Národní týden humoru I - III (10.4. - 16.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ašada01

ašada01 Titán fóra

Stojím na posledním úkolu, chybí mi 69 padátek. Dám nějakou dlouhodobku a ráno bude hotovo. Nebudu už zbytečně plýtvat SH.

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

inkoust 7397 padátek 516 za cca půl hodky poslední otočka +zasadit laskavec a zejtra po práci dodám.
    Pohoda Klídek Tabáček a tak to mám rádxD

3. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Takže kolečko dalo za zelené 3 x +1, k tomu jeden Jack, dva řádky na SH a první část je hotova.... i když teda jsem uvolnila jen hlavní louku, bylo mi líto rozbombardovat půl farmy ;)
    Ať se všem daří :)

4. 14087

14087 Dozorce fóra

Inkoustový květ mám doplněný, ale vázne mi to na padátkách opět a to jsem měla laskavec od včera :( na obou plochách, tak že opět sázím laskavec a zítra to snad dopadá:sleepy:

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Teď jsem se konečně dostala na Farmu a zasela jsem prvních 10 akčních. A jak to pročítám... to jsou zase ty navazující akce? Jestli to nejsou víkendovky, ale bude navazovat hned další... tak na to 123. Protože mám o víkendu jiný program, než sedět u notebooku.

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

k.vitek - termíny pro jednotlivé úkoly:

úkoly123.png

7. lacrima

lacrima Titán fóra

Když ji miluješ ( farmičku a akce ) , není co řešit :inlove:

8. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

S přebytkem 3 padátek akce hotová.
    S přípravou a štědrým KŠ to šlo dobře.
    Dobrou ;)

9. raddre

raddre Baron fóra

zdravím, mám hotovo, šlo to jak po másle, tím že se jelo dost dlouho na akčním poli, měla jsem víc než dostatek SH a ZSH, KŠ jsem nechala opočinout, lépe řečeně jsem na něj zapomněla,ale s řádkem to bylo rychlé, teď jen nezapomenou na ty další

10. kocieva

kocieva Komisař fóra

Teď už je větší motivace akci plnit, když řada na magickém stonku má upravenou dobu aktivace, takže akční zasazena a zítra to zmáknu.

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, mám do sklizně prvního rozpěstování ještě 36 minut. Pokud neusnu a stihnu to otočit s kapkama, budu v pohodě. Když usnu, budu stresovat :)
    Gratuluji hotovsonům. A ještě že se v RT vzpamatovali a posunuli dobu aktivace řádku.
    Snad se mi také zadaří.

12. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Mám hotovo, stačilo dát do diamantového slotu 100% a 3x otočit na poho polích, šlo to rychle u toho posledního úkolu bude stačit 4x to otočit aspoň není velká spotřeba sh.

13. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Takže jsem se díval na dvojku a je tam v dodávkách zlatý listnáč, což je strom. Těch mám jenom asi dvacet, takže smůla.
    Nemá to být náhodou pouze zlatý list?

14. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bokonon,

úradoval škriatok, samozrejme sa bude dodávať Zlatý list, vo FAQ je opravené.

15. hroudov

hroudov Baron fóra

tak já tyto akce nemusím, takže si splním jen dekorky a řádek a ostatní je mi šumák ;)

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hotovo.... čekala jsem asi na 150 padátek....
    Protože přijímačky... tak na noc šafrán.... respektive do odpoledne a před chvílí splněno... ještě něco dopadá, ale to mi je celkem fuk...
    Zítra poženu opět akční s bonusy, víkend pracovní a v pondělí druhé kolo -.-

18. goro19

goro19 Pilný autor

S aktivací 23 hod. hned na začátku oznámení by mě řádek přesvědčil.

19. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Hotovo, akorát jsem přepěstoval přes 2500 kytek. Podle zvyku jsem nejdříve zasel a až pak dodával... nu co už
    Zítra znovu na startu, čeká už laskavec

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Plajznerčinej, nápodobně. Akčního plevele navíc 2696 ks. Njn, jenže jsem dokončovala v procesu, tak jsem měla jenom pár chvilek a počítat jsem nestiíhala :) Nemusela jsem, nálepku a dekoraci jsem měla už ráno, ale nerada odcházím od rozdělané práce :)