Národní týden humoru I - III (10.4. - 16.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

albína1927 tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akci nejedu, v odměnách jsem nenašla nic, co potřebuji ;) a denní akce nemám ráda, zabírají plochu moc dlouho a nedá se na ně využít všechny bonusy, jako řádky na zkrácení SH a možná se najdou i další

3. ašada01

ašada01 Titán fóra

evoku57
    Jak jsi přišla na to, že se nemohou použít řádky na zkrácení SH?
    Plochu nám zaberou týden, jako každá jiná akce.

4. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Mě se odměny líbí, hlavně kolik je tam beden s bonusy, na divoké mám sice dekorace, tak je budu muset na chvílí zbourat, stejně nemám na farmě co dělat takže jen tak pěstuji dlouhodobky co mě napadne.

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

ašada01
    Pokaždý jde použít jenom řádek narozeninová přání.Ty další dva maj dlouhej čas zrání!Proto nejdou použít na všechny tři části akce! Asi takhle to myslí!
    Akci pojedu jako každou jinou.Nejprve se vždy budu snažit získat dekorace a řádek,poté teprve pojedu zbytek úkolů.Budu zase do neděle pryč,tak to bude napínavý!:)
    Kvůli bednám to rozhodně ale nedělám!
    [​IMG] o_O

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja si to ešte rozmyslím či do tejto akcie pôjdem.Zajtra 14:00 hod sa na 100% rozhodnem;);).

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

S radosťou vynechám. Akčná plocha ma obmedzovala až príliš a hneď na to dvojdňovky,tak to nie!

8. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Já váhám nad tím řádkem: +600% z rostlin to platí? To třeba z laskavce bude slušný zisk...
    Jinak tedy 8634 kytek první část + 730 padadel,;
    druhý díl 5800 kytek a 366 padadel ;
    třetí díl je tedy nejvíce, ale kytka je krátká - 10811 a padadel 365/183(kníry/bzučáky).
    Doufám, že jsem se při počítání nesekla. Ostatní dodávky jsem nepočítala - každý farmář by měl mít alespoň minimální počet ve stodole. Pokud nemá - aspoň bude mít co dělat i na baha. V podstatě to jistí stromy a zvěř na ploše.:)
    Nejvíce mi dožral ten šeřík ,kvanta ho zbaští goliáš a teď ještě akce...

9. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Ahoj, čas aktivace stonku 25:00 hod, to máme za co? Nejde uhádat 24 hod.?

10. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj, taky se mi řádek líbí a do akce jdu, Pěstování akční na hlavní a divoký mi nevadí, už nemám úkoly na tyto plochy tak že se mi tam poflakuje jen tak něco.. mno a co stihnu to stihnu.. žadnej stres ;)
    Do neonový nevím.. pak si je budu moci vyrobit ty neonky ;)

papulice ten najdeš na Baha :)

11. papulice

papulice Hrabě fóra

poraďte prosím,kde vezmu šeříkový strom?děkuji už jsem ho našla :p

Naposledy upraveno: 9/4/25
  12. kaolín11

Na řádek s dekoracema: 6.884 ks + 4.600 ks + 9.266 ks
    Dumám,jestli to za tu pakárnu stojí ?!?:wuerg:

13. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, do akce jdu jako do každé jiné ;). Řádek do stonku se mi také líbí, budu se snažit pořídit si ho do sbírky :).
    Všem, kdo se do akce pustíte, přeji ať se daří ;)
    Hezkou středu a ahoj :)

14. kytka50

kytka50 Mistr fóra

Ahoj,stonek 25.00 hod ??? to je od RT naschvál. Využití 1x za dva dny grrr. 23.00 hod. by bylo ideální,ale to bychom chtěli už moc

15. ašada01

ašada01 Titán fóra

Aha, to mě nedošlo, já v 99% akcí používám jen jeden řádek s vánočkou a nevinností. Zase tak nespěchám.
    Tady budeme moct použít buď na první a třetí část 3 řádky, na prostřední, kde je nejméně rostlin jeden řádek, nebo na všechny tři části po dvou řádcích.
    Takže by neměl být problém. Díky akcím na spešl ploše se podstatně navýšil počet SH.

16. rosnička007

rosnička007 Vážený autor

Ahoj,do akce jdu,odměny moc neřeším....jen teď toho času je mnohem míň, tak uvidím až za pochodu ,jak to půjde :sleepy::)

17. kaolín11

ašada01
    Ano šlo by to.Akorát nevíš jaká bude další akce a ty dva řádky ti budou chybět.Pojedu s jedním řádkem a se zuzanou!
    Ano SH utěšeně přibejva a samozřejmě RT vymejšlí,jak nás u akcí udržet co nejdýl.Ani bych se nedivil,kdyby další akce byla opět na spešl ploše!:wuerg: Hráči už jsou ale spešl plochou dost otrávení,tak snad nám daj na chvíli pokoj!o_O

18. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

riadok kompletne o ničom. Jediné čo sa z odmien oplatí su piccolá a bedne s bonusmi takže kvôli nim to idem :)

poznámka pre kaolína: Nikdy ich nie je dosť! 8)

Naposledy upraveno: 9/4/25
  19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To se zase nasmějeme, hlavně, když farma poleze jako šnek ;) časy dozrání řádků neřeším, už je jich tolik, že by to chtělo školení a nemuselo by být ani přes víkend :D, někdy se do něčeho trefím a řádek využiju.

20. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Plnit budu. A co se týče řádků, použiji hned zítra všechny tři kvůli zisku +1/1h ze sezóny :p
    Mám zatím nepoužitých 22ks žetonů :music: Hlavně nesmím zapomenout :wuerg: Lísteček na PC to jistí ;)