Návrat do chrámu (15.9. - 21.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. EleanorCaen

EleanorCaen Perspektivní autor

Už jsem se chtěla děsit, kde vezmu ta zvířata, ale po návštěvě stodoly a malých propočtech mi vyšlo, že už jich i tak mám nadbytek. Úkoly v družstvu hold budou muset počkat. Horší to asi bude s plody stromů, tam asi budu muset dokupovat. Odměny vypadají fajn, hlavně jsem ráda za banány a hvězdičky.

2. lase2

lase2 Magnát fóra

pravdu díš Pigi, jdou po nás /respektive našich zásobách/, začínám se bát co nás čeká na dožínky....
    Většina lidí se ze zásob vydala už na výrobny a velké stáje, o arboretech nemluvě. Toto už je 3tí akce během chvíle kdy pleníme stodolu(a že zrovna recyklomat s nepolapitelným jezevcem nám je pročistil do hloubky), no jsem zvědavá co nás čeká dál...

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak nejdříve družstvo a pak hurá do chrámu. To vypadá na pohodu, zítra volno, zboží mám na baha hodně a mohu vybírat zvířátka. Nejvíc mám těch novějších a určitě kápnu slzu :D ... by během akce měli zavřít trh xD. V košících jsou i dekorace ... snad kdo je chce dvakrát, dávají slušně BZ/TBZ. A je fajn si opět přečíst, co je na akce třeba :p a nemuset nic počítat ... díky našemu týmu ;).
    Supr akce, se už těším :p

4. MarianoGirl

MarianoGirl Rádoby autor

tak ja asi túto akciu robiť nebudem :D

5. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

To tady bylo naposledy někdy na začátku této hry.....super!!!!!

6. Broučánek

Broučánek Pisálek fóra

Řádek se mi líbí, banány a hvězdičky beru... takže snad něco dám, ostatně záh výběhy a stromy ehmmm, jdu do toho.

7. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Jdu s vámi do toho - tukanů, plodin i plodů dostatek. Tentokrát nebudeme čekat přede dveřmi a doufat, že nám padne správný klíč, abychom postoupili dál. A co ti chudáci, co jim dokonce hry nepadl ten správný. Tak ti mají teď asi zlost, že to před tím nebylo takto ošetřeno. Jo paní Náhoda, ta si jde světem jak se jí zachce...
    Sovinko, nezoufej a udělej alespoň část, aby sis pak třeba nevyčítala, že jsi to vzdala dříve, než přišel brod. Jakmile pohneš se stávající akcí, tak si uvolni prales na zvířátka nebo rostliny a zkus...

8. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

akce vypadá super. Jen po nakouknutí do stoly a zjištění, že mám u plodit s největší protihodnotou pouze mochyni a ještě jí mám jen 3 tis., tak to asi nedám. Zvířata dám s odřenými zádami a plody radši ani nekoukám, nedávno jsem je nacpala do družstva a recyklomatu. :cry:

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Akce vypadá dobře, ale asi ji vynechám. Nedávno jsem nacpala většinu zvířat do dalšího vylepšení poháru, takže jsem někde kousek nad 0 ks od každého - navíc mě moc nebaví, tak jich ani nemám otevřených mnoho. Ani v polních plodinách nic moc, snad jen stromy by byly v pohodě. U nich si určitě skočím alespoň pro hvězdičky, ty potřebuji stále.

10. ester7791.

ester7791. Rádoby autor

Ahojte . :)
    Som rada že sú akcie zo stodoly , ale ja túto akciu vynechám . Bude to môj maličký protest na to aby sa nekrížili akcie a aby nás nehnali z akcie do akcie . Je to hra treba si pri nej hlavne oddýchnuť . Síce sa sem nemusí nič pestovať , ale aj tak sa mi nepáči ked mám rozrobenú akciu a do nej mi RT narve dalšiu .
    Kto sa rozhodol plniť tomu prajem veľa šťastia . :)
    Do sfarmárčenia . :)

11. flexka

flexka Hrabě fóra

Nějak se mi zdá, že akce střídá akci a ze stodoly akorát mizí zásoby. Kdy je mám doplňovat? Ještě štěstí, že jsem se postavila velmi skepticky ke zvěřinci a spol a i když mám hvězdičky na všechno, zkusila jsem akorát výrobnu a až mi z ní jediné samotinké vypadnou vrtačky, tak začnu plnit úkoly pro upgrade. Jenže do té doby už asi nebudu mít na ty úkoly zásoby. No co už, lepší to vyházet do téhle akce, než do upgradu, kde stejně budu viset na vrtačkách.

