobrého vykouklo z tajemnic, protože ty mě zatím nikdy moc nepotěšily, ale zatím jsem s odměnami spokojená a jen bych takových akcí uvítala víc :)

3. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Akcička bez vůně a zápachu, skončila pomalu dřív než začala. Na mé gusto bych si potřebovala ještě chvilku pohrát, abych si přišla na své. Všeho je ve stodole přehršle, tak s dodáním nebyl problém. Postupné dodávání od největšího počtu surovin, resp. od nejméně potřebného a za chvíli bylo hotovo.
    Pořád tady ale zůstává druhá zatím nedokončená akce.
    A pro hráče s méně naditou stodolou: "Zatím je fůra času, tak osázejte Bahamaramu stromy, plodinami a chovejte zvířata. Počkejte, i na trhu budou ceny průběžně klesat, tak se bude za pár dní nakupovat levněji. A pokud se nepovede vše, tak alespoň některé úkoly, na které bude šance". A hlavně i průběžně mezi akcemi využívat čas a pořád něco pěstovat, především podle stodoly hlídat ty komodity s nejmenším počtem. A ony se zásoby zase pohnou směrem nahoru, i když pomalu, ale jistě! .

4. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Přišel jsem, makal jsem a udělal jsem. Zařvali nějací tukani a papouši. Z bylin to jistil meloun, guarana a mochyně. Plody - accai, moringa a tamarind. Brnkačka.
    Kaolíne, vítej a makej. Plkáme všici, ale stejně jedem. A zásoby alespoň můžeme přes zimu zase shromažďovat.

5. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

super akce... a je důvod, proč se baha zase více věnovat... .-)

6. karbar

karbar Baron fóra

Tak jsem myslela že do akce nejdu, ale nakonec ano.Sice jsem musela něco dokoupit.A taky musím přiznat, že jsem zakoupila jeden koš a to ten s dekorací co dává nejvíce bodů.Nemám na baha zvířata krom tukanů a anakond ale ty nedám.Má být nějaká akce kde budou potřeba - teda jestli jsem dobře pochopila.

7. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

vítej zpět a hezkou hru - já pravě akci dodělala

8. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Tak a hotovo stonek maká ať se vám daří taky dokončit ;););).

9. doben

doben Ikona fóra

Tato akce je opravdu jednoduchá, takže video nebude. Jinak akci už mám samozřejmě hotovou.

10. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Stonek za pár zásob, které stejně nebylo kam házet, protože úkolů třeba na plody stromů je málo, takže tady aspoň najdou uplatnění :)
    Ze zvířat stačily opice, kterých je dost.. takže jo, to by mohlo být častěji... i když chápu, že nižší lvl to nemají tak lehké noo..:sleepy:

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A mně se tedy zdá, že nám RT od poslední akce nějak vyměknul.Minulá akce byla rozhodně zábavnější, alespoň co se týče diskuze.:eek:
    Nějak postrádám skuhrající příspěvky.
    K akci: fláknul sem to tam, tak nějak od oka a najednou bylo hotovo.:)
    Takže se už moc těším na návrat třetího chrámu v roce 2018.Zátím ...............

12. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem , přeji pohodové odpoledne,

... cože ? [​IMG] Před 5 minutami jsem akci začala a už mám jít odpočívat?
    Tak tedy poslechnu , nádobí po obědě umyl manžel , takže se mohu uložit k odpočinku.
    Aby jsem jela pro vápenec ( do druhé akce ) do lomu , to se mi v tom vedru nechce :p chvilka odpoledního klidu neuškodí.
    Akce skvělá , je dobré občas proluftovat stodolu, no ne ?

13. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Vybrakovaná stodola, ale úkol hotov. Stonek funkční xD

14. Borek51

Borek51 Rádoby autor

taky hotovo na pohodu

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

U mňa tiež hotovo.Na noc posadím na plochu tajné a uvidím či sa mi oplatilo dať do tejto akcie čo len zrnko kávy.

16. STYBI

STYBI Velmistr fóra

akce hotová - na množství nasyslených plodin se to ani neukázalo a tak ještě hamouním na trhu - pár miloónků k dobru :p

17. sh159

sh159 Pisálek fóra

jupí takovéhle akce se mi moc líbí

18. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

stonek z chrámu aktivován

19. milteska

milteska Mistr fóra

super akce-hotovo

20. pavca67

pavca67 Expert fóra

akce hotová raz dva pruvan ve stodole ani moc velky nebyl :D