Návrat do chrámu (15.9. - 21.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. elen22*

elen22* Perspektivní autor

fúha to bol výkon, zhruba 15 minút a hotovo i keď priznávam mám vyvetranú stodolu ale mne to nevadí, budem si kľudne pestovať a čakať na ďalšiu podobnú akciu, vyprázdňovaniu stodoly zdar

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

kaolín11: vítej ... se mi stýskalo, kdy zase budu číst legrační příspěvky xD ... ses někde flákal a smál, jak tu dál makáme :p.
    Tak akcička hotová, sem minula jen papoušky, pistácije a čajot a to díky vypadávátkám, které byly potřeba na dřívější akce.
    No se přiznám a souhlasím s evoku57 ... mě akce nějak neuspokojila, žádná strategie, žádné napětí, žádný skvělý pocit, že jsem to vážně udělala xD ... mi rozumíte a bych to brala jako rychlý úkol v družstvu. Přesto držím mladším hráčům pěsti ... to dáte ;).
    Mě to od RT připadne, jako rychlé vyprázdnění zásob bez námahy a nemuset dát k tomu nějaký důvod :eek:.

3. evik4861

evik4861 Pisálek fóra

Ahoj lidičky,akcička hotová a stodola vyvětraná ;):p

4. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne, taky mám hotovo. Byly zásoby, tak to byla brnkačka. Hezká akce a takových by mohlo být víc.

5. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

též hotovo parádička,jestě mrknu na trhy,lovu zdar

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova,byla to pohoda ;)

7. martina19751

martina19751 Analytik fóra

akce hotova, super, ani to nebolelo

8. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . vše tvalo 12 minut - a mám jít odpočívat xD

9. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Pohodová akce samozřejmě hotovo xD Takových akcí by mohlo být vícxDxDxD

10. burds

burds Titán fóra

Tahle akce byla hotova hned jak jsem si sedla k PC.To ta druhá je horší.Vápenec nepadá.Ještě zbývá dostavit ten prostřední chrám.

11. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Ve stodole mi z plodin zůstalo po 10 kusech a z plodů ani to, ale mám hotovo. S malou pomocí z trhu.
    Hezká akce, a kdyby nebyla po recyklomatu, bylo by to naprosto senzační.

Naposledy upraveno: 15/9/16
  12. Feris1

Feris1 Expert fóra

Super akcicka stodola to ani nepocitila hadam len okolo 10 000 habanera ale to sa napestuje pre mna veci zadarmo diky moc a este vela takychto akcii :)

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hotovo to jsu zvědavej co vypadne z tajemnej ale nechám si je na sobotu-honím vápenecxDxDxD

14. danielskyvara

danielskyvara Pisálek fóra

Mám hotovo.

15. aljanu

aljanu Aktivní autor

Tak to byla rychlovka.Než jsem se stačila rozkoukat,akce byla hotová a teď už jenom nabízím na trhu vše potřebné do akce.To se teda zase zadařilo :D

16. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ahoj,také hotovo ;)

dana9494, STYBI a evainfo tohle ocenili.
  17. minnie30

minnie30 Stálice fóra

no bola rýchlovka, už mám tiež hotovo :D aspoň budem mať zas čo sadiť :p

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Vystavěl jsem poslední babylonskou věž,nasel mrkfu a než dozrála pozotvíral celej chrám (pamatuji si jen 220 slonů).Pak sem sklidil mrkfu,nasel salát a než dopíšu toto mužu sklízet dnes naposledy. pááá

19. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Stodola vymetená,úkol hotov;):)

20. jarka112

jarka112 Vážený autor

tiež hotovo a stodola poriadne preriedená :cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.