12. rampusak

rampusak Veterán fóra

Celkem milá akce s výsledkem nejistým ale je třeba prohodit to staré za nové. Výběhy a všechy topazy oázy, boreliózy se mi pletou stejně v opici oranž maximálně. Nahážu to tam, je to tak bezbolestné, ne jako lovit šutry z druhé akce.

13. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Akce mě opět zklamala. Musím dodat všechno z baha v nemalém počtu a dostanu za to 43 hvězdiček, kterých mám přes 2000 a 2 banány, které mi pořád chybí. Připadá mi to neúměrné!!!!!! Jsem z toho otrávená.

tydýtková, dana9494 a eli2006 tohle ocenili.
  14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Díky za radu, ale vidím to jako složité, koukala jsem už dříve na svůj trh -tj. seznam nicků českých hráčů, a krom jednoho jsem tam nenašla nikoho, koho bych někdy potkala zde na foru nebo na tržišti, tudíž se nedá odhadnout, zda hráči hru hrají a hlavně, jestli hrají dostatečně dlouho na to, aby případně z dobrého srdce část svých zásob postoupili dál. Mám nejvýše bodově hodnocenou papriku, té bych potřebovala 21 tisíc, což vidím jako dost, u těch plodů by to bylo fakt kolem těch 15 tis., ale i to není málo. Na tohle asi nejsem dost odvážná, oslovovat náhodně nicky ze seznamu, mám pocit, že bych mohla celou řadu hráčů nevyžádaně obtěžovat. Je to v osobní rovině, protože sama nemám ráda obtěžující telefonáty s nabídkami, nevyžádané spamy v mailech atd., asi proto k tomu mám tyto pocity. Za radu opravdu díky, možná si ji přečtou další hráči a pro ně to schůdná cesta bude. :)

Trapifajksl, nebo i ostatní, kdo jste z mého příspěvku měli pocit, že smutním, mrzí mě, že zřejmě formuluji tak, že to pesimisticky a smutně vyznívá, to není záměr a ani to neodráží mé skutečné pocity. Smutná nejsem, prostě akce nebude, částečné plnění rozmýšlím až podle skutečné podoby hry, já chrám neznám a z popisu nechápu úplně jasně, jestli můžu skutečně v dané místnosti otevřít jako první dveře, které zamykají dekorku. Pokud to půjde jít přednostně po dekorkách, tak si určitě pro něco dojdu :), na památku. Akce jinak vypadá pěkně a jak jsem psala, ono to zase tak dlouho třeba trvat nebude a pak při akci ze stodoly budu i já mezi těmi, kdo nemají zásadní problém. Už se těším. :music:

15. eli2006

eli2006 Vážený autor

Ve stodole všeho dostatek a hlavně žádné náhodné vypadávání klíčů.A to je na tom to nejlepší.Takže akce na pohodu a bude to rychlovka. Zase akce která se povedla. No začíná až zítra tak snad se nezmění.
    FA94.....BAHA296

16. elen22*

elen22* Perspektivní autor

tak takéto akcie sú pre mňa, žiadne donemoty pestovanie toho istého, v stodole mám veľa nevyužitých zvierat ktoré mi bolo ľúto hodiť do tých tovární, arborét či zverincov takže hor sa do toho a za päť minút hotovo

17. blondmary

blondmary Magnát fóra

Mám ešte v živej pamäti chrám dverí, kde som čakala na trojuholníky celú večnosť.:D Teraz sú tie geometrické tvary poistené výškou vkladu. Tak už len urobiť inventúru v sklade a pootvárať všetky dvere v chráme.

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Minulý chrám dveří jsem nedělala, nemám ráda blbé náhody, když jsou fajn, tak to beru, ale já bych byla v té první sortě. Toto je udělané na splnění úkolů. Zásob opět dostatek, tak za nějakou tu minutu nebude co dělat

Sovinko Dej to sem na forum a uvidíš, že se kdekdo najde a pomůže

19. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Pohodička;)

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Super akce ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